chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Eγώ δεν δίνω τίποτα, αν δεν κάνω 40 λεπτά settings, key bindings και λίγο tweaking cause why not. xD Έπειτα, τουλάχιστον καμιά ώρα με bots. Έχω να πιάσω BF από το BF3... Βtw, αν σας ενοχλεί το dof στο weapon όταν είστε ads, και μέχρι να το δώσουν κανονικά στα settings, εδώ είστε. Cheers. Είναι από την Beta αυτό το post αλλά λειτουργεί κανονικά και στο final release. Απλώς ψάξτε το στα Documents, you can't miss it. Εγω εχω να παιξω bf απο το 4 Θα φάμε το ξύλο της αρκουδας😂 Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από chrisgewrgi 1 2
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 9 minutes ago, chrisgewrgi said: Εγω εχω να παιξω bf απο το 4 Θα φάμε το ξύλο της αρκουδας😂 Είμαι τόσο σκουριασμένος, μέχρι και τα bots με γλεντάνε μέχρι στιγμής. Αλλά όλα θέμα muscle memory είναι, και προφανώς να μάθουμε τα maps, μετά όλα γίνονται πιο εύκολα. Το μόνο θετικό είναι πως δεν έχουν χαθεί εντελώς τα δάχτυλα μου, το recoil στα όπλα δεν με δυσκολεύει ιδιαίτερα. Ίσως να μην είναι τόσο βάναυσο όπως άλλα shooters, don't know. 2
7nisiotis Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Κάποια settings μου τα πέρασα απευθείας από τη beta (rivalxfactor βίντεο). Κάποια δε τα κράτησε (πχ γραφικά). Αλλά μου γλίτωσε χρόνο. First impressions Για να λέμε την αλήθεια, η ατμόσφαιρα είναι πιο arcade — δεν έχει εκείνο το «κάτι» και την cinematic military αυρα που απέπνεε εμφανισιακά το BF3, τόσο στα γραφικά όσο και στη συνολική του παρουσία. Αλλά για αυτό που είναι, στο σήμερα - είναι μια χαρά. Πρέπει απλώς να αποδεχτούμε ότι η εποχή του Battlefield 3 δεν θα ξανάρθει. Παρ’ όλα αυτά, το νέο τίτλο τον λες μεταμοντέρνο απόγονο του BF4, και συγκριτικά με το 2042 ή ό,τι προσφέρει ο ανταγωνισμός σήμερα, πρόκειται για μια τίμια και αξιόλογη πρόταση. VS ( οι "απέναντι") Μακάρι να κάνει ΚΑΤΙ, ώστε να ξυπνήσει τον απέναντι ανταγωνισμό για να εξαναγκαστεί να φερθεί σωστά , βγάζοντας ξανά ας πούμε έναν τίτλο φροντίδας "Modern Warfare 2019". Το ... HUD Παίζοντας εδώ και δύο χρόνια Hell Let loose δεν μπορώ να συνηθίσω το HUD του BF6. Αν ήταν σαν του 3, θα ήτανε πιο κοντά στα νερά μου και στην "muscle memory" αίσθηση παιχνιδιού μου. The Performance - Απευθείας είδε το προφίλ μου από όταν έπαιξα τη beta. Πέρασα και το discord μέσα. Όλα άψογα σε performance. Πολύ smooth το παιχνίδι! Ούτε drivers δεν άλλαξα (πρέπει να είναι από τη ΒΕΤΑ ή πιο πίσω) και παίζει buttery smooth! Με τα περισσότερα settings σε High preset, πιάνει σταθερά πάνω από 100fps, ενώ στην beta με τα ίδια ακριβώς είχα γύρω στα 80-85. Τώρα μιλάμε για 110± χωρίς κιχ αστάθειας ή crash! (RTX 3070/1080p που δοκίμασα πρώτη) Φαινόταν βέβαια από τη BETA πως θα πάει καλά — αν κρίνουμε από προηγούμενες κυκλοφορίες, είναι έκπληξη το πόσο σταθερό και ομαλό είναι από την πρώτη μέρα, με άψογο frame pacing. Καμία σχέση με το BF4 beta/launch, εκείνο ήταν stuttering mess για μήνες. Μόνο το Vulcan το έσωζε για AMD. Και τα footsteps πλέον ακούγονται κρύσταλλο —τα ξεχωρίζω με ψείρες ακουστικά. Movement Όπως ήταν πάνω κάτω στη beta. Το λες προσγειωμένο, όχι αργό όπως νομίζουν τα cod- treyarch loving kiddos αλλά είναι κοντά στου Modern Warfare 2019. — — EA APP/STEAM id: eptanisios (το έχω steam, έκανα refund στο EA app) Θα μπω πάλι αύριο το πρωί. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από 7nisiotis 2
Saloufas Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Από θέμα γραφικών πως το βλέπετε? λίγο που είδα κάποια βίντεο μου θυμίζει πολύ το 3 αλλά με ελάχιστες βελτιώσεις στα γραφικά.
starmanwarz Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που σχεδιασαν το UI, χρειαζεται υπερανθρωπη προσπαθεια για να πετυχεις τοσο κακο αποτελεσμα.
XRISTOS.A Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μπορουμε να παιξουμε με ΑΙ οπως στο 2042 για να κανουμε upgrade ενα οπλο?
7nisiotis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 5 minutes ago, starmanwarz said: Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που σχεδιασαν το UI, χρειαζεται υπερανθρωπη προσπαθεια για να πετυχεις τοσο κακο αποτελεσμα. Είναι σαν ιός πια αυτή η φάση. Μάστιγα. TV BOX UI ύφος. Φιλικό για κονσολαδες και φίλους του χειριστηρίου.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες Ένα πράγμα που θα ήθελα να δω σε αυτά τα παιχνίδια είναι gore. Να φεύγουν χέρια, πόδια, κεφάλια κλπ. 3 3
azazil1190 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ένα πράγμα που θα ήθελα να δω σε αυτά τα παιχνίδια είναι gore. Να φεύγουν χέρια, πόδια, κεφάλια κλπ. Σκληρος ριολης! 🤣 4
7nisiotis Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, Psycho_Warhead said: Ένα πράγμα που θα ήθελα να δω σε αυτά τα παιχνίδια είναι gore. Να φεύγουν χέρια, πόδια, κεφάλια κλπ. Hell Let Loose πετάγονται τα "κρέατα" αναλόγως το impact. Μπορείς να διαμελίσεις κάποιον μονο και μόνο από το χτύπημα σε έναν τοίχο από πίσω του ή στο έδαφος κοντά του. Αν έχεις gamepass είναι μέσα. Θα έλεγα να το δοκιμάσεις και να μην σχηματίσεις αρνητική εντύπωση από τα πρώτα λεπτά, γιατί δεν θα καταλάβεις τίποτα και θα πεις "δεν μαρεσει". Εφόσον όμως θες και να παίξεις και πιο αντρικό Tank, Έλα μαζί μας. 3 tank crew. Είναι ένα hardcore battlefield. Με roles. Antitank, support, medic, machine gunner, commander, recon squad κλπ ΟΧΙ milsim. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από 7nisiotis
Tzimaras Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 52 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ένα πράγμα που θα ήθελα να δω σε αυτά τα παιχνίδια είναι gore. Να φεύγουν χέρια, πόδια, κεφάλια κλπ. σαν το παλιό καλό soldier of fortune! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα