Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Ναι αλλά με το 2042 δεν ασχολήθηκε ούτε αυτός.

Στην αρχή όμως το αφήγημα πήγαινε σύμφωνα με τις Οδηγίες της ΕΑ. Όλα "όμορφα και ωραία" τα παρουσίαζε...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Grisos είπε

Εχθές με Assault+sniper χτυπιόμουνα σα μαλακιζμένο 10χρονο βλέποντας καρακεφάλια απλά να μην τα δίνει. Λίγο background,  ότι παίζω sniper από το 1999 σε Unreal Tournament και στο BF3, το Μ40 το είχα λιώσει. Εχθές, λοιπόν, με 500ρα γραμμή και 30 κάτι ms μου φαινόταν αδιανόητο. Δεν ήταν τυχαίο τλκ.

Οχι δεν ειναι ιδεα σου.το απόγευμα ήταν μια χαρά.  Τώρα το βραδυ πριν κλείσω το game δεν έπαιζε καθολου καλα. Σε σταθερούς παίχτες και δεν έβρισκα στόχο με τo sniper .λες και δεν ήταν εκεί.  Λέω τι σκατα decoy ειναι? Μετα πριν κλείσω λεω ας παιξω 2 3 ματς close maps. Μου φάνηκε πολυ παραξενο να αδειάζω γεμιστηρα και να μη πεφτουν, και να γυρίζουν και απλά να νιώθω οτι με ριχνει με μια σφαίρα. Μόλις το είδα και στο 2ο ματς ,λέω οκ φτάνει για σήμερα.  Αλλα το απόγευμα έπαιζε νταξει.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Οχι δεν ειναι ιδεα σου.το απόγευμα ήταν μια χαρά.  Τώρα το βραδυ πριν κλείσω το game δεν έπαιζε καθολου καλα. Σε σταθερούς παίχτες και δεν έβρισκα στόχο με τo sniper .λες και δεν ήταν εκεί.  Λέω τι σκατα decoy ειναι? Μετα πριν κλείσω λεω ας παιξω 2 3 ματς close maps. Μου φάνηκε πολυ παραξενο να αδειάζω γεμιστηρα και να μη πεφτουν, και να γυρίζουν και απλά να νιώθω οτι με ριχνει με μια σφαίρα. Μόλις το είδα και στο 2ο ματς ,λέω οκ φτάνει για σήμερα.  Αλλα το απόγευμα έπαιζε νταξει.

Καλημέρα, αυτό που λέω ωστόσο και λέει και ο Stodeh, είναι ότι by design το sniper αστοχεί τυχαία όταν το χρησιμοποιείς σε άλλη κλάση. Αν πας στο Fire Range με sniper ως assault και βαρέσεις ξέρω γω 10 φορές, θα διαπιστώσεις ότι οι 3 στις 10, ενώ έχεις προβλέψει την βολή σου με βάση το sway του όπλου, αστοχούν εντελώς λες και η σφαίρα χάνεται.    

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Στην αρχή όμως το αφήγημα πήγαινε σύμφωνα με τις Οδηγίες της ΕΑ. Όλα "όμορφα και ωραία" τα παρουσίαζε...

Ο Tom Henderson έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά τότε γιατί είναι ''insider''.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, cos_dr2 είπε

Battlefield 6: Συγνώμη και δώρα από την EA σε όσους επηρεάστηκαν από τα προβλήματα του EA app -  

image.jpeg.010108e75b10e67b71779f9443c71812.jpeg

Eδω ισχυει.Φοβού τους developers και δώρα φέροντας!

Επεξ/σία από gildo
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε

Αξίζει ρε παιδιά η αγορά ή θα φάμε φόλα όπως στο 2042; Ακόμα BF1 παίζω και το θεωρώ κορυφαίο.

Το 2042 είναι σούπερ τώρα μετά τα reworks. Και το 1 είναι on fire. Τι παιχνίδι.... Εγώ θα το πάρω το 6 σε λίγους μήνες που θα είναι πιο στρωμένο. Πιο φθηνό. Ως τότε θα παίζω και λίγο 3 και 4 για υποκατάστατο. Γεμίσαμε battlefield. 😄

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...