Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Netcode θέμα είναι και συμβαίνει σε όλους(όχι πάντα). Crash έφαγες γιατί παίζεις με fullscreen και έκανες alt+tab ? Θέλει borderless για να μην crash-άρεις.
Errik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 7 hours ago, xrist0s92 said: Το έβαλα κι εγώ με pass να το δοκιμάσω. Οκ "είναι" BF αλλά θέλει δουλειά γιατί φέρνει και σε cod. Το θέλω πιο αργό και στρατηγικό. Σε ήχο προτιμώ το high dynamics, μου φάνηκε πιο ρεαλιστικό και πιο ισορροπημένο, αλλά απ' όσο γράφει και μέσα στο παιχνίδι θες κατάλληλο εξοπλισμό να το υποστηρίξει σωστά. Γενικά εξαιρετικός ήχος! Παίζει σε game pass ultimate?!
sistah Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 3 hours ago, Alex21121988 said: Εγώ θέλω να του δώσω λίγο χρόνο, (για να το κρίνω περαιτέρω) αλλά να πω δυο τρια αρνητικά που πρέπει asap να τα δουν διότι θα φύγει απότομα κόσμος από το game. Οι hardcorάδες ok, είναι άλλη περίπτωση, ότι και να γίνει θα παίζουν. Αρχικά για μένα maps όπως το Mirak Valley (και όχι μόνο) πρέπει να γίνει ανασχεδιασμός τους, θεωρώ φουλ βαρετή την φάση 32 vs 32 snipers, μόνο Warfare situation δεν το λες αυτό... ΠΡΕΠΕΙ, και βάζω κεφαλαία, να γίνει κάτι με το Support Clash. 2042 all over again έχουμε, προφανώς και το προτιμά ο παίχτης όταν ο Assault έχει 90 σφαίρες στο AR και 8 στην καραμπίνα του... Ο Support έχει τα καλύτερα gadgets imo, πολύ δυνατό passive, το οποίο δεν κάνει drive τον παίχτη να χρησιμοποιήσει το clash as intended. Διότι ξαναλέω έχουμε 2042 φαινόμενα με 8/10 να παίζουν healer ο οποίος προφανώς δεν κάνει revive κανέναν ούτε με αίτηση στο ΚΕΠ. Οπότε θα ήταν καλό ένα revision στα clash, δώσε σφαίρες στον Assault πχ, στον Support δώσε στον παίχτη σοβαρό λόγο να κάνει revive τους άλλους, διότι αυτή την στιγμή δεν αναφέρεται ούτε μετράει ουσιαστικά στο συνολικό σου σκορ. Και αν μετράει να με συγχωρείτε, είναι οριακά ανύπαρκτο το νούμερο στο σκορ. Έχω κάνει πχ σε παιχνίδι γύρω στα 35-40 revives και έχω βγει 25ος. Δηλαδή λες κάπου, και γιατί να κάτσω να το κάνω; Ναι βοηθάς, αλλά δεν φαίνεται πουθενά αυτό. Σε τέτοια games κάπως πρέπει να κάνεις τον παίχτη να παίξει το game as intended. Δηλαδή, το παράπονο μου γενικώς από εποχές BF3/BF4 είναι ότι κάνει reward μόνο τα kills/captures, (το δεύτερο προφανώς και είναι το πιο σημαντικό/ουσιαστικό), και αρκετοί παίχτες νομίζουν πως παίζουν Free for all στο COD. Oπότε ''ανάγκασε'' τους να κάνουν revive, και όχι μόνο για να κάνουν assignments/dailies/weeklies. Ανάγκασε τους να μην κάθονται απλώς 40 λεπτά πάνω σε έναν λόφο, για να πάρουν 8 kills με το sniper, βάλε στο κάθε clash υποχρέωση αλλιώς δεν έχει ούτε xp/rank/score points. Είσαι recon; Ωραία φίλε μου, θα κάνεις capture 1 φορά τουλάχιστον και θα μαρκάρεις αντίπαλους παίχτες. (ένα νορμάλ αριθμό) Είσαι engineer; Θα κάνεις repair υποχρεωτικά 2 άρματα και υποχρεούσαι να καταστρέψεις άλλα 2 οχήματα, (οτιδήποτε) Θα κάνεις 1 capture τουλάχιστον. Είσαι Support; Θα κάνεις τουλάχιστον 5 revives (και λίγα λέω) και θα κάνεις επίσης 2 captures. Eίσαι Assault, Θα κάνεις 3 captures, βρείτε μου εσείς ιδέα για requirement. Με αυτά τα παραπάνω (μια δική μου προσέγγιση anw) πιστεύω θα ήταν όλη η εμπειρία καλύτερη στα BF. Το ειπα και πιο πισω, ο Assault μπορει να εχει 180 σφαiρες αν αντικαταστησει την χλαπαχλουπα με gadget. Για το support, δεν καταλαβαινω την αναγκη να πρεπει να υπαρχει το stat των revives στο scoreboard. Μηπως για να παταμε tab και να βρισκουμε ευκαιρια να κραξουμε τον "μαλακα που δεν rezαρει"? Γιατι στο τελος της ημερας το νοημα ειναι ενα: Να κανεις revive ωστε να μην χαθει το ticket. Αυτο ειναι και το contribute ωστε να φτασει το team στην νικη. Αν ομως γινει το -HALF- revive που με κανουν ολη την ωρα, τοτε ευχαριστω, δεν θελω να ξαναπεθανω σε 2 δευτερολεπτα. Τωρα, ο λογος που βγηκες 25ος στο match ειναι μαλλον γιατι δεν εκανες capture, defend, assist, kills και supply, κοινως τα factors που σε ανεβαζουν στο top του scoreboard.
_Theo_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Mirak Valley και ξερό ψωμί. Όποτε έχω παίξει σε αυτή την πίστα γίνονται επικές μάχες. Ευτυχώς, σε αντίθεση με το εξάμβλωμα BF 2042 μπορείς να κάνεις customize το search και να παίζεις όλη την ώρα αυτήν.
7nisiotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Psycho_Warhead said: Netcode θέμα είναι και συμβαίνει σε όλους(όχι πάντα). Crash έφαγες γιατί παίζεις με fullscreen και έκανες alt+tab ? Θέλει borderless για να μην crash-άρεις. Εγώ με drivers Ιουλίου, είχα ξεσκιστει στα alt+enter, alt +tab και δεν έπαθε τίποτα. Βράχος! 5 hours ago, Errik said: Παίζει σε game pass ultimate?! όχι Πρέπει να μπει πρώτα στο φθηνοτερο EA Play. Κι αυτό θα γίνει αργότερα. Υπολόγισε από το νέο έτος. Όταν θα χρειαστούν ένα boostαρισμα στην playbase ή αναλόγως το περιεχόμενο και την πορεία του σαν παιχνίδι. Αυτό θα επηρεάσει το πότε θα εισαχθεί στην απλή υπηρεσία (γιατί στο Pro tier του ΕΑ Play είναι ήδη αλλά δεν δίνεται μέσω του XGP) Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από 7nisiotis 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Κάποιοι απλά έχετε μεγαλώσει και σας ενοχλούν τα πάντα 1 1
Alex21121988 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Psycho_Warhead said: Netcode θέμα είναι και συμβαίνει σε όλους(όχι πάντα). Crash έφαγες γιατί παίζεις με fullscreen και έκανες alt+tab ? Θέλει borderless για να μην crash-άρεις. Δεν παίζω ποτέ και πουθενά Fullscreen/Exclusive Fullscreen, όπως θέλουν να το λένε. Πάντα Borderless. Τυχαίο ήταν το crash, ήταν το πρώτο και το τελευταίο διότι έπαιξα ένα απαλό 4ωρο μετά από αυτό. 4 hours ago, sistah said: Το ειπα και πιο πισω, ο Assault μπορει να εχει 180 σφαiρες αν αντικαταστησει την χλαπαχλουπα με gadget. Για το support, δεν καταλαβαινω την αναγκη να πρεπει να υπαρχει το stat των revives στο scoreboard. Μηπως για να παταμε tab και να βρισκουμε ευκαιρια να κραξουμε τον "μαλακα που δεν rezαρει"? Γιατι στο τελος της ημερας το νοημα ειναι ενα: Να κανεις revive ωστε να μην χαθει το ticket. Αυτο ειναι και το contribute ωστε να φτασει το team στην νικη. Αν ομως γινει το -HALF- revive που με κανουν ολη την ωρα, τοτε ευχαριστω, δεν θελω να ξαναπεθανω σε 2 δευτερολεπτα. Τωρα, ο λογος που βγηκες 25ος στο match ειναι μαλλον γιατι δεν εκανες capture, defend, assist, kills και supply, κοινως τα factors που σε ανεβαζουν στο top του scoreboard. Ναι, αλλά καταργεί ένα μέρος του clash που είναι front liner, η καραμπίνα ειδικά σε defense σε μικρά δωμάτια είναι ότι καλύτερο υπάρχει atm. Αnw, εγώ εξήγησα γιατί δεν βλέπεις πολύ να παίζει ο Assault που imo είναι ο true dps guy, και όχι όπως έχουν κάνει τον support που πιο πολύ τον βλέπω ως offensive unit παρά ως healer. Καλά εννοείται, πως ούτε εγώ θέλω brain dead revive μπροστά στον αντίπαλο/αντίπαλους, να μας πάρει σουβλάκι all together. Το σωστό είναι αν δεν μπορείς να βρεις τον αντίπαλο, πριν σηκώσεις τον teammate, τότε ρίξε τουλάχιστον μια smoke, και αν μπορείς στα μπαμ να τον σηκώσεις, και αν την βγάλετε καθαρή, τότε όλα καλώς. Είχα συνηθίσει στο 2042 που στα έγραφε τα revives, ήταν πιο rewarding πάνω σε αυτό. Είχα γενικώς καλά games απόψε, μπορεί στα kills να είμαι ακόμα αρκετά πίσω από την πρώτη 10αδα κατά μέσο όρο στα παιχνίδια μου, αλλά