Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει παιζει και πολυ aim bot. Χθες έκανα και εναν τυπο report γιατι η χαρά δεν τον αφήνει να κρυφτεί. Ήξερε πάντα που βρισκεσε πισω απο τους τοίχους. Τώρα το γινεται μαυτα τα report και αν πιάνουν τοπο δεν ξερω

• Like 2
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω λιώσει στο defense/attack mode, που έχει μεσαίου μεγέθους χάρτες, εναλλάσσονται modes, παίζουν σχεδόν πάντα με τακτική και μεταβάλλονται συνέχεια τα σημεία που γίνονται μάχες καθώς σε αναγκάζει να μετατοπιστείς σε νέα περιοχή του χάρτη. 

δεν έχω συναντήσει κανένα cheater μέχρι στιγμης, και το παιχνίδι το χαίρομαι όσο δεν πάει. 

Και εμένα μου έχει τύχει να με κατεβάσουν και να λέω «δεν γίνεται ρε φίλε», αλλά έχω κατεβάσει και εγώ κάποιους με τέτοιο τρόπο. 
Παίζουν πολλά ρόλο, αλλά σίγουρα δεν είναι σε ενοχλητικό βαθμό γιατί το συναντάω σπάνια. 

Αν ασχοληθείς και δεν έχεις την απαίτηση από day one να έχεις ratio 3, τότε θα σε επιβραβεύσει σιγά σιγά και θα το απολαμβάνεις περισσότερο όσο το συνηθίζεις. 

Υπομονή, αν ψαχτείς με τα modes και βρεις αυτά που σου «ταιριάζουν», θα περάσεις καλά. 
Ευτυχώς έχει αρκετά modes που μπορεί να πειραματιστεί κάποιος. 

Αυτά για αρχή. 

Δημοσ.

Έχει κι άλλος την εντύπωση ότι αλλάζει από χάρτη σε χάρτη κι από μέρα σε μέρα η ταχύτητα κίνησης? 

Κάθε μέρα αλλάζω τη σχετική ρύθμιση ευαισθησίας, στο 35 +/- γενικά, γιατί (όπως και στη labs, όπως και στη beta) δεν μπορώ να βρω με κανέναν τρόπο κάτι που να με βολεύει συνολικά.

Το έχω ξαναγράψει, τέτοιο πράγμα σε παιχνίδι οποιουδήποτε είδους δεν μου έχει συμβεί ποτέ.

Επίσης, αν εγώ έχω camera shake on (στις διάφορες αντίστοιχες καταστάσεις) ο άλλος μπορεί να την έχει off ή μόνο για το sp είναι αυτή η ρύθμιση? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Έχει κι άλλος την εντύπωση ότι αλλάζει από χάρτη σε χάρτη κι από μέρα σε μέρα η ταχύτητα κίνησης? 

Κάθε μέρα αλλάζω τη σχετική ρύθμιση ευαισθησίας, στο 35 +/- γενικά, γιατί (όπως και στη labs, όπως και στη beta) δεν μπορώ να βρω με κανέναν τρόπο κάτι που να με βολεύει συνολικά.

Το έχω ξαναγράψει, τέτοιο πράγμα σε παιχνίδι οποιουδήποτε είδους δεν μου έχει συμβεί ποτέ.

Επίσης, αν εγώ έχω camera shake on (στις διάφορες αντίστοιχες καταστάσεις) ο άλλος μπορεί να την έχει off ή μόνο για το sp είναι αυτή η ρύθμιση? 

Εγώ κούμπωσα του Stodeh. Γενικά ήμουνα πάντα της σχολής 400dpi και έφτιαχνα το sensitivity in game. Αλλά δυστυχώς αν δεν σου δίνει το game την δυνατότητα για μικρά steps είναι πολύ δύσκολο να το βρεις. Οπότε έχω 112 FOV - 1600dpi - 6 sens in game και μπορώ να πω ότι και στο sniper και στα ARs είναι πολύ καλά. Από κει και πέρα ανάλογα το mousepad και το πως έχεις συνηθίσει. Τώρα αυτό που λες από map σε map να θέλει άλλο sens, δεν το παρατήρησα να σου πω.

Επεξ/σία από Grisos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως δουλεύει η "πατέντα"

Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16

Από 60-70% έπεσε καμια 20αρια% κάτω - λίγο πολύ. -- 12700Κ

Πάντως το παιχνίδι έχει καταντήσει υπερφορτωμένο με δεκάδες “ευκολίες”… Σε πιάνει πονοκέφαλος. Δηλαδή, λίγη απλότητα ρε μtrackers!

Έπαιξα τώρα καμιά ώρα και κάτι BF6 vs BF3 με οχήματα. Το 3 παραμένει πολύ πιο ωμό, brutal και “καθαρό” σαν εμπειρία. 

Οverall δείχνει και το νιώθεις Arcade το 6 - ΠΑΝΤΟΥ.

Το 3 είχε αυτό το 'κάτι' στην αύρα του να το πω και σε ξεγελούσε ευχάριστα παρότι arcade - θεωρώ καλύτερα τα οχήματα και τα physics του εκει - και δεν έδινες σημασία, που προσωπικά το προτιμώ. Είναι ακόμα απίστευτο πόσο στάσιμη ή χειρότερη έχει γίνει η fps-multiplayer-σκηνή, όταν δε μπορούν να ξεπεράσουν σε σχεδιασμό ή γραφή παιχνίδια των 00ς-2010ς. Ακούγεται 'αυστηρή' κριτική αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα. 

Όπως και τα περισσότερα maps στο 6 είναι τελείως αδιάφορα. Τα καλύτερα launch maps που είχε η σειρά ήταν στο 3. 

Εδώ δεν ξεχωρίζω κάποιο. Είναι όλα πάνω κάτω ίδιο στυλ. Μπορεί να φαίνονται "όμορφα", όμως δεν ξεχωρίζει κάτι. Δεν είναι χάρτες που θα χτίσουν legacy.

Χλιαρά τα πράγματα. 

Επαιξα στην αρχή με κάπως όρεξη, αλλά σταδιακά βαρέθηκα και πήγα στο 3 να συγκρίνω ... 

Την ίδια αίσθηση είχα και στη BETA. Αυτό το 'spike'.

Αντε να βγει το BR να δούμε τι έκαναν κι εκεί.

Btw, πόσο σπαστικα αυτά τα όρια στους χάρτες. Να μη πας λίγο παραεξω. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, wargasm είπε

δεν έχω συναντήσει κανένα cheater μέχρι στιγμης, και το παιχνίδι το χαίρομαι όσο δεν πάει. 

Καλα μη νομίζεις οτι τους καταλαβαίνεις κιολας. Έχει ανέβει επίπεδο το πράγμα. Οι τυποι εχουν μάθει καλύτερα την engine απο την ίδια την ea.  Μέχρι με επιτήρηση με βιντεο του ίδιου του παίχτη και δεν μπορούν να καταλάβουν αν εχει aim bot.

smoothed locked και ιστοριες..

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Moderators
Δημοσ.

Έχουμε πάντως και πράγματα για τον αέρα που πρέπει να φτιαχτούν:

Το αντιαεροπορικό της βάσης, είναι σχεδόν πάντα άχρηστο. Πετάς από πάνω για να φύγει ο αντίπαλος και δεν τον πυροβολεί. Εδώ ο Silk προσγείωσε το αεροπλάνο δίπλα του και δεν μπορούσε να τον χτυπήσει.

Επίσης θέλω να δω τι λέει ο Silk για τα laser guided missiles που δεν σου δίνουν warning όταν σε κυνηγάνε και το laser έχει σταματήσει να σε κάνει paint και φτάνουν τρελές αποστάσεις και είναι 1-hit kill.

Off-topic με αυτό που έλεγα edit:

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Καλα μη νομίζεις οτι τους καταλαβαίνεις κιολας. Έχει ανέβει επίπεδο το πράγμα. Οι τυποι εχουν μάθει καλύτερα την engine απο την ίδια την ea.  Μέχρι με επιτήρηση με βιντεο του ίδιου του παίχτη και δεν μπορούν να καταλάβουν αν εχει aim bot.

smoothed locked και ιστοριες. 

Η EA λέει ότι έχει μπλοκάρει πάνω από 330.000 απόπειρες cheat στις beta,και φαινεται οτι το νέο anti-cheat του Battlefield 6, Javelin, είναι αρκετά καλο . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.f6a18c0c06d57f1c05b6ece35ef93792.png

Πως και έχει χάσει τόσο κόσμο το παιχνίδι σε περίπου μια εβδομάδα?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Επίσης θέλω να δω τι λέει ο Silk για τα laser guided missiles που δεν σου δίνουν warning όταν σε κυνηγάνε και το laser έχει σταματήσει να σε κάνει paint και φτάνουν τρελές αποστάσεις και είναι 1-hit kill.

Είμαι στο επιθετικό ελικόπτερο στη βάση, προσγειωμένος, και κάθομαι gunner μήπως φιλοτιμηθεί κανείς να μπει πιλότος, ταγάρι αφού.

Ε, κάποια στιγμή (στη FS, συγκεκριμένα), περνάει μαχητικό του οχτρού από πάνω μου, κόβοντας βόλτες. Είναι "βαμμένο", αλλά εκτός βεληνεκούς. Τον παρακολουθώ, περνάει πίσω μου κάνοντας κύκλο, προφανώς δεν με "βλέπει" αφού κινητήρες κλπ είναι  off, έρχεται μπροστά μου πάλι "βαμμένος" και μπαίνει στο όριο, ίσα για να ρίξω τον πύραυλο.

Πήρα το kill 15-20'' μετά! Τον έβλεπα να πηγαίνει, να πηγαίνει, να πηγαίνει, θεώρησα ότι ο πύραυλος είχε χαθεί κάπου, κι όμως.

Θέλει δουλειά μπόλικη το παιγνίδι, αλλά μπορεί να στρώσει.

Το πιο απλό, για αρχή, είναι friendly fire πάντα-παντού, έλεος με τη μάστιγα του spamάρω αλύπητα ότι κουμπί μου έρχεται.

Κόφτε και το αλεξίπτωτο που ανοίγει δύο και τρεις φορές, βάλτε λίγο lag στον απινιδωτή (είναι αστείο να βαράει ακαριαία), stamina αφού δεν βάλατε από την αρχή στο σχεδιασμό, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να μπει, ίσως πια πρέπει να μπει κάπου και vote/kick (με όλα τα γνωστά θέματα).

Βασικά, community servers με admins.

Ξέρω, άλλες εποχές.

3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Όντως δουλεύει η "πατέντα"

Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16

Πού τα βάζεις αυτά?

Στο "profsave_profile" ή κάπου αλλού σε ξεχωριστό .ini?

Βtw, γιατί βλέπω αυτό: 

GstAudio.3dEnabled 0

Δεν θα έπρεπε να είναι "1", με δεδομένο ότι έχω τον ήχο σε 5.1 (που εδώ εμφανίστηκε επίσημα)?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

image.png.f6a18c0c06d57f1c05b6ece35ef93792.png

Πως και έχει χάσει τόσο κόσμο το παιχνίδι σε περίπου μια εβδομάδα?

Για τις τελευταίες μέρες ίσως ευθύνεται η playtest του arc raiders.

• Moderators
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Πού τα βάζεις αυτά?

Στο "profsave_profile" ή κάπου αλλού σε ξεχωριστό .ini?

Σε txt file που το ονομάζεις user.cfg και το βάζεις στο main folder.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ilos είπε

Για τις τελευταίες μέρες ίσως ευθύνεται η playtest του arc raiders.

Νταξει τα νούμερα ειναι αρκετά καλα με τα ψιλοθεματα που εχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...