cpttony Δημοσ. χθες στις 08:56 πμ Δημοσ. χθες στις 08:56 πμ 5 λεπτά πριν, newlynx είπε Είδα κάποια βίντεο, καθώς δεν έχω αγοράσει το παιχνίδι ακόμα, και οι χάρτες μου φάνηκαν μικροί. Έτσι είναι οι περισσότεροι ή απλά έτυχε να τους πετύχω και υπάρχουν και μεγάλοι; Απ' αυτά που είδα οι "μεγάλοι" χάρτες, έχουν μικρό-τερο playable area. 1
7nisiotis Δημοσ. χθες στις 10:08 πμ Δημοσ. χθες στις 10:08 πμ 2 hours ago, starmanwarz said: Μοναδικο μελανο σημειο το UI το οποιο ειναι τραγικο Ας φέρουν έστω ένα "legacy skin" εφέ να γίνει σαν του 3/4 να ηρεμήσει η ψυχή μας.
Sakm Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ Δημοσ. χθες στις 10:17 πμ 1 ώρα πριν, newlynx είπε Είδα κάποια βίντεο, καθώς δεν έχω αγοράσει το παιχνίδι ακόμα, και οι χάρτες μου φάνηκαν μικροί. Έτσι είναι οι περισσότεροι ή απλά έτυχε να τους πετύχω και υπάρχουν και μεγάλοι; εγω έπαιξα μόνο tdm και οι χάρτες που μου έβαζε δεν ήταν χαώδες... Ήταν τόσο όσο... Λογικά μεγάλα maps θα έχουν καποια αλλά mode αλλα σιγουρα στις 28 που θα κυκλοφορήσει το royale θα προστεθουν και αλλα maps οπλα κτλ.. 1
chrisgewrgi Δημοσ. χθες στις 10:36 πμ Δημοσ. χθες στις 10:36 πμ Πολυ enjoyable το game πάντως. Τράβηξα και ενα βιντεακι για την πλάκα,χωρίς να ξέρω βέβαια που πάνε τα 4😅 πρώτη φορά στο map. Μόλις μάθουμε τα maps θα πάνε ολα καλα!👌 Σήμερα μετά την δουλεια θα ασχοληθώ λίγο. Να φτιάξω και τα key buttons και ολα 2
Spartan117 Δημοσ. χθες στις 10:45 πμ Δημοσ. χθες στις 10:45 πμ Νομίζω ισχύει και για όσους κάνανε refund και το πήραν σε άλλο store 1
whiteman7 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Χρειαζομαστε και μεγαλυτερα MAPS Είναι απόλαυση το HARDCORE MODE, δοκιμαστε το...Παει σε αλλο lvl το παιχνιδι Ευκολα 9/10 από μένα μέχρι τώρα 😎
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Παιδιά μια ερώτηση. Το game εχει ξεχωριστά να κανεις hd install textures η τα περνάει μονο του στο normal install στο steam?
TsAkira Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Παίδες, τι μλκία έχω κάνει και δε μπορεί να ανεβάσει πάνω από 82 fps, σε ότι setting και να βάλω;
noFEARgr Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Σαν gameplay ειναι πολυ καλο , και η ατμοσφαιρα μου φαινεται καλυτερη απο οτι στην beta . Το μελανο σημειο του παιχνιδιου συνεχιζουν να ειναι τα maps( εξαιρεση φυσικα το ui και ειδικα το main menu , ειναι τελειως αθλια , χρειαζεται ριζικη αλλαγη) . Μικροι χαρτες και χωρις κατι να ξεχωριζει . Πρεπει να δωσουν πολυ μεγαλη εμφαση στα επομενα που θα ερθουν γιατι οσο καλο και να ειναι το gameplay αν θελω να παιζω μονο 2-3 χαρτες απο τωρα ειναι προβλημα. 2 minutes ago, TsAkira said: Παίδες, τι μλκία έχω κάνει και δε μπορεί να ανεβάσει πάνω από 82 fps, σε ότι setting και να βάλω; Εχεις βαλει προφανως fps limit ειτε μεσα απο το παιχνιδι ( ειτε καθαρα σαν limit ειτε τιποτα σαν vsynch half rate , φανταζομαι εχεις 165hz οθονη ; ) ειτε απο εξωτερικο προγραμμα , control panel της gpu σου
whiteman7 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 5 λεπτά πριν, TsAkira είπε Παίδες, τι μλκία έχω κάνει και δε μπορεί να ανεβάσει πάνω από 82 fps, σε ότι setting και να βάλω; Σε τι mode παιζεις Overkill ? Επίσης τσέκαρε FPS LIMIT και τα της οθόνης με το vsync 5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Σαν gameplay ειναι πολυ καλο , και η ατμοσφαιρα μου φαινεται καλυτερη απο οτι στην beta . Το μελανο σημειο του παιχνιδιου συνεχιζουν να ειναι τα maps( εξαιρεση φυσικα το ui και ειδικα το main menu , ειναι τελειως αθλια , χρειαζεται ριζικη αλλαγη) . Μικροι χαρτες και χωρις κατι να ξεχωριζει . Πρεπει να δωσουν πολυ μεγαλη εμφαση στα επομενα που θα ερθουν γιατι οσο καλο και να ειναι το gameplay αν θελω να παιζω μονο 2-3 χαρτες απο τωρα ειναι προβλημα. Εχεις βαλει προφανως fps limit ειτε μεσα απο το παιχνιδι ( ειτε καθαρα σαν limit ειτε τιποτα σαν vsynch half rate , φανταζομαι εχεις 165hz οθονη ; ) ειτε απο εξωτερικο προγραμμα , control panel της gpu σου τα ίδια είπαμε <:)
TsAkira Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Σε τι mode παιζεις Overkill ? Επίσης τσέκαρε FPS LIMIT και τα της οθόνης με το vsync τα ίδια είπαμε <:) Ναι, overkill, vsync off, dlls q 3440x1440 9800x3d, 4080 Κάποια βλακεία έχω κάνει σίγουρα EDIT: Το βρήκα. Αντί για vsync off είχα βάλει vsync 1/2. Καλός παπάρας είμαι… Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από TsAkira 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες Και έχουμε ξανά τα γνωστά θέματα με τα ζώα που παίρνουν τανκ και κάθονται πίσω ή τους medic που είναι στα @@ τους. 1
cpttony Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 4 λεπτά πριν, TsAkira είπε Ναι, overkill, vsync off, dlls q 3440x1440 9800x3d, 4080 Κάποια βλακεία έχω κάνει σίγουρα Αν παίζεις απο Origin EA app, δοκίμασε το in game overlay ON, ήταν bug στη Beta.
starmanwarz Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μην ξεχνατε οτι 28 του μηνα ερχονται αλλα 2 maps! Παντως το παιχνιδι δειχνει οτι αρεσει, 700κ+ concurrent day 1 σε Steam μονο δεν το λες και ασχημα. Δεν μπορω να καταλαβω πως η ιδια εταιρεια που εβγαλε το BF6 εβγαλε και το σκουπιδι 2042. Ελπιζω να μην βρει τροπο να το χαλασει με codlike skins η αλλες ανοησιες. So far so good. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα