Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα πάντως με όλο αυτό το back to the roots hype του Battlefield 6 μου ήρθε η όρεξη να παίξω λίγο το 3,The real deal 😀Έχει βλέπω servers μπόλικους ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Psycho_Warhead said:

πολλές φορές ψοφάω ενώ έχω προλάβει να μπω σε cover

Το παρατήρησα και γω μια δυο φορές.

ping 45-48

4 hours ago, Psycho_Warhead said:

σωρό low-res textures

Τα γραφικά - ναι - δεν έχουν αυτό το 'βάρος' που είχαν κάποτε στη σειρά. Είναι σχεδιασμένα να δείχνουν ΟΚ (δεν είναι άθλια αλλά δεν σου πέφτει και το σαγόνι αν είσαι καλομαθημενος pcας) και να τρέχουν σε όσο γίνεται περισσότερo hw.

Πάνε οι εποχές που το BF (3) σε έστελνε για αναβάθμιση. Δυστυχώς.

1 hour ago, Psycho_Warhead said:

Μπορούσαν να αφήσουν τις καιρικές συνθήκες του 2042, τις καταστροφές κλπ. Το μόνο που αξίζει σε εκείνο το παιχνίδι.

Καιρικές συνθήκες 

Εναλλαγή μέρας/νύχτας/σούρουπο.

Αυτά έπρεπε να είναι προαπαιτούμενα και συνηθισμένα πράγματα για τα περισσότερα παιχνίδια. 

Αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν και τους exploiters, που παίζουν "πιάνο" με φίλτρα για να έχουν advantage.

1 hour ago, cos_dr2 said:

εμένα πάντως με όλο αυτό το back to the roots hype του Battlefield 6 μου ήρθε η όρεξη να παίξω λίγο το 3,The real deal 😀Έχει βλέπω servers μπόλικους ακόμα.

Είναι σχεδόν νεκρό το 3. Βρίσκεις κάτι Ρωσικούς σερβερ και κάποιους Γερμανικούς ώρες ώρες. 

Κρίμα που πεθαίνει το παιχνίδι αυτό. Χωρίς αυτό δεν θα ήταν εδώ η σειρά. 

Όσο προλαβαίνεις ρίξε μια δυο σφαίρες εκεί γιατί σύντομα βλέπω να μην επιβιώνει και να τραβάνε την πρίζα για να σε εξαναγκάσουν να προβείς ευκολότερα σε αγορά του καινούργιου.

Κατά τ άλλα οι δοκιμές με το HUD συνεχίζονται.

Λείπει η επιλογή του Hud scaling.

Αλλά και η customια αυτού.

Δηλαδή έχουμε τόσες επιλογές για τόσα άλλα πράγματα. Έχουμε portal. Άντε δώστε και αυτό να ηρεμήσουμε.

Το σουλουπωσα κάπως εγώ. Όταν θα φτάσουμε σε μια "τελειοποίηση" θα ανεβάσω τα settings.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση:

Υπάρχει τρόπος στο παιχνίδι να σου δείχνει μόνο τα frames της GPU, με μεγαλύτερα γράμματα και πάνω αριστερά;;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μια φορά στα 10-15 χρόνια έρχεται μια παιχνιδάρα σαν το Battlefield 3. Το 6 είναι σαν όλα τα άλλα. Μια παρένθεση μέχρι να κυκλοφορήσει ένα πραγματικό παιχνίδι🤤😀

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Παιδιά μια ερώτηση:

Υπάρχει τρόπος στο παιχνίδι να σου δείχνει μόνο τα frames της GPU, με μεγαλύτερα γράμματα και πάνω αριστερά;;

bro msi ab  και βαζεις οτι θες στο monitoring και  οπου το θες

image.jpeg.1c1e02d759b57c084fa51d21a2cc5fbd.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

bro msi ab  και βαζεις οτι θες στο monitoring και  οπου το θες

image.jpeg.1c1e02d759b57c084fa51d21a2cc5fbd.jpeg

Αποφεύγω να τρέχω third-party προγράμματα, προτιμώ αυτά που έχουν οι Client, αν έχουν.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Αποφεύγω να τρέχω third-party προγράμματα, προτιμώ αυτά που έχουν οι Client, αν έχουν.

δες τοτε του bf6  αν σε καλυπτει στο performance overlay μπαινεις graphics /advance/ performance overlay εχει 3 επιλογες

• Like 1
Δημοσ.

απο hit reg πως το βλεπετε ρε guys ?  εγω το βλεπω αρκετα περιεργο σε καποιες φασεις εως και κουραστικο ..

Δημοσ.

Το ''assist count as kill'' δεν πιάνει πάντα.

@Spartan117Μερικές φορές glitch-άρουν τα γραφικά και πετάγονται παλαβές γραμμές σα να χάλασε η κάρτα γραφικών, ευτυχώς δεν το κάνει συχνά.

Και το ''Thank you'' στο revive νομίζω δεν πιάνει πάντα :P

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το ''assist count as kill'' δεν πιάνει πάντα.

@Spartan117Μερικές φορές glitch-άρουν τα γραφικά και πετάγονται παλαβές γραμμές σα να χάλασε η κάρτα γραφικών, ευτυχώς δεν το κάνει συχνά.

Και το ''Thank you'' στο revive νομίζω δεν πιάνει πάντα :P

Κάτσε να σου κάνουν πρώτα revive 😅

Δημοσ.

Εγώ ψήνομαι να το πάρω στο Steam αλλά φοβάμαι μην δώσω το 70άρι και πάει χαμένο. Από την άποψη μήπως δεν προσθέσουν αργότερα μεγάλους χάρτες και παραμείνει με αυτούς τους μικρούς που θυμίζουν COD. 

Η αγορά στο Steam είναι μονόδρομος για εμένα μιας και οι άλλοι Client είναι για τα μπάζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...