gildo Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 11 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Οχι δεν ειναι ιδεα σου.το απόγευμα ήταν μια χαρά. Τώρα το βραδυ πριν κλείσω το game δεν έπαιζε καθολου καλα. Σε σταθερούς παίχτες και δεν έβρισκα στόχο με τo sniper .λες και δεν ήταν εκεί. Λέω τι σκατα decoy ειναι? Μετα πριν κλείσω λεω ας παιξω 2 3 ματς close maps. Μου φάνηκε πολυ παραξενο να αδειάζω γεμιστηρα και να μη πεφτουν, και να γυρίζουν και απλά να νιώθω οτι με ριχνει με μια σφαίρα. Μόλις το είδα και στο 2ο ματς ,λέω οκ φτάνει για σήμερα. Αλλα το απόγευμα έπαιζε νταξει. Μια από τα ίδια. Λέω κι εγώ, θα φταίει η σύνδεσή μου. Αυτό συνέβη ακόμη και με οχήματα εκτός από το infantry.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 15 ώρες Όλα τα snipers παίζουν με 85 FOV γιατί φαίνονται πιο κοντά οι αντίπαλοι στο zoom, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. 1
gildo Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Αυτό το spam με τις νάρκες έχει καταντήσει αηδία.
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά. Εδω τι εχει γινει? Έτυχε και έβγαζα βιντεο και δειτε αυτό. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από chrisgewrgi
_Theo_ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Πρέπει να αλλάξουν την ποσότητα πυρομαχικών που έχεις εξ' αρχής. Είναι λίγα και πολλές φορές μου έχει τύχει να μείνω χωρίς σφαίρες.
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Στον assault. Μονο 3 γεμιστηρες εχει. Οι αλλοι ειναι οκ. Ο λόγος που δεν παίρνω αυτό το class. Σε μισό λεπτό δεν εχεις σφαίρες Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από chrisgewrgi 1
_Theo_ Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Στον assault. Μονο 3 γεμιστηρες εχει. Οι αλλοι ειναι οκ. Δεν το ήξερα. Πρέπει να το αλλάξουν πάντως, είναι σπαστικό. Και αυτό το adrenaline τι ανοησία, άχρηστο είναι. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από _Theo_
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το campaign ''Call of Duty-ίζει'' αλλά τα γραφικά είναι απογοήτευση. Στο έδαφος όταν ξεκινάς στη λάσπη βλέπεις PS3 textures και τα facial animations είναι τραγικά. Εντάξει το εμπεδώσαμε, ήθελαν να τρέχει και σε ''τοστιέρες'' αλλά νομίζω το παράκαναν. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 3 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες "Έχουμε βάλει 2 paths σε κάθε class, για να μπορείτε να παίξετε το δικό σας στυλ" "Ωραία, δεν θέλω να παίξω sniper, να παίξω Spec Ops, τι πρέπει να κάνω για unlock;" "50 headshots απόστασης των 150 μ. και πάνω, δηλαδή, παίξε sniper" Game Design
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Το assist count as kill δεν δουλεύει.
7nisiotis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Τα αρχικά maps τα λες και αδιάφορα πάντως. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από 7nisiotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα