Sakm Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εγώ παρατηρώ ότι αργεί να ξεκλειδώσει όπλα είναι κάπως αργό το level up του..
7nisiotis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, cos_dr2 said: Μια φορά στα 10-15 χρόνια έρχεται μια παιχνιδάρα σαν το Battlefield 3. Το 6 είναι σαν όλα τα άλλα. Μια παρένθεση μέχρι να κυκλοφορήσει ένα πραγματικό παιχνίδι🤤😀 Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής σε τέτοια μονοπάτια. Και γω άργησα να το καταλάβω. Με κάθε αναφορά στον επόμενο BF τίτλο παίζει στο μυαλό μου η επιθυμία να δω ξανά κάτι σαν εκείνο το παιχνίδι. Εδώ και μια δεκαετία. Δεν πρόκειται. Its OK - το BF6. Καμία σχέση με το 2042 το οποίο ήθελα να διαγράψω στα πρώτα λεπτά. Σίγουρα αν έχεις μπουχτισει από τα τελευταία CoD - εύκολα προτείνω στον οποιοδήποτε να το δοκιμάσει. Είναι πιο φιλικός τίτλος προς τους core gamers του Call of Duty. Και το λέω εγώ που από το 2019 "αλλαξοπίστησα" και έπαιζα μόνιμα MW 2019 + Warzone. Ίσως είμαι πιο επιλεκτικός πια, γι'αυτό μου φαίνεται κάπως. Νιώθω ένα δηλαδή περίεργο συναισθήματα. Σαν να λείπει αυτή η φλόγα, αυτό το πάθος να τρέξω σπίτι και να παίξω το παιχνίδι. Δηλαδή ακόμα και λίγα χρόνια πίσω στο Warzone, το ένιωθα. Δεν ξέρω. Θα δώσω χρόνο και ευκαιρίες ακόμη στο παιχνίδι. Είναι playable και ενδιαφέρον, αλλά λείπει αυτή η λάμψη - για μένα. Θα περιμένω και μερικά qol improvements, hud (ελπίζω) updates και βλέπουμε. Μπορεί να είναι και πως τελευταία είμαι κουρασμένος λόγω δουλειάς κλπ προσωπικών ... Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από 7nisiotis 1
Tecton Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Μπορεί να είναι και πως τελευταία είμαι κουρασμένος λόγω δουλειάς κλπ προσωπικών ... Αυτό είναι παλιόγερε 😆 Μετράει πάντα η διάθεση μας, αλλά το παρελθόν καλό ήταν πάει, ας δούμε τώρα πώς θα την βγάλουμε... Το campaign μέτριο ήταν, περισσότερο tutorial το λες.Το multiplayer μέχρι στιγμής καλό είναι, αλλά για την ηλικία μου είμαι λίγο σκουριασμένος 😆 Καλά ξεκινήσαμε νομίζω.
cos_dr2 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 48 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε ts OK - το BF6. Καμία σχέση με το 2042 το οποίο ήθελα να διαγράψω στα πρώτα λεπτά. Σε εμένα πάντως συνέβη το αντίθετο με τη beta του battlefield 2042 και την beta ... αυτουνού. Το battlefield 2042 το διασκεδάζω αφάνταστα ιδιαίτερα μετά τα rework και θα το πάρω και το 6 σίγουρα, ως fan της σειράς. Πάντως, το μενού το αρχικό μου θυμίζει λες και έχω μπει στο NETFLIX 😀
Vasilius Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Tecton είπε Αυτό είναι παλιόγερε 😆 Μετράει πάντα η διάθεση μας, αλλά το παρελθόν καλό ήταν πάει, ας δούμε τώρα πώς θα την βγάλουμε... Το campaign μέτριο ήταν, περισσότερο tutorial το λες.Το multiplayer μέχρι στιγμής καλό είναι, αλλά για την ηλικία μου είμαι λίγο σκουριασμένος 😆 Καλά ξεκινήσαμε νομίζω. Όσο μεγαλώνουμε δεν φεύγει η φλόγα από εμάς αλλά από τους Devs με τα ηλίθια policies και τα ξαναζεσταμένα φαγητά. Δηλαδή θέλει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια να καταστρέψεις ένα series είτε το λένε CoD είτε BF or whatever. Παντρεμένος με παιδί οι gaming hours είναι λιγότερες και είμαι πιο απαιτιτικός. Όταν δίνεις τα διπλάσια σχεδόν λεφτά για έναν τίτλο, απαιτείς αυτά που είχες και ακόμα περισσότερα. Ειδικά όταν σου καλιεργούν προσδοκίες και επέρχεται το break promise. Αν βγάλουμε τους συναισθηματισμούς, το BF6 είναι υποδυέστερο του BF1 καλύτερο των rest, δλδ πρέπει να ξεφυσάμε που δεν είναι αποτυχία... αλλά τίποτε φοβερό. Το Single player αρκετά κακό, από τα φοβερά κενά στο σενάριο, την έλλειψη ρεαλισμού, στα bots στο Veteran κοιμούνται πολλές φορές ή είναι "δύσκολα" αφύσικα, έχουμε μπει σε αποχή ΑΙ δεν βλέπουμε καμία χρήση αυτής ούτε σε βασικά scripts των χαρακτήρων. Για ένα παιχνίδι που είχε "χρόνο" περίμενα να δω περισσότερα, λες και το department που ανέλαβε δεν βλέπει netflix ούτε έχει φαντασία, ούτε ασχολείται με γεωπολιτικά η βλέπει πως έχει αλλάξει το warefare τελευταία 3 χρόνια πόλεμο Ουκρανία κτλ. Στο δε Multi, απογοήτευση , εκτός από αυτά που γράφτηκαν να σταθώ στα spawn points και στον χαζό περιορισμός - out of map limits. Όπως και στο cod ή το Delta force σε παρόμοια game modes το ίδιο και εδώ, δεν δίνουν ελευθερία στον παίκτη να συρθεί σαν σκουλίκι για Anal , με αποτέλεσμα ένα backstab να κρατήσει τις περισσότερες φορές ελάχιστα secs. Κλασσικά αν δεν έχεις clan/squad friends να παίξεις σε public φάση καταντά ίδια μηχανή κιμά τις περισσότερες φορές, όπου σε πολλά maps "ακυρώνουν" πρακτικά τα classes , δλδ με ένα MG έχω την αίσθηση ότι λείπουν τα σημεία που μπορώ να υποστηρίξη /στήσω ρεαλιστικά το γ***δι και τα emplacements defence mg's μέσα στους χάρτες έχουν μη ρεαλιστικά χαρακτηριστικά - γωνία αποτυχία κτλ. οπτικό πεδίο χάλια . Εγώ θα έβαζα server με μικρόφωνα να φτιάξω την εμπειρία στους παίκτες, filter : microphone obligatory φάση . Όταν έχει παίξει κανείς παιχνίδια καινοτόμα όπως το The Finals και βλέπει εξέλιξη στα FPS περιμένουμε κάποια νέα features.... κ ειδικά όταν ο ανταγωνισμός failάρει γενικά , η απογοήτευση είναι διπλή που δε παραδίδεις Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Vasilius
_Theo_ Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Τελικά "We are back" ή όχι;; 2 λεπτά πριν, Vasilius είπε Όσο μεγαλώνουμε δεν φεύγει η φλόγα από εμάς αλλά από τους Devs με τα ηλίθια policies και τα ξαναζεσταμένα φαγητά. Δεν φταίνε οι προγραμματιστές αλλά οι ηλίθιοι μανατζαραίοι που κάνουν την όλη σχεδίαση και τους δίνουν τις εντολές.
cos_dr2 Δημοσ. πριν από 59 λεπτά Δημοσ. πριν από 59 λεπτά Είδα αυτό και μπορώ να πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί του μέχρι στιγμής.😀
Vasilius Δημοσ. πριν από 32 λεπτά Δημοσ. πριν από 32 λεπτά 38 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Τελικά "We are back" ή όχι;; Δεν φταίνε οι προγραμματιστές αλλά οι ηλίθιοι μανατζαραίοι που κάνουν την όλη σχεδίαση και τους δίνουν τις εντολές. οι 3 που φήγανε από Dice φτιάξαν το Finals
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 30 λεπτά Μέλος Δημοσ. πριν από 30 λεπτά Άρεσε στον JGOD που έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το παίξει, λολ.
7nisiotis Δημοσ. πριν από 26 λεπτά Δημοσ. πριν από 26 λεπτά (επεξεργασμένο) 1 hour ago, cos_dr2 said: Σε εμένα πάντως συνέβη το αντίθετο με τη beta του battlefield 2042 και την beta ... αυτουνού. Το battlefield 2042 το διασκεδάζω αφάνταστα ιδιαίτερα μετά τα rework και θα το πάρω και το 6 σίγουρα, ως fan της σειράς. Πάντως, το μενού το αρχικό μου θυμίζει λες και έχω μπει στο NETFLIX 😀 Όλα τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει από το 2020 και μετά ακολουθούν αυτήν τη συνταγή: μενού σαν βγαλμένο από την ΤΑΔΕ συνδρομητική υπηρεσία. Καρμπον! Και δεν μένει εκεί η ομοιομορφία. Αν το δεις αλλιώς ακόμα και τα UI/HUD στοιχεία ακολουθούν κοινότυπα μοτίβα. Δεν ξεχωρίζεις από ποιο παιχνίδι προέρχονται. 27 minutes ago, Psycho_Warhead said: Άρεσε στον JGOD που έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το παίξει, λολ. Λέει πως είναι "slow" το movement. Slow δε το λες. Μια χαρά και μοντέρνο που είναι για BF game. Τι θέλανε; Bo6 να φεύγεις με άλμα από παράθυρο και να γλιστράει ο παίχτης λες και μόλις πέρασαν εάν χέρι γυάλισμα το παρκέ; 1 hour ago, _Theo_ said: Τελικά "We are back" ή όχι;; Δεν φταίνε οι προγραμματιστές αλλά οι ηλίθιοι μανατζαραίοι που κάνουν την όλη σχεδίαση και τους δίνουν τις εντολές. Όχι απαραίτητα. Η στελέχωση προγραμματιστών cosplayers ακτιβιστών του πληκτρολογίου - με απωθημένα και καταπιεσμένα ένστικτα κυριαρχικης επιβολής είναι σχεδόν ο κανόνας και η πλειοψηφία εκεί έξω. Εις βάρος τιμίων προγραμματιστών με εμπειρία και ιδέες, οι οποίοι μένουν στο περιθώριο ή παλεύουν με ψυχούλα σε indie games. Πρόσφατες αναρτήσεις σε γνωστή, πρόσφατη δολοφονία δείτε και θα καταλάβετε τι "κρύβεται" μέσα από κλειστές πόρτες και κλιματιζόμενα, άνετα και "πληκτικά" γραφεία δημιουργίας " τέχνης ". Η μετριότητα και η αβελτηρία είναι χαρακτηριστικά και λόγοι προώθησης ανθρώπων οι οποίοι υπηρετούν πειστά το εγώ των ναρκισσιστικά ανωτέρων τους, μέχρι να γίνουν και οι ίδιοι αυτό που υπηρετούσαν ή "πολεμούσαν". Λίγοι devs καίνε τη ζωή τους, ρισκάρουν, κρατούν προσχήματα πια και πλάθουν πρωτοποριακα παιχνίδια. Οι περισσότεροι επιδιώκουν να περάσουν τα καταπιεσμένα τους θέλω και τα κινήματα τους. Να πάρουν το check και να πάνε στο επόμενο πρότζεκτ. Δεν μιλάμε για απλή δημιουργία παιχνιδιών και ωμής διασκέδασης πια. Ψάχνεις με το κιάλι να εντοπίσεις αυθεντικότητα και ξεκάθαρη δημιουργία χωρίς μπούρδες μέσα. Όταν παίζεις - και έχεις σκάσει και χρήματα από το μισθό σου - θες να ξεφύγεις από την αθλιότητα της καθημερινότητας, όχι να πάρεις πάλι Ντεπον. Η συγκεκριμένη μορφή και παρακλάδι έκφρασης της τέχνης πρέπει να παραμείνει μια ωμή, αγνή και αθώα διασκέδαση. Aνεπηρέαστη από τα κοινωνικά και πολιτικά πρότυπα που καθιερώνονται και προωθούνται την εκάστοτε περίοδο. Το τελευταίο παιχνίδι που είδα να μην βάζει τικ σε γνωστά "κουτάκια" ήταν το Mafia The Old Country. Τελευταία φαίνεται πως οι εισπρακτικές αποτυχίες των τίτλων - για "μεταμοντερνο" κοινό (βλέπε Dragon Age FAILguard) - απέτυχαν παταγωδώς και φαίνεται πως οι corpos θα ξεκινήσουν λίγο να επιστραφούν σε "παλιές" εποχές και νοοτροπίες. Θέλουν , δε θέλουν. Όχι φυσικά γιατί όντως ενδιαφέρονται για οτιδήποτε άλλο πέραν του χρήματος. Είναι από τις πιο κερδοφόρες μορφές το gaming. Εξού και μετά τα " Αν δεν σας αρέσει, μη το πάρετε" του 2018 (Battlefield V ) γυρίσαμε σε "πατροπαράδοτη" BF καμπάνια προώθησης, σε φιλική προς την Κοινότητα στάση και σε ένα κατά βάση παραδοσιακό - battlefield παιχνίδι. Επεξ/σία πριν από 1 λεπτό από 7nisiotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα