Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μειώθηκαν οι "γωνίες" και οι εντελώς κουλοί θάνατοι, αλλά μια χαρά υπάρχουν ακόμα.

Ping 49 (εγώ), vs 15 (αυτός)...κλασσικά πράγματα, αγαπημένα, μόνιμο ταρακούνημα. Αν ήταν κοντά μου, όλη η οθόνη. Αν ήταν μακριά, αυτός φαινόταν να τραντάζεται, εγώ πέθαινα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Μειώθηκαν οι "γωνίες" και οι εντελώς κουλοί θάνατοι, αλλά μια χαρά υπάρχουν ακόμα.

Ping 49 (εγώ), vs 15 (αυτός)...κλασσικά πράγματα, αγαπημένα, μόνιμο ταρακούνημα. Αν ήταν κοντά μου, όλη η οθόνη. Αν ήταν μακριά, αυτός φαινόταν να τραντάζεται, εγώ πέθαινα.

Ναι μια χαρά υπαρχουν σήμερα τα τρελά. Χθες ήταν όπως έπρεπε να ειναι

• Like 2
Δημοσ.

Μερικά bugs/features έτσι όπως μου έρχονται:

1) Έχεις που έχεις σάπια secondaries εκτός από ένα. Έβαλες όλο τον κόσμο να επιστρέψει στο σκουπίδι για το "road to Battlefield 6" όπου ξεκλειδώνεις το revolver με τα χρωματάκια. Ε, άσε με ρε πούστη μου να το κάνω modify αφού το ανοίγω που το ανοίγω.

2) Το kill-feed που δείχνει μερικές φορές λάθος όπλο.

3) Να πρέπει να κάνεις restart το game για να δεις τα διαθέσιμα attachments που ξεκλείδωσες.

4) Το γαμημένα σπαστικό bug στο deploy screen που μερικές φορές δεν δουλεύει ο σταυρός και δεν μπορείς να επιλέξεις spawn. Και γενικά κακοσχεδιασμένο.

5) Σπόναρα σήμερα σε tank και δεν μπορούσα να κάνω τπτ απο controls (exit, seat change κλπ)

6) Καλά δεν μιλάω για roof/bridge glitch που ακυρώνει κάποια Maps στο breakthrough.

7) Το supply box που στο άκυρο απλά σταματάει να δουλεύει

8 ) Και φυσικά το minefield. Έχει καταντήσει αστείο

9) Καλά και μερικά challenges θέλουν rework αλλά οκ.

Αυτά για τώρα. 

Σε γενικές γραμμές πολλά καλά ματσάκια μέχρι στιγμής (26 ωρες και κάτι ψιλά). Ο ήχος εξαιρετικός, ειδικά με τα Astro. 37 ms μόνιμα οπότε δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί κάτι στο netcode. Το PTFOing είναι mixed bag ανάλογα με το mode. Στο breakthrough είναι πιο πιθανό να το δεις ας πούμε σε σχέση με Conquest ή Escalation. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα πάντως πιο νορμαλ και ευχάριστο μου κανει το attack defence παρα το conquest. 

Στο ενα υπάρχει μια νοητή ευθεία που πιέζεις η σε πιέζουν. Αντε να λοξοδρομησει κανεις λιγο απο τα πλάγια και ως εκεί. 

Στο conquest επικρατεί ενα αλαλούμ.  Ενα χάος. Παίρνεις βαση στην μεση παιρνουν πισω σου στο πλαι μπροστά σου. Σου έρχονται εχθροί απο 3 4 μεριες. Μέχρι που καταντάει σπαστικό.  Το attack defence πραγματικα ειναι γαματο mode

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 2
  • Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grisos είπε

1) Έχεις που έχεις σάπια secondaries εκτός από ένα. Έβαλες όλο τον κόσμο να επιστρέψει στο σκουπίδι για το "road to Battlefield 6" όπου ξεκλειδώνεις το revolver με τα χρωματάκια. Ε, άσε με ρε πούστη μου να το κάνω modify αφού το ανοίγω που το ανοίγω.

Ανοίγεις συγκεκριμένη έκδοση. Κανονικά θα στο δώσει στο rank του.
7 και 9 ειδικά, oh yes.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Τώρα μάλιστα

Απλό, κατανοητό , ξεκούραστο.

Αυτό είναι μισό cod μισό Delta force 

Και είναι ΑΣΚΗΜΟ af!

Δημοσ.
Στις 19/10/2025 στις 5:46 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Η ανυπαρξία dynamic weather / daytime πάντως είναι κάπως αρνητικό για παιχνίδι του σήμερα.

Από την στιγμή που έχεις τέτοια τεχνολογία και μπορείς εύκολα να το φέρεις.

Δεν αλλάζει ο καιρός; Αν είναι δυνατόν! . Τουλάχιστο ο στρατιώτης κολυμπάει κάτω από το νερό όπως στα παλιά? 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Grisos είπε

2) Το kill-feed που δείχνει μερικές φορές λάθος όπλο.

3) Να πρέπει να κάνεις restart το game για να δεις τα διαθέσιμα attachments που ξεκλείδωσες.

4) Το γαμημένα σπαστικό bug στο deploy screen που μερικές φορές δεν δουλεύει ο σταυρός και δεν μπορείς να επιλέξεις spawn. Και γενικά κακοσχεδιασμένο.

5) Σπόναρα σήμερα σε tank και δεν μπορούσα να κάνω τπτ απο controls (exit, seat change κλπ)

6) Καλά δεν μιλάω για roof/bridge glitch που ακυρώνει κάποια Maps στο breakthrough.

7) Το supply box που στο άκυρο απλά σταματάει να δουλεύει

8 ) Και φυσικά το minefield. Έχει καταντήσει αστείο

9) Καλά και μερικά challenges θέλουν rework αλλά οκ.

Αυτά για τώρα. 

Σε γενικές γραμμές πολλά καλά ματσάκια μέχρι στιγμής (26 ωρες και κάτι ψιλά). Ο ήχος εξαιρετικός, ειδικά με τα Astro. 37 ms μόνιμα οπότε δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί κάτι στο netcode. Το PTFOing είναι mixed bag ανάλογα με το mode. Στο breakthrough είναι πιο πιθανό να το δεις ας πούμε σε σχέση με Conquest ή Escalation. 

1. Mην το ψάχνεις

2. Μην το ψάχνεις

3. Δεν το έχω παρατηρήσει, σε κάθε αλλαγή γύρου/χάρτη βλέπω όσα ταιριάζουν στο δικό μου επίπεδο

4. Όχι μόνο στο σταυρό, και σε ποντίκι συμβαίνει. Κράτησαν το ηλίθιο σύστημα από το 2042, στο οποίο αν είναι κάποιο όχημα ας πούμε μέσα σε τετράγωνο σημαίας, απλά δεν μπορείς να πατήσεις απάνω

5. ΔΞ/ΔΑ

6. Μην το ψάχνεις

7. ΔΞ/ΔΑ. 

8. Σπαρμένοι όλοι οι χάρτες, 5-6' αφού έχει ξεκινήσει το παιγνίδι. Εντελώς γελοία κατάσταση

9. Αλλού βαρούν τα κρούταλα, αλλού χορεύει η νύφη είναι. Σε πόσα δεν καταλαβαίνω τίποτα από ότι πρέπει να κάνω

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

....

9. Αλλού βαρούν τα κρούταλα, αλλού χορεύει η νύφη είναι. Σε πόσα δεν καταλαβαίνω τίποτα από ότι πρέπει να κάνω

Το αποκορύφωμα εκείνο του assault με το adrenaline pen το οποίο, επειδή το προόριζαν για health boost, για να γίνει track θα πρέπει να πάρεις damage, από nade δική σου για παράδειγμα, να το χρησιμοποιήσεις και να κάνεις kill.  

Επεξ/σία από Grisos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...