chrisgewrgi Δημοσ. Δευτέρα στις 09:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:56 μμ Εχω την εντύπωση οτι κατι έφτιαξαν? Παιζω καμια 2 ωρες και δεν εχω συναντήσει το θεμα με το hit registration η να σε τρωνε σε cover κτλπ κουφά 1 ώρα πριν, Tecton είπε Υπάρχει καμιά λύση για το flashlight που είναι από default on, δεν βρίσκω κάτι στις ρυθμίσεις. Δες δεξια που εχει τις σφαίρες του όπλου ,σου εχει νομίζω το T να το αναβοσβήνεις η κάποιο αλλο κουμπί? 1
Grisos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:43 μμ Πάντως εγώ μπήκα σε ματς Escalation και είχε μπαγκάρει το progress. Δλδ. παίρναμε σημαίες αλλα μένανε γριζαρισμένες και δεν προχωρούσαν και οι μπάρες. Λογικά θα παίζουνε για πάντα.....
gildo Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:54 μμ Εφτιαξε. Πήγα level 37, αλλά όταν ξαναμπήκα με έριξε στο 36.
Πέτρος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 μμ 1 ώρα πριν, Grisos είπε Πάντως εγώ μπήκα σε ματς Escalation και είχε μπαγκάρει το progress. Δλδ. παίρναμε σημαίες αλλα μένανε γριζαρισμένες και δεν προχωρούσαν και οι μπάρες. Λογικά θα παίζουνε για πάντα..... Σε cq ξεκίνησε 0-999, έπεφτε για τους άλλους, κερδίσαμε στο τέλος. Λάθος μέρα σήμερα, γενικά. 1
Vasilius Δημοσ. Τρίτη στις 12:30 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:30 πμ (επεξεργασμένο) Στις 19/10/2025 στις 6:39 ΜΜ, whiteman7 είπε Ελα χαλάρωσε που έχουμε τουπε και υπεροψία ... Εχουμε γραψει χιλιόμετρα στο ARMA 3 και ηρθες να μας κάνεις σεμιναρια ... Αν θελαμε Ρεαλισμό και campaign να κραταει 2,5 ώρες ξέρουμε που να πάμε Συγκρίνεις μήλα με αρακα ... Αιντε Το Hell let lose είναι περισσότερο ρεαλιστικό αλλά έχει game type Που τραβάει έναν BF-α. Άρα μια χαρά πράγματα, συγκρίνω και χαλαρός είμαι. Tο να κάνω κριτική δεν είναι «σεμινάριο», είναι απλώς ανάλυση με επιχειρήματα. Ότι είπα είναι αντικειμενικό. Τα Fanboys μπερδεύουν την αγάπη για το game με την "ανάγκη" για το game (aka αδυναμία να το δουν αντικειμενικά), συζήτα αν θες. Εννοείται enjoy it όσο γουστάρετε αλλά το παιχνίδι το έχασε το τρένο, σταμάτησε να εξελίσσεται και δε μπόρεσε να παραδώσει τα υποσχόμενα, ότι και να λέτε. Υ.Γ Μπράβο σου για το Arma 3 , κ γώ το έπαιζα, από Op. Flashpoint Era onwards , άρα θα έπρεπε να συμφωνέις και να επαυξάνεις με την κριτική μου. κ αν δεν έχεις τη μύγα, τι μυγιάζεσαι ; Επεξ/σία Τρίτη στις 12:50 πμ από Vasilius
7nisiotis Δημοσ. Τρίτη στις 12:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:36 πμ 12 hours ago, wargasm said: Hide contents Καλημερα με αρκετα προβληματα απο πρωι... Τα ίδια και γω. Τόσο στο BF3, όσο και στο 6. Στο steam ήταν οκ. Θέμα της πλατφόρμας 1
Vasilius Δημοσ. Τρίτη στις 12:39 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:39 πμ Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Τα ίδια και γω. Τόσο στο BF3, όσο και στο 6. Αν δε κάνω λάθος παίζει να έχει να κάνει με το θέμα υποδομής / server Amazone κτλ.
7nisiotis Δημοσ. Τρίτη στις 12:40 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:40 πμ 1 minute ago, Vasilius said: Αν δε κάνω λάθος παίζει να έχει να κάνει με το θέμα υποδομής / server Amazone κτλ. Ναι, πιθανότατα σχετίζεται με αυτό.
chrisgewrgi Δημοσ. Τρίτη στις 02:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:25 μμ 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πρέπει να είσαι ψυχακιας η cheater για να το παρεις😂
Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 02:34 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:34 μμ 6 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Πρέπει να είσαι ψυχακιας η cheater για να το παρεις😂 Το έχω πάρει αλλά δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ μέχρι τώρα 50-0..
chrisgewrgi Δημοσ. Τρίτη στις 02:46 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:46 μμ 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το έχω πάρει αλλά δεν θυμάμαι να έκανα ποτέ μέχρι τώρα 50-0.. Ε είσαι cheater 😂 Δεν ξερω .χθες το game έπαιζε πολυ καλα. Δεν ένιωσες πουθενά οτι αδικεισαι απο netcode ,server κτλπ κουλα. Οποιος βαρουσε πρωτος ξαπλώνε ο αλλος. Δεν ξερω αν παίζει ρόλο τα τεχνικά προβλήματα που είχαν και ήταν πιο λίγος ο κοσμος.
panoc Δημοσ. Τρίτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:40 μμ 53 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ε είσαι cheater 😂 Δεν ξερω .χθες το game έπαιζε πολυ καλα. Δεν ένιωσες πουθενά οτι αδικεισαι απο netcode ,server κτλπ κουλα. Οποιος βαρουσε πρωτος ξαπλώνε ο αλλος. Δεν ξερω αν παίζει ρόλο τα τεχνικά προβλήματα που είχαν και ήταν πιο λίγος ο κοσμος. Το αυτο, χθες σχεδον ολοι οσοι ηταν απο ΕΑ app ηταν εκτος 😛 Η δε Αμερικη ηταν εντελως εκτος 😛
Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 03:45 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 03:45 μμ 58 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ε είσαι cheater 😂 Βασικά άκυρο, το Heatwave είναι το skin και όχι δεν το έχω ξεκλειδώσει. Το μπέρδεψα με το Desert Locust.
fabiawrc Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ Javelin and my ball is moving... Xθες σε 16αρι map ενας τυπος με ονομα Nour σε ενα γυρο 100 Kills.... Μας κατεβαζε 3-3 για πλακα.Εφαγε report απο εμας και στο τελος εγραφε και easy στο chat...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα