Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημαντική αλλαγή το γεγονός ότι δεν μπορείς να πυροβολήσεις ενώ είσαι στον αέρα με αλεξίπτωτο. 

20 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Σε txt file που το ονομάζεις user.cfg και το βάζεις στο main folder.

Και ποιο το κέρδος από αυτό; Αν αφορά την υψηλή χρήση CPU, δεν έχω παρατηρήσει κάτι, ούτε πτώση των επιδόσεων. Λογικά θα διορθωθεί με κάποιο patch αργότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

image.png.f6a18c0c06d57f1c05b6ece35ef93792.png

Πως και έχει χάσει τόσο κόσμο το παιχνίδι σε περίπου μια εβδομάδα?

Εντάξει χτύπησαν παλαμάκια μια βδομάδα σα προβατάκια όπως σε κάθε νέο παιχνίδι, πόσο μάλλον σε ΑΑΑ παιχνίδι που το βλέπουν σαν χρυσό, μετά βαρέθηκαν επειδή δεν τους άρεσε εν τέλει και το άφησαν. Τα λεφτά τα έβγαλε η ΕΑ. Αλλά μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και σε άλλους clients, και δε ξέρουμε εκεί τι παίζει. 

Το gaming δυστυχώς έχει γίνει fast food με τιμές εστιατορίου μισελεν επιπέδου.

Γι'αυτό αγορά μετά από καιρό και αν!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ημουνα καμπερωμενος σε τοιχο διπλα απο πορτα και πριν δω τον αλλον στην πορτα  ειχα φαει ήδη δυο σφαιρες.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, η κατάσταση έχει ξεφύγει με αυτούς που "φαρμάρουν" bots για kills και XP, τα οποία καταγράφονται στα κανονικά στατιστικά. Και μετά άντε να ξεχωρίσεις ποιος είναι απλώς farmer botακίων και ποιος είναι πραγματικός cheater.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gildo είπε

Εν τω μεταξύ, η κατάσταση έχει ξεφύγει με αυτούς που "φαρμάρουν" bots για kills και XP, τα οποία καταγράφονται στα κανονικά στατιστικά. Και μετά άντε να ξεχωρίσεις ποιος είναι απλώς farmer botακίων και ποιος είναι πραγματικός cheater.

Έχουν πει ότι θα το εξετάσουν το συγκεκριμένο. Γενικά θέλει δουλειά αλλά η βάση θεωρώ πως είναι καλή. Επίσης σημαντικό που πλέον περνάνε αλλαγές server side χωρίς downtime και φασαρία για τον κόσμο και δεν χρειάζεται για κάθε αλλαγή ή επαναφορά στα προηγούμενα να περιμένεις βδομάδες.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Πέτρος said:

Είμαι στο επιθετικό ελικόπτερο στη βάση, προσγειωμένος, και κάθομαι gunner μήπως φιλοτιμηθεί κανείς να μπει πιλότος, ταγάρι αφού.

Ε, κάποια στιγμή (στη FS, συγκεκριμένα), περνάει μαχητικό του οχτρού από πάνω μου, κόβοντας βόλτες. Είναι "βαμμένο", αλλά εκτός βεληνεκούς. Τον παρακολουθώ, περνάει πίσω μου κάνοντας κύκλο, προφανώς δεν με "βλέπει" αφού κινητήρες κλπ είναι  off, έρχεται μπροστά μου πάλι "βαμμένος" και μπαίνει στο όριο, ίσα για να ρίξω τον πύραυλο.

Πήρα το kill 15-20'' μετά! Τον έβλεπα να πηγαίνει, να πηγαίνει, να πηγαίνει, θεώρησα ότι ο πύραυλος είχε χαθεί κάπου, κι όμως.

Θέλει δουλειά μπόλικη το παιγνίδι, αλλά μπορεί να στρώσει.

Το πιο απλό, για αρχή, είναι friendly fire πάντα-παντού, έλεος με τη μάστιγα του spamάρω αλύπητα ότι κουμπί μου έρχεται.

Κόφτε και το αλεξίπτωτο που ανοίγει δύο και τρεις φορές, βάλτε λίγο lag στον απινιδωτή (είναι αστείο να βαράει ακαριαία), stamina αφού δεν βάλατε από την αρχή στο σχεδιασμό, τώρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να μπει, ίσως πια πρέπει να μπει κάπου και vote/kick (με όλα τα γνωστά θέματα).

Βασικά, community servers με admins.

Ξέρω, άλλες εποχές.

Πού τα βάζεις αυτά?

Στο "profsave_profile" ή κάπου αλλού σε ξεχωριστό .ini?

Βtw, γιατί βλέπω αυτό: 

GstAudio.3dEnabled 0

Δεν θα έπρεπε να είναι "1", με δεδομένο ότι έχω τον ήχο σε 5.1 (που εδώ εμφανίστηκε επίσημα)?

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτά τα θέματα υπάρχουν από εποχές BF4..

Σκέψου σε τι εταιρεία δίνουμε τα λ7 μας.

Άντε φτάνει με τα αρνητικά! Μήπως το πάρω κάποτε! 

Θα γράφετε μόνο καλά λόγια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, 7nisiotis said:

Όντως δουλεύει η "πατέντα"

Thread.ProcessorCount 8
Thread.MaxProcessorCount 8
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16

Από 60-70% έπεσε καμια 20αρια% κάτω - λίγο πολύ. -- 12700Κ

Ιδιο επεξεργαστη εχω και εγω + 4070 ti. Τι ρυθμισεις παιζεις; Εγω 2Κ τα περισσοτερα ultra και ο επεξεργαστης παιζει στα 60 - 65% με θερμοκρασια 60 -63 

Εγω προσωπικα εχω λιωσει τα domination κλπ  . Σε γενικες γραμμες μου αρεσει αρκετα και μου βγαζει αρκετα BF3 vibes χωρις να ειναι εκει ομως. Θεωρω οτι προκειμενου να παρουν κοσμο απο COD το πηγαν σε λιγο πιο arcade φαση. Ελπιζω συντομα να δουμε κ αλλα maps...

Επεξ/σία από prince_21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...