Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FB_IMG_1760366463408.jpg

Μακάρι να ισχύει, αν ισχύει μπράβο στην dice

Κανονικα επρεπε να λεει στην 2η προειδοποίηση εχει μπαν και κλαις την 70αρου , Οχι απλα βγαλτο

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το παιχνίδι επιτέλους!!!! παίζεται πολύ ευχάριστα ,κ σε χαμηλά graphics settings φαίνεται πολύ όμορφο!!

ωραίο movement, ωραίο gunplay, τρομερός ήχος,καλή ατμόσφαιρα κ μελλοντικά υποσχόμενο!!!!!!

πράγματα που με χαλάνε, είναι το τραγικό menu, το instant kill  που σε κατεβάζουν για πλάκα ....

επίσης έχω παρατηρήσει ότι είσαι πολύ αργός όταν κάνεις άλμα απο φράχτη πχ ,κ σε κατεβάζουν πριν καν επανέλθεις... κ αργούν αισθητά οι αναβαθμισεις όπλων.....

pip1908 EA APP όποιος θέλει για squad

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, xtrmsnpr said:

Κάτσαμε σε μια παμπ αδερφέ να πιούμε τπτ και ερχόμαστε, περίμενε λίγο ε? 😝 

Ρε γέρο @7nisiotis γράψε τίποτα καλό μπας πάρω το παιχνίδι κάποτε! Τί κουρασμένος και άλλα τέτοια μας λες και περίεργα για τους devs? Αστους ήσυχους αυτούς.

Εγώ πια, με αυτά που βλέπω και με το Hell Let Loose (hardcore fps) να είναι πιο κοντά στα στάνταρ και στο ύφος που μου αρέσει, θα κινηθώ σε άλλα μονοπάτια, πιο σοβαρά και tactical. Το επόμενο σκαλί από το HLL είναι milsim. Είδα ένα εντυπωσιακό κλιπακι από το SQUAD χθες στα προτεινόμενα του YouTube.

Μετά από εκεί... ξέρω γω; Λεγεώνα των Ξένων 😆

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

@Spartan117Να χαίρεστε τα ''Overkill Textures'' σας :P

overkill.png

Πεφτουν βροχη ομαδικά ban από τους community servers για (βλεπε HARDCORE)

Ολοι disconnect μετά από 10-15 minutes 

Γαμώ τα Overkill textures

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Εγώ πια, με αυτά που βλέπω και με το Hell Let Loose (hardcore fps) να είναι πιο κοντά στα στάνταρ και στο ύφος που μου αρέσει, θα κινηθώ σε άλλα μονοπάτια, πιο σοβαρά και tactical. Το επόμενο σκαλί από το HLL είναι milsim. Είδα ένα εντυπωσιακό κλιπακι από το SQUAD χθες στα προτεινόμενα του YouTube.

Παίξε ArmA 3. 😁

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Στη λεγεώνα των ξένων πάνε όλα τα κατακάθια της κοινωνίας πάντως.

Εντάξει έχεις άλλα γούστα, δεν είναι κακό.

Αφού λες τέτοια, δε το παίρνω.

Παίξε arma όντως! Να πάρουμε το reforger ξέρω γω ναι, αλλά είναι μεταίχμιο στάδιο. Το έβγαλαν μόνο και μόνο πριν βγει το 4. Βέβαια αυτό θα βγει κάπου το 2027. Το squad είναι για πέταμα να ξες.

Αλλά και αυτό και το HLL θέλουν ακόμα περισσότερο να έχεις ομάδα, αν μια φορά θέλει το bf για να το ευχαριστηθείς.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Άρεσε στον JGOD που έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το παίξει, λολ.

ο cod streamer θα βρηκε πολλους πρασινους λογους για να το παιξει

Παντως απο οτι ειδα σε dogfight, τα jet πεφτουν αστεια γρηγορα αν σε παρει ο αλλος απο πισω. Δυστυχως βλεπω αλλο ενα unbalanced game στα οχηματα, και περισσοτερο focused στο infantry.

@GhostRiderLSOV Ισχυει? Νομιζω εσυ επαιξες air vehicles στην beta. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθές με Assault+sniper χτυπιόμουνα σα μαλακιζμένο 10χρονο βλέποντας καρακεφάλια απλά να μην τα δίνει. Λίγο background,  ότι παίζω sniper από το 1999 σε Unreal Tournament και στο BF3, το Μ40 το είχα λιώσει. Εχθές, λοιπόν, με 500ρα γραμμή και 30 κάτι ms μου φαινόταν αδιανόητο. Δεν ήταν τυχαίο τλκ.

Επεξ/σία από Grisos
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δυστυχως βλεπω αλλο ενα unbalanced game στα οχηματα, και περισσοτερο focused στο infantry.

Aυτό νομίζω για καλό ειναι...

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

καθίστε ψειρίστε τη μαϊμού. 

Sorry κιολας που ενώ έχουμε παίξει όλα τα BF και έχεις εμπειρία BC2 και BF1, έχουμε απαίτηση να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα , αλλιώς τι να παίξουμε ζεσταμένο φαγητό η να είμαστε χαρούμενοι που γύρισε η πλεύση ελευθερίας προς τα πίσω και να λέμε ευχαριστώ που δεν είναι σαν το καταστροφικό 2042 , ενώ το πληρώνουμε κιόλας ;  

Μετά και από 2 ώρες χτες, μπορώ να πω πως το net code έχει θέμα 100% , ίσως το tick rate να είναι gtp, διότι τρως damage "φάντασμα" καθυστερημένα ίσως μετά από δευτερόλεπτα από ένα fight και σε lean/fire γωνίες πεθαίνεις ενώ έχεις κάνει cover  (σε προλαβαίνουν οι σφαίρες).

Περί Cod vs BF please σταματήστε το comparison , διαφορετικό play type το καθένα, μάθετε να συγκρίνεται όμοιες κατηγορίες π.χ Delta Force vs BF 

image.png.7f5b729022a3045e352802a8086fb170.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...