SabotazNic Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έλα μην είστε περίεργοι, μια χαρά μπορούμε να πούμε ''WE ARE BACK''. Τα ίδια λέγαμε και για το 2042. Κάτσε να φύγει η κάψα των πρώτων ημερών και θα φανεί αν είναι τελικά βαρετό και κακό 2
whiteman7 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τα ίδια λέγαμε και για το 2042. Κάτσε να φύγει η κάψα των πρώτων ημερών και θα φανεί αν είναι τελικά βαρετό και κακό Καταλαβαίνω τι ακριβως εννοείς Ομως πραγματικά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Υπάρχουν πραγματάκια που μπορούν να βελτιωθούν Είναι αλήθεια οτι δε σου δίνει την αίσθηση του BF3 προς το παρόν Υπάρχουν στιγμές που νοιώθεις πιο "arcade" συνθήκες αλλά πιστεύω αν ακουν την κοινότητα θα το μαζέψουν !!! Οι χάρτες είναι σχετικά μικροί , ναι το γνωρίζω ότι επονται και άλλοι ... αναμένουμε την 28.10 Δεν έχεις έντονα τις συνθήκες στρατηγικής και ομαδικότητας - κάτι που όμως δε συμβαινει στο HARDCODE όπου εκεί το παιχνίδι κυριολεκτικά ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ Καταλαβαινεις έντονα ότι από το HYPE που πήρε το παιχνιδι έχουν μαζευτει μιλιούνια gamers από το COD και έχουν αλλάξει το DNA προσωρινα. Μάταια πολλές φορές περιμένεις medic ενω είναι δίπλα σου και σε αγνοεί παντελώς. Στο Breakthrough μιλάμε ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ για PUSH στο επόμενο sector ... Δε ξέρω κατά πόσο οι CODάδες θα το "αντέξουν" αυτό !!! ΝΑΙ ... θα ήθελα η DICE να μας δώσει την επιλογή για RAY TRACING
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 12 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μόλις τώρα, whiteman7 είπε Μάταια πολλές φορές περιμένεις medic ενω είναι δίπλα σου και σε αγνοεί παντελώς Ευτυχώς για μένα, σε conquest μέχρι στιγμής, έρχονται αρκετοί. Δεν είναι πολλές φορές που με αγνόησε κοντινός medic. Και προσπαθώ κι εγώ να σηκώνω όποιον/α μπορώ. Μερικές φορές όμως, υπερβάλλων ζήλος και ξαπλώνουν πάλι από τους εχθρούς... 😅 1
7nisiotis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, SabotazNic said: Τα ίδια λέγαμε και για το 2042. Κάτσε να φύγει η κάψα των πρώτων ημερών και θα φανεί αν είναι τελικά βαρετό και κακό Γενικά, το BF6 είναι για μένα ένα υβρίδιο FPS της τωρινής εποχής, κάτι ανάμεσα σε Battlefield και CoD — από το movement, τους χάρτες, τα modes (πχ BR/Firestorm 2) και το gunplay, μέχρι και τα οχήματα (!) που κάποτε ήταν το σήμα κατατεθέν, πιο ισχυρά, άλλαζαν τις ισορροπίες και προκαλούσαν τρόμο - μαζί με το destruction. Δηλαδή όλα θυμίζουν πολύ περισσότερο μια συνταγή next era COD modern warfare. Το παιχνίδι το νιώθω πιο arcade looking από ποτέ (θα πει κανείς arcade ήταν - ναι, αλλά λείπει αυτό το σοβαρό εικαστικό cinematic aesthetic λες και είσαι σε ταινία φάση Black Hack Down που ειχε το BF3/4). Δείτε τα οχήματα που πλέον είναι κάτι το πιο "συνηθισμένο". Πιο εύκολα το να τα αντιμετωπίσεις, πιο εύκολο να τα καταστρέψεις στον αέρα (κάποτε ήθελε τρελό skill και κάκαλα! να ρίξεις με RPG ελικόπτερα και jet ας πούμε), παντού ενδείξεις και ευκολίες. Στοιχεία που δεν τα συναντούσες σε κάποιο κλασικό BF εποχών πριν το BFV. Που τότε ασχολούνταν μαζί του πιο μικρό και σοβαρό κοινό. Κάτι απολύτως λογικό, αφού director του παιχνιδιού είναι ο Vince Zampella - ο άνθρωπος πίσω από τα COD, MoH και Titanfall. Δείτε το ως πρότζεκτ του πώς θα ήταν ένα κράμα CODxBF. Εγώ έτσι το αντιμετωπίζω. Επίσης μην ξεχνάτε πως η ΕΑ πάντοτε έψαχνε τρόπους να μετατρέψει το BF σε COD. Δηλαδή να δουλεύει στον αυτόματο και να παράγει τρελό χρήμα συνεχώς γι αυτήν. Γι αυτό σκότωσε και το Medal of Honor όταν απέτυχε να γίνει CoD ή αφότου εκπλήρωσε το σκοπό του: δηλαδή να προωθεί το νέο τότε Battlefield 3/4. Το προσπάθησε από εδώ, το προσπάθησε από εκει. Ε τελικά η μοναδική λύση ήταν να το κάνει ... όντως σε σώμα και ψυχή ένα εναλλακτικό αλλά αρκετά κοντά σε call of Duty τίτλο με οχήματα και destruction elements. Στους πιο παλιούς, όσοι ξεκίνησαν από Bad Company 2, BF3 και πόσο μάλλον πιο πίσω αυτή η αίσθηση θα είναι πιο έντονη και είναι πιο δύσκολο να το χωνέψεις. Εγώ ας πούμε δεν πετάω και τη σκούφια μου, ούτε τρελαίνομαι πολύ με το παιχνίδι. Είναι καλό. Σαφώς καλύτερο από το 2042, αλλά το ΣΟΚ του Battlefield 3 που με έκανε να χτίσω pc από console/handheld/laptop boy, να τρέχω μετά το φροντιστήριο να παίξω, να έχω πορωθεί σε σημείο να "επηρεάζει" την καθημερινότητα μου ε ΔΕΝ θα το ένιωθα με τα τωρινά παιχνίδια. Το έχω καταλάβει πια. Ηταν μια εμπειρία και τέλος. Και πριν πει κανείς " ειναι η νοσταλγία του τότε ρε μπρο ", και τώρα πρόσφατα που έπαιξα BF3, έπαιξα όλη τη σειρά και κατάλαβα πολλά του τι έχει αλλάξει. Αυτή η λάμψη, αρκετών παιχνιδών των 2000ς-2010ς ΔΕΝ υπάρχει πια. Μόνο σε indie ή crowdfunding project θα την δείτε που δεν εμπλέκονται μεγάλες Corpos Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από 7nisiotis 6 1
ultraex2003 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Battlefield 6 High CPU Usage Fix το γνωστο απο τα παλια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 5 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες Πρέπει να γίνω πιο 'γρήγορος'. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τα ίδια λέγαμε και για το 2042. Κάτσε να φύγει η κάψα των πρώτων ημερών και θα φανεί αν είναι τελικά βαρετό και κακό Δεν θυμάμαι κανέναν να λέει για το 2042 έτσι. Θυμάμαι ότι έλεγαν τα καλύτερα ΠΡΙΝ βγει και μόλις βγήκε έπεφτε ανελέητο κράξιμο. Γενικά τώρα το παιχνίδι πέρα από τους μικρούς χάρτες(που δεν το βλέπω τόσο πρόβλημα να τρέχεις στα απέραντα λιβάδια σαν το γίδι) τρέχει εξαιρετικά, δεν έχουμε προβλήματα με disconnects ούτε crashes όπως γινόταν στο launch του BF4 για όσους θυμούνται. Το gameplay οκ προσπαθούν να ικανοποιήσουν και τους CoDακηδες και τους BFακηδες και προσπαθούν να κάτσουν κάπου στη "μέση". Εντωμεταξύ που διάολο τρώει τα ~19GB VRAM το παιχνίδι ενώ βλέπω ένα σωρό low-res textures ? Ένα θέμα που παρατηρώ και δε νομίζω να ευθύνεται το Starlink είναι ότι πολλές φορές ψοφάω ενώ έχω προλάβει να μπω σε cover. Μάλλον για netcode θέμα το βλέπω, αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος για να αποκλειστεί το θέμα net. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Psycho_Warhead 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 43 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γενικά τώρα το παιχνίδι πέρα από τους μικρούς χάρτες(που δεν το βλέπω τόσο πρόβλημα να τρέχεις στα απέραντα λιβάδια σαν το γίδι) Permaban. 45 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ένα θέμα που παρατηρώ και δε νομίζω να ευθύνεται το Starlink είναι ότι πολλές φορές ψοφάω ενώ έχω προλάβει να μπω σε cover. Με τί ping είσαι με sl? Αυτό που περιγράφεις κλασσικό-εικονογραφημένο είναι για bf, αλλά πρέπει να σου κάνει κάτι και ο δορυφόρος.
Grisos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 ώρες πριν, Grisos είπε FYI Πήγα να τον κάνω Host και πήρα τα @@ μου γτ ξεμείνανε από νέφος με μύνημα "Quotas exceeded".
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες 22 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Με τί ping είσαι με sl? Αυτό που περιγράφεις κλασσικό-εικονογραφημένο είναι για bf, αλλά πρέπει να σου κάνει κάτι και ο δορυφόρος. 40-50, δε νομίζω να φταίει πάντως γιατί στο hit registration δεν βλέπω καθυστέρηση καθόλου και γενικά ούτε rubber-banding κλπ. 1
whiteman7 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 31 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Permaban. Με τί ping είσαι με sl? Αυτό που περιγράφεις κλασσικό-εικονογραφημένο είναι για bf, αλλά πρέπει να σου κάνει κάτι και ο δορυφόρος. Ξεκαθαρα ευθυνεται το Starlink
SabotazNic Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 10 ώρες πριν, whiteman7 είπε Υπάρχουν πραγματάκια που μπορούν να βελτιωθούν Είναι αλήθεια οτι δε σου δίνει την αίσθηση του BF3 προς το παρόν Υπάρχουν στιγμές που νοιώθεις πιο "arcade" συνθήκες αλλά πιστεύω αν ακουν την κοινότητα θα το μαζέψουν !!! Οι χάρτες είναι σχετικά μικροί , ναι το γνωρίζω ότι επονται και άλλοι ... αναμένουμε την 28.10 Όπως και στο 2042 λοιπόν, ΘΑ δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα