Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • The XP gained from match completion and the daily bonus are being increased by 10% and 40% respectively.
  • The XP needed to unlock the first 20 attachment ranks is being reduced, so you’ll start earning useful attachments almost twice as fast.
  • Please Note: For weapons that are already being progressed, the UI might display something abnormal at first, but this should resolve itself once a match is played while using that weapon.
  • The assignments that required career ranks 20, 23, and 26 to begin will now require career ranks 10, 15, and 20, respectively.
  • While this allows these assignments to be started sooner, we are aware of the frustrations regarding the challenges themselves and are actively working on reviewing them, but it will take more time to develop, test, and implement these changes.
Επεξ/σία από cornix
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cornix είπε
  • The XP gained from match completion and the daily bonus are being increased by 10% and 40% respectively.
  • The XP needed to unlock the first 20 attachment ranks is being reduced, so you’ll start earning useful attachments almost twice as fast.
  • Please Note: For weapons that are already being progressed, the UI might display something abnormal at first, but this should resolve itself once a match is played while using that weapon.
  • The assignments that required career ranks 20, 23, and 26 to begin will now require career ranks 10, 15, and 20, respectively.
  • While this allows these assignments to be started sooner, we are aware of the frustrations regarding the challenges themselves and are actively working on reviewing them, but it will take more time to develop, test, and implement these changes.

Γιατί τόσο στο πιάτο τα πάντα? 

Πρέπει να ανέβουν όλοι τέρμα μέσα σε 2, το πολύ 3 εβδομάδες για να παίζουν καθολικά με το εκάστοτε "best setup"? 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αρχίσει και παίζω την campaign. Είμαι στη πίστα με το Γιβραλτάρ. Είχα διαβάσει διάφορα αλλά μου φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένη. Μπράβο τους.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Έχω αρχίσει και παίζω την campaign. Είμαι στη πίστα με το Γιβραλτάρ. Είχα διαβάσει διάφορα αλλά μου φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένη. Μπράβο τους.

Θα είναι ωραία και στο multiplayer, αν προστεθεί.

Δημοσ.
2 hours ago, GhostRiderLSOV said:

Και πόσες φορές τα physics του 6 θα με σώζουν από το να γίνω χαλκομανία

Παίζει και στο 6 αυτό; το έκανα στο 1942 χωρίς βέβαια να το πω στον συμπαίχτη-copilot (bnb παίζαμε) και μετά αφού ψόφησε και με έλουσε στα καντήλια με κυνηγούσε με το τανκ να με εμβολίσει όταν πήγα να απογειώσω το επόμενο :D

• Haha 2
Δημοσ.
26 minutes ago, xtrmsnpr said:

Καλά τα λέτε ρε παλικάρια, αλλά σέρβερ μπορείς να hostαρεις?

Αν όχι, να ενοικιάσεις? Αυτό γίνεται?

Όχι στο κανονικό παιχνίδι. Να "set αρεις" μέσω Portal μόνο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Καλά τα λέτε ρε παλικάρια, αλλά σέρβερ μπορείς να hostαρεις?

Αν όχι, να ενοικιάσεις? Αυτό γίνεται?

Μπορεί κάθε χρήστης να κάνει hosting από έναν persistent server. Πας εδώ (https://portal.battlefield.com/bf6/experiences) και τον φτιάχνεις με τις παραμέτρους που θες. Μπαίνεις μετά in game και πας στο My Experiences για να τον κάνεις host. Αλλά, μέχρι και πρόσφατα δεν υπήρχαν πόροι οπότε έτρωγες άκυρο.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Grisos είπε

Μπορεί κάθε χρήστης να κάνει hosting από έναν persistent server. Πας εδώ (https://portal.battlefield.com/bf6/experiences) και τον φτιάχνεις με τις παραμέτρους που θες. Μπαίνεις μετά in game και πας στο My Experiences για να τον κάνεις host. Αλλά, μέχρι και πρόσφατα δεν υπήρχαν πόροι οπότε έτρωγες άκυρο.

54 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Όχι στο κανονικό παιχνίδι. Να "set αρεις" μέσω Portal μόνο.

Σας ευχαριστώ!

Έψαχνα και δεν έβρισκα τι γίνεται. Ωραία έστω και αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Spartan117Το HDR στο PC έχει elevated blacks, ενώ τα specular highlights τα σπάνε π.χ είμαι στην πίστα στο Κάιρο το βράδυ και τα φώτα στους δρόμους σε SDR φαίνονται σαν ''καντήλια'' μπροστά στο HDR αλλά στα σκοτεινά δεν είναι σκοτάδι όπως σε SDR.

Brightness 50(διορθώνεται αρκετά αν το βάλω στο 25 αλλά όχι τελείως), τα τετράγωνα στο HDR calibration να είναι ίδια και εννοείται έχω κάνει calibration στα Win11 με το πρόγραμμα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Εχει γερά θέματα τo game. Και βλεπω πολλοί ξενερώνουν. Οι κατηγορίες απο τα όπλα ειναι λες και ειναι για το θεαθήναι. 

Του αδειάζεις τον γεμιστηρα στο κεφάλι με το carbine στα 40 μέτρα και γυρίζει και σου σκαει 2 με το smg  και σε κατεβαζει λες και ήσουν έτοιμος να πεθάνεις. Οπότε θέλει το game τους εχεις και το αντίθετο. Λες και παίζουμε θέατρο 

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε

Έπεσαν οι χρήστες στο steam. "Πεθαίνει" το game 😄

Λες τέλος του χρόνου που θα πάμε να τους βρούμε να περνάνε ξεραμένοι θάμνοι και να κοιταζομαστε?

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...