τουλάχιστον παίζει σωστά το team (θέλει και από τους άλλους προφανώς προσπάθεια) και νικάμε τα παιχνίδια σε γενικές γραμμές. Τώρα αν τύχουμε pepeges, εκεί ότι και να κάνει το δικό μου squad, το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο. xD Χθες ξεκλείδωσα το Cord και το έχω ερωτευτεί το συγκεκριμένο, stable/accurate af το βρίσκω. Οκ, τον πίνω από τα smg συνήθως αλλά διαχρονικά AR guy είμαι, δεν τα αλλάζω με τίποτα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από Alex21121988
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 08:16 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:16 πμ (επεξεργασμένο) Τραίνο πάει, ελπίζω να δούμε και την ανάλογη υποστήριξη αλλά ήδη η μείωση των tickets ήταν φάουλ, έπρεπε να αυξηθεί όχι να μειωθεί.. Spoiler Απόλαυση το RPG στα ελικόπτερα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:24 πμ από Psycho_Warhead 1
cpttony Δημοσ. Παρασκευή στις 09:41 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:41 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Τραίνο πάει Κάτσε μη το πάρει πάνω της η ΕΑ όπως η Activision πριν κάποια χρόνια, και έχεις κάθε χρόνο νέο παιχνίδι. 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε αλλά ήδη η μείωση των tickets ήταν φάουλ, έπρεπε να αυξηθεί όχι να μειωθεί.. Άστοχη η αλλγή για εμάς, αλλά κάποιο EOMM μπορεί να υπάρχει απο πίσω. Spoiler Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:42 πμ από cpttony
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Τελικά το campaign στρώνει και οπτικά από τη δεύτερη πίστα και μετά. Δεν ξέρω γιατί έδειχνε τόσο χάλια η πρώτη, πάντως τώρα μια χαρά. Και τα σκηνικά είναι πολύ καλά, καμία σχέση με το τραγικό campaign του MW3 με τις '"Warzone πίστες''.
kostiger Δημοσ. Παρασκευή στις 10:30 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:30 πμ 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τελικά το campaign στρώνει και οπτικά από τη δεύτερη πίστα και μετά. Δεν ξέρω γιατί έδειχνε τόσο χάλια η πρώτη, πάντως τώρα μια χαρά. Και τα σκηνικά είναι πολύ καλά, καμία σχέση με το τραγικό campaign του MW3 με τις '"Warzone πίστες''. Χωρις να θελω να φανω prick, κλασσικη περίπτωση told ya so.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:47 μμ Down το MP, δεν συνδέεται στους servers. Στα καλά νέα, επανέφεραν τα tickets στα 1000 ξανά.
xtrmsnpr Δημοσ. Παρασκευή στις 03:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:03 μμ 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Down το MP, δεν συνδέεται στους servers. Στα καλά νέα, επανέφεραν τα tickets στα 1000 ξανά. https://help.ea.com/en/server-status/ πάντως εδώ το δείχνει οκ.
xrist0s92 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:14 μμ 27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Down το MP, δεν συνδέεται στους servers. Στα καλά νέα, επανέφεραν τα tickets στα 1000 ξανά. Τόσο άμεσα; Πως και; Έπιασαν τόπο οι αντιδράσεις φαίνεται
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 03:32 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 03:32 μμ 28 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε https://help.ea.com/en/server-status/ πάντως εδώ το δείχνει οκ. Επανήλθε τώρα, μάλλον έκαναν ''συντήρηση''. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα