Grisos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 πμ Εγώ πάντως με ΟΤΕ fiber 500 δεν μπορώ να πω ότι έχω θέμα με netcode. Θέμα δλδ. όχι-κάτι-που-δεν-έχουμε-ματαδεί στην Frostbyte στο παρελθόν. Επίσης για 4Κ εγώ κατέληξα με fr33thy cfg και πραγματικά είναι καλύτερο ειδικά σε input latency.
chrisgewrgi Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:38 πμ 7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Λέω να σταματήσω να ασχολούμαι με revives...το κάθε βλήμα κάθεται και περιμένει με το κουμπί πατημένο, μπροστά σε 3-4 εχθρούς που περιμένουν (μην πω μπροστά στο άρμα στη γωνία), χωρίς καν να σποτάρει. Τέλος πάντων. 1. Αυξήστε το χρόνο στον απινιδωτή 2. Αυξήστε το χρόνο προειδοποίησης στα "εισερχόμενα" στα οχήματα 3. Μειώστε τις αποστάσεις κλειδώματος και κυρίως το βεληνεκές. Είναι κάπως γελοίο να βγαίνουμε στο διπλανό χάρτη με έναν πύραυλο να κυνηγάει ακόμα 4. Διορθώστε το bug με 1shot-kill στα άρματα από rpg κλπ. Οκ, θέτε να παίζουμε όλοι μηχανικοί, αλλά νισάφι πια. 5. Κόφτε τη γελοιότητα με 5 να επισκευάζουν ταυτόγχρονα...από εποχές BF3 η ίδια μπούρδα 6. Δουλεύτε το netcode, είναι ανέκδοτο. Έρχεται καταπάνω μου, στην ευθεία, οχτρός, τρώει 6-7 (ανάβουν) κατάστηθα, πηδάει από πάνω μου όπως ήμουν γονατιστός και με κατσαβιδιάζει. Δεν είχε χάσει ούτε τα μισά ΗΡ του. Αντίστοιχα, βέβαια, κάποιος με ανεβοκατεβάζει cheater γιατί μου άδειασε γεμιστήρα από τα 5 μέτρα και δεν με ακούμπησε ποτέ. Πολλά ακόμα. Γιατι, το ότι τον βλεπεις μακρια σου σαν μυρμήγκι και δεν προλαβαίνεις να μπεις σε cover απο το smg του στα 40 50 μετρα.
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 πμ 2 λεπτά πριν, panoc είπε Yπαρχει θεμα, ΔΕΝ δουλευει το spot στο 90% των περιπτωσεων. Παιζε με premade το περισσοτερο χρονο, ο αλλος κανει ping αλλα δε το βλεπεις εσυ. Αμα το σπαμαρεις 45 φορες ΜΠΟΡΕΙ και να αναψι αλλα και να αναψει βλπεις απλα το πρασιμο μαρκ στις ταδες μοιρες και ταδε σημειο και αν πας σε εκεινο το σημειο βλεπεις το πρασινο μαρκ πιο περα παλι στις ιδιες μοιρες. Αμα το σπαμαρεις 45 φορες μπορει να δουλεψει σωστα. Όντως όταν είμαι ψόφιος και πατάω δεν το εμφανίζει πάντα. Ε, μην κάθεσαι τότε ρε αδερφέ να περιμένεις σώσιμο, ψόφα να ησυχάσεις κι εσύ να μην έχω κι εγώ νεύρα. Οκ, θέλει δουλίτσα το παιγνίδι, θέλει διορθώσεις, δεκτό (αν και τόσοι μήνες ανάπτυξη με τόσα playtests...). Το γράφω πάλι, δεν γίνεται να κάνω τόσο λάθος. Έχει θέμα με την κίνηση/αντίδραση από server σε server κι από γύρο σε φύρο. Μάλλον το netcode το προκαλεί, αλλά θέλει επειγόντως φτιάξιμο. 3 λεπτά πριν, Grisos είπε κατέληξα με fr33thy cfg Δώσε και σώσε.
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 10:42 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:42 πμ Τουλάχιστον ας ρίξουν ένα smoke πριν κάνουν revive..
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 πμ 3 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Γιατι, το ότι τον βλεπεις μακρια σου σαν μυρμήγκι και δεν προλαβαίνεις να μπεις σε cover απο το smg του στα 40 50 μετρα. Αυτό είναι feature...χρόνια τώρα. Το γύρισα σε AR (όχι, θα κάθομαι εγώ σα μλκς να παίζω closed weapons...), εννοείται πως απέναντι σε smg σε οποιαδήποτε απόσταση δεν έχω ελπίδα.
Grisos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 πμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Όντως όταν είμαι ψόφιος και πατάω δεν το εμφανίζει πάντα. Ε, μην κάθεσαι τότε ρε αδερφέ να περιμένεις σώσιμο, ψόφα να ησυχάσεις κι εσύ να μην έχω κι εγώ νεύρα. Οκ, θέλει δουλίτσα το παιγνίδι, θέλει διορθώσεις, δεκτό (αν και τόσοι μήνες ανάπτυξη με τόσα playtests...). Το γράφω πάλι, δεν γίνεται να κάνω τόσο λάθος. Έχει θέμα με την κίνηση/αντίδραση από server σε server κι από γύρο σε φύρο. Μάλλον το netcode το προκαλεί, αλλά θέλει επειγόντως φτιάξιμο. Δώσε και σώσε. https://github.com/FR33THYFR33THY/Github-Game-Configs Edit: Βέβαια, να πω ότι είναι για 4Κ native gaming και για όποιον εκτιμά, άρα και εκμεταλλεύται, το low input latency. Οι περισσότεροι που θέλου καλούδια μπορεί να μης τους αρέσει. Απλά να υπενθυμίσω ότι παραδοσιακά η frostbyte "βαραίνει" όσο ανεβάζεις settings και ας έχεις τα frames. Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:48 πμ από Grisos 1
panoc Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 πμ 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Ε, μην κάθεσαι τότε ρε αδερφέ να περιμένεις σώσιμο, ψόφα να ησυχάσεις κι εσύ να μην έχω κι εγώ νεύρα. Αναλογα το map και το Mode το να μενεις ζομπι (lol) ειναι και θεμα στρατηγικης για να μη τρως τικετ. 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Το γράφω πάλι, δεν γίνεται να κάνω τόσο λάθος. Έχει θέμα με την κίνηση/αντίδραση από server σε server κι από γύρο σε φύρο. Μάλλον το netcode το προκαλεί, αλλά θέλει επειγόντως φτιάξιμο. Ναι, και ειναι ακομα χειροτερο και πιο εμφανες εαν σερβερ υπαρχουν ατομα με υπερβολικα μεγαλο ms σε σχεση με τους υπολοιπους. Κανε ενα check να δεις οτι τις περισσοτερες φορες που γινεται αυτο υπαρχουν κατι 120-200ms παιχτες μεσα. 1
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 10:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:44 πμ Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Τουλάχιστον ας ρίξουν ένα smoke πριν κάνουν revive.. Τη θέλουμε για επίθεση ωρέ. Τόσο στριμωγμένα που είναι τα πράγματα σε κτίρια, είναι το πιο εύκολο mass-killing.
Silverage Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:00 πμ (επεξεργασμένο) Το αγόρασα και εγώ χθες και έπαιξα με ένα φίλο κοντά 10ώρες. Μου αρέσει,απο την beta που δοκίμασα μου άρεσε. Προσπαθώ να κάνω το challenge με τα DMR headshots για να ξεκλειδώσω το sniper. Πήρα την phantom edition απο το steam. Μπορείτε να γλυτώσετε 4€ αν αγοράσετε στο steam συνδρομή 1 μήνα για EA Play που δίνει -10% στο battlefield, απλά θυμηθείτε να την ακυρώσετε επιτόπου. Στα κλειδάδικα δεν βρήκα για steam. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:07 πμ από Silverage
prince_21 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:43 πμ (επεξεργασμένο) Επανερχομαι υστερα απο διαφορα τεστακια που εκανα για καποια ενοχλητικα fps drops σε συγκεκριμενα maps. Μέχρι στιγμης αυτα που βοηθανε για μενα με 10700k + 4070ti που παιζω σε 2Κ high / ultra, ειναι τα εξης. 1) Από borderless ---> fullscreen 2) Εκανα uninstall τα HD texterus. 3) Textures απο ultra ---> High 4) Threaded optimization απο auto---> off (nvidia control panel program settings...) 5) Δοκιμασα επισης να βγαλω το user.cfg 'trick" το οποιο ειχαμε δοκιμασει για 1 ολοκληρη μερα και η αληθεια ειναι οτι στη δικη μου περιπτωση, ενω οντως ριχνει cpu usage από 80% μεσο ορο στα 60 - 65 %, εχω χειροτερο performance / low fps κλπ οποτε προς το παρον το βγαζω και βλεπω ξανα στο μελλον. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:45 πμ από prince_21
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 11:47 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:47 πμ Τα Overkill textures δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα σε σχέση με τα Ultra αλλά τρώνε την VRAM δίχως αύριο. Στο DF λένε είναι bugged για την ώρα τα Overkill.
wargasm Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:15 μμ Spoiler Καλημερα με αρκετα προβληματα απο πρωι...
sistah Δημοσ. Δευτέρα στις 02:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:58 μμ 4 hours ago, Πέτρος said: Λέω να σταματήσω να ασχολούμαι με revives...το κάθε βλήμα κάθεται και περιμένει με το κουμπί πατημένο, μπροστά σε 3-4 εχθρούς που περιμένουν (μην πω μπροστά στο άρμα στη γωνία), χωρίς καν να σποτάρει. Δεν μπορεις να spotαρεις οταν εισαι downed.
_Theo_ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:15 μμ 16 λεπτά πριν, sistah είπε Δεν μπορεις να spotαρεις οταν εισαι downed. Μπορείς. Πατάς το Q.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα