panoc Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 12 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Ρε παιδιά. Εδω τι εχει γινει? Έτυχε και έβγαζα βιντεο και δειτε αυτό. Βλεπει το αριστερο σου χερι, θεωρητικα εαν ηταν σωστο θα επρεπε και εσυ να βλεπεις το δεξι του αλλα δεν ειναι 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Eννοείς πώς σε σκότωσε? Το ότι δεν τον βλέπεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει αυτός εσένα, κάποιο εκτεθειμένο σημείο σου. Το hit-register/hit-box είναι για τα πανηγύρια, πάντως, όσο καταλαβαίνω. για τα κλαρινα ειναι, μπαινω σε μαχες με και τους σκοτωνω ολους με 4 σφαιρες και μου αδειαζουν ολη τη γεμιστηρα τους και ζω και σε αλλες γινεται το αντιστροφο, βαραω πανω τους νο hit indicator γυριζουν με σκοτωνουν με μια ριπη 12 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Στον assault. Μονο 3 γεμιστηρες εχει. Οι αλλοι ειναι οκ. Ο λόγος που δεν παίρνω αυτό το class. Σε μισό λεπτό δεν εχεις σφαίρες οσοι παιζεται assult βγαλτε το shotgun απο πανω σας και θα εχετε 200 σφαιρες. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ναι αλλά το shotgun θερίζει, αν είσαι εύστοχος.
xrist0s92 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, prince_21 είπε BF1 μακραν για μενα το καλυτερο. Το εχω λιωσει και ακομα και σημερα παιζω. Γενικά είναι κορυφαίο, αλλά έχεις δοκιμάσει το 6; Απ' όσα διαβάζω είναι COD μπροστά στα 1-3-4. (συν όλα τα αρχικά bugs που θεωρητικά θα λυθούν) Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από xrist0s92
prince_21 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Μολις καταφερα να το αγορασω 35 ευρω με VPN - UKRAINE. 22 minutes ago, xrist0s92 said: Γενικά είναι κορυφαίο, αλλά έχεις δοκιμάσει το 6; Απ' όσα διαβάζω είναι COD μπροστά στο 1. (συν όλα τα αρχικά bugs που θεωρητικά θα λυθούν) Κατεβαζω και δοκιμαζω σημερα βραδυ! Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από prince_21
Sakm Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Εγω εχω θεμα με το ea app ενω εκανα την αγορα προπαραγγελια βασικα απο steam για καποιο λογο δεν εχει περασει στο ΕΑ ΑPP.. Τα προηγουμενα battlefield ολα ειναι περασμενα στο ea app που εγιναν και αυτα επισης αγορα απο steam.. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Sakm
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 λεπτό πριν, Sakm είπε Εγω εχω θεμα με το ea app ενω εκανα την αγορα προπαραγγελια βασικα απο steam για καποιο λογο δεν εχει περασει στο ΕΑ ΑPP.. Τα προηγουμενα battlefield ολα ειναι περασμενα στο ea app που εγιναν και αυτα επισης αγορα απο steam.. Τότε χρειαζόταν το Origin/EA App για να παίξεις. Τώρα έχει native Steam υποστήριξη, οπότε αφού το αγόρασες στο Steam θα το βλέπεις μόνο εκεί και όχι στο EA App.
_Theo_ Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ναι αλλά το shotgun θερίζει, αν είσαι εύστοχος. Παπάρια. Είναι τόσο γρήγοροι οι αντίπαλοι που δεν προλαβαίνω να κάνω "κλικ" στο ποντίκι.
Sakm Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τότε χρειαζόταν το Origin/EA App για να παίξεις. Τώρα έχει native Steam υποστήριξη, οπότε αφού το αγόρασες στο Steam θα το βλέπεις μόνο εκεί και όχι στο EA App. Θα εχω θεμα με cross save? Γιατι το θελω και στο ps5...
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Παπάρια. Είναι τόσο γρήγοροι οι αντίπαλοι που δεν προλαβαίνω να κάνω "κλικ" στο ποντίκι. Άρα εσύ είσαι αργός. Θες εξάσκηση. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Είναι που τα γραφικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, τα βάζουν και low να δείχνει σαν CS..
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 33 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Είναι που τα γραφικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, τα βάζουν και low να δείχνει σαν CS.. Πιστευω οτι θα τα φτιαξουν κιαλο. Γιαυτο λογικα ήταν και σχετικά μικρό το μέγεθος 70gb ,μάλλον δεν εχει υψηλές αναλύσεις textures μέσα κτλπ. Το περίμενα για κανα 120αρι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 4 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τότε χρειαζόταν το Origin/EA App για να παίξεις. Τώρα έχει native Steam υποστήριξη, οπότε αφού το αγόρασες στο Steam θα το βλέπεις μόνο εκεί και όχι στο EA App. Καλή τύχη να πετύχεις με τον Maverick πεζό, γιατί κλειδώνει στα οχήματα. Πολυβόλο ή βόμβες όμως...
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Παπάρια. Είναι τόσο γρήγοροι οι αντίπαλοι που δεν προλαβαίνω να κάνω "κλικ" στο ποντίκι. Μην πηγαίνεις με το οπλο κατεβασμένο μονιμως. Θελει καθε τόσο να εισαι έτοιμος να πυροβολήσεις. Ξεκινα να σκαναρεις με το οπλο σηκωμενο καθε γωνία,στενάκια, πόρτες κτλπ να σημαδεύεις οταν πας προς τα πάνω τους. Δοαφορετικα οποιος σκαει μπροστά σου θα σε κατεβαζει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα