Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 23 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 23 ώρες 15 λεπτά πριν, _Theo_ είπε WiFi Αυτό να έλεγες μόνο, το κάλυψες. Γενικά σε αρκετά παιχνίδια το Wi-Fi έχει θεματάκια. 2
7nisiotis Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 20 minutes ago, Grisos said: Νομίζω το νέο μαπ είναι κομμάτι του BR χάρτη.
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Ε καλα ολλοι οι ξένοι παίζουν με 15 μαξ 25 Εγω εχω 55
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) τα εικονίδια που βλέπετε: gaming με ασύρματο δίκτυο δεν είναι ότι καλύτερο και ποτέ δε θα είναι. Καλώδιο > αέρας Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από xtrmsnpr 2
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Νταξει οι τυποι παιζουνε με 8 ping και 10. Τι να λέμε τώρα. Αντε τωρα να είσαι τετ α τετ με αυτόν και εσυ να έχεις 60
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Και μενα το βγάζει. Αυτό βγαίνει σε όλους νομίζω, και σε μένα που έχω Starlink και στον Jackfrags που έχει οπτική ίνα. Άμα δεν καταλαβαίνεις delay ή lag στο παιχνίδι το αγνοείς.
Alex21121988 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Παίδες, όταν βλέπετε παίχτη (ακόμα και τον Shroud) να πηγαίνει John Wick φάση ανάμεσα σε 4-5 παίχτες και οι άλλοι να μην προλαβαίνουν να κάνουν το παραμικρό, δεν είναι μόνο γιατί έχουν χέρι οι συγκεκριμένοι. Οι άλλοι θα είναι δεν ξέρω και εγώ πόσο πάνω σε latency, οπότε είναι ένα κλικ πίσω. Ε αυτό το ένα κλικ πίσω σου δίνει τρομακτικό μειονέκτημα και προφανώς ο άλλος γλεντάει ενώ σε βλέπει να έχεις μια αντίδραση εντελώς slow στο δικό του perspective. Βtw, πετυχαίνω αρκετά άτομα που έχουν και 4 και 9 ping, και ας μην είναι απόλυτα αληθινό το νούμερο, όταν γίνεται το ''πάρε δώσε'' μέσα στο game εκεί την καταλαβαίνεις την δουλειά, διότι στο 1v1 απλώς δεν τον ακουμπάς, σε έχει στρώσει πάτωμα, πριν ακόμα το καταλάβεις, και ας τον έχεις δει πρώτος και έχεις αρχίσει να βαράς... Στις αρχές νευρίαζα με όλο αυτό, μετά έλεγα κάτι κάνω εγώ λάθος κτλ, αλλά όταν βλέπεις κάτι killing streak (όχι μια και δυο φορές που μπορεί να τύχει και σε εμάς) εκεί λες όπα, δεν μπορεί να μην μπορούν να φάνε έναν λακαμά τόσα άτομα, ενώ σε εμάς σου σκάνε 3-4 μαζί, άντε τους 2 να πάρεις, άντε και τον 3ο αν κοιμάται όρθιος. Μιλάμε πάντα για φάση που σε έχουν δει, όχι σε flank και έτσι. Στο flank έχει τύχει να κατεβάσω 2 ομάδες μόνος μου, ήμουν και με suppressor στα πρώτα 4 kills και μετά με το high explosive launcher σουβλάκι τους υπόλοιπους xD. Φυσικά το positioning και να νιώθει η 4αδα σου είναι το άλφα και το ωμέγα. Βέβαια πάντα υπάρχουν άλλοι 28 παίχτες στο team για να σου διαλύσουν ότι έκανες, όσο σωστά και αν έγινε. Καλό είναι να μην τους τυχαίνεις αυτούς, πάει κουβά το παιχνίδι ότι και να κάνεις. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Alex21121988 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Ανάλογα και το όπλο, π.χ το SMG SCW-10 είναι σαν Shotgun από κοντά ειδικά. Το αρνητικό είναι ότι έχεις μόνο 16 σφαίρες
Πέτρος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Να περιμένετε και το επόμενο ban wave στο game, να δούμε πόσους θα βρει πάλι το anti cheat system τους. Πέρα απο glitches, κάποια exploits που γίνονται abuse από μεριδα παικτών, υπάρχει σοβαρό θέμα με το desync, hit registration κτλ. Ειδικα εμεις στην χώρα μας, δεν έχουμε και το καλύτερο δυνατό ping, το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται, τουλάχιστον έτσι εικάζω. Βλέπεις δηλαδή κάποιους και έχουν μονοψήφιο αριθμό και εμείς είμαστε μεταξύ 40-50, ε οπότε μην απορούμε πως ο άλλος κάνει pick πριν ακόμα σκεφτούμε να κάνουμε το οτιδήποτε. Εχουν σοβαρό πλεονέκτημα απέναντι μας. Οπότε ας μην κάνουμε hackusations ενώ απλώς τον πίνουμε λόγω χειρότερης επικοινωνίας με τον server τους. Anw δεν έχω σταματήσει να παίζω tbh, το gunplay είναι εθιστικό, προσπαθώ να βελτιωθώ καθώς έχω καιρό να παίξω BF, (από εποχές BF3), έχει αρκετά πράγματα που πρέπει να φτιάξω στον τρόπο που παίζω. Στόχος είναι να είμαι στην πρώτη 5αδα, αν το παιχνίδι πάει καλά και δεν μου τύχουν εντελώς peppega players. Τους χάρτες μέσα σε μια εβδομάδα τους μαθαίνεις, βλέπεις και τα cheesy spots και τα χρησιμοποιείς έπειτα και εσύ. Το game οk, σε οδηγεί να είσαι ποντικοκαμπέρας, αλλά δεν θα κατηγορήσω τον παίχτη που βρίσκει και τα κάνει. Ας έδιναν πιο μεγάλους χάρτες ή στους μικρότερους ας μην ήταν 32 vs 32... Τώρα όσο αφορα στο τι έρχεται στο game, πρόβλημα που θα το βρούμε μπροστά μας imo, ειναι το balance που θα επιλεξουν να κάνουν σε weapons, gadgets, clashes etc. Την δεδομένη στιγμή, έχουν κάνει κάποιες περίεργες επιλογές όσο αφορά την κάθε κατηγορία όπλων. Δηλαδή το dmg 25 με το 33 για παράδειγμα έχει διαφορά στο kill μια σφαίρα, that's all, οπότε είναι μια ή άλλη με το rof του εκάστοτε όπλου. Οπότε βλέπεις πολλά όπλα να είναι ίσα και όμοια, βλέπεις smg να βγάζει ίδιο dmg output με ένα carbine ή AR, να beamάρει σε αποστάσεις που δεν συνάδουν με ένα smg, δίχως κανένα penalty (πχ dmg drop), laser no recoil φαση κτλ. Μάστιγα επίσης το hipfire, για μένα πρέπει να το nerfάρουν to the ground σε όλα τα weapons. Το κακο με το balance λοιπόν είναι πως πρέπει να γίνει προσεγμένα ώστε μην σκουπιδιαστει πχ ένα δύο καλά weapons που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία. Αυτό θα είναι pure laziness από τους devs. Επίσης θα είναι φουλ άδικο για αυτούς που έχουν επιλέξει πχ ένα weapon να ανεβάσουν mastery. Δηλαδή τώρα φανταστείτε να σακατεψουν το M4A1 ενώ έχεις φτύσει αίμα να το πας πάνω από 30 rank... Οπότε κάτι δίκαιο θα ήταν να πάνε προς μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση για την κάθε κατηγορία όπλου. Θέλεις να παίξεις SMG φίλε μου; Ωραία, θα έχεις γερό dmg drop σε mid to long range bullet exchange. Θα πρέπει να πας σε άλλη κατηγορία για τέτοιους είδους fights. Ένα άλλο ανούσιο feature είναι οι διαφορετικού τύπου σφαίρες που έχουν βάλει, και για να είμαι συγκεκριμένος οι hollow point και οι frangile. Οι μεν δίνουν έναν συντελεστή παραπάνω στο hds dmg, αλλά δεν οφελει πουθενά, δεν είναι ότι αντί να βαρέσεις 3 σφαίρες στο κεφάλι, πχ να τις κάνει 2... Δεν ειναι αυτή η περίπτωση. Οι frangile είναι ψιλοάκυρες από την άποψη πως το regeneration είναι ήδη αρκετά κακό από μόνο του, ίσως δεν θέλει κάτι περαιτέρω xD. Αυτά για την ώρα, έχω και άλλα να πω, αλλά ως συνήθως έκθεση πάλι έγραψα, οπότε σταματώ εδώ. 😆 Χωρίς να διαφωνώ παρά μόνο σε ίσως 1-2 επιμέρους, θα πω ότι αν δεν το μαζέψουν γρήγορα το ρδελο τους, θα φάει απεγκατάσταση και πάλι τα λέμε σε κάτι μήνες, για δοκιμή. Παίζω μισή ώρα μηχανικός, σε φάση rimjob σε άρματα με το μλκιστήρι στο χέρι, δεν έχω ούτε 1 πόντο επισκευής. Έχω το 90% του χρόνου μου μέχρι τώρα σε cq, ως medic. Ε, ακόμα το heal στα achievements δεν το έχω πάρει. Πετάω πακέτα δεξιά-αριστερά, τίποτα. Στο λίγο assault που έχω παίξει, έχω κάνει το μεγάλο σκορ με το όπλο, αλλά ακόμα όχι το μικρό, έχω screen να γελάσετε. Όποιος μπορεί, μου εξηγεί τί βλέπω. Τώρα είμαι κάπου στο 295, νομίζω. Σήμερα ο ψόφος υπό κάλυψη πήγε σύννεφο. Το κομμάτι με τις διαφορές ping είναι απλά αστείο στο πώς το νιώθουμε, αλλά εδώ είναι φυσική, οκ. Ξαναρωτάω, το ταρακούνημα κλπ, εγώ το έχω on, ο άλλος off? Το έχουν σκεφτεί πολύ αυτό? Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Πέτρος
_Theo_ Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Νέο bug πριν από λίγο: Σε Conquest (Iberian Offensive) οι πόντοι της ομάδας μου ήταν κολλημένοι στο "μηδέν" και μειώνονταν μόνο οι πόντοι της άλλης ομάδας!! Επίσης δεν είχε μουσική, ακούγονταν μόνο τα όπλα κλπ. χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ. Ωραίος! 1
Πέτρος Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Νέο bug πριν από λίγο: Σε Conquest (Iberian Offensive) οι πόντοι της ομάδας μου ήταν κολλημένοι στο "μηδέν" και μειώνονταν μόνο οι πόντοι της άλλης ομάδας!! Επίσης δεν είχε μουσική, ακούγονταν μόνο τα όπλα κλπ. χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ. Ωραίος! Χτες ή προχτές μου έσκασε η μπούρδα με το 0. Για τον ήχο ακόμα δεν έχω κάτι. 1
_Theo_ Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Χτες ή προχτές μου έσκασε η μπούρδα με το 0. Για τον ήχο ακόμα δεν έχω κάτι. Εντάξει τουλάχιστον ήταν σίγουρη η νίκη! Το καλό είναι ότι το παιχνίδι έχει τις βάσεις, αν διορθωθούν όλα αυτά θα γίνει πολύ καλό. Αν κρίνω από το support που είχε το άθλιο BF 2042, τότε θα το υποστηρίξουν αρκετά και αυτό. Άλλωστε έβγαλαν του κόσμου τα λεφτά. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες To 0 δεν το βλέπουν όλοι νομίζω, μου έτυχε χτες να βλέπω 0-0 αλλά ο φίλος στο party έβλεπε κανονικά τους πόντους και των δύο ομάδων. 2
_Theo_ Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε To 0 δεν το βλέπουν όλοι νομίζω, μου έτυχε χτες να βλέπω 0-0 αλλά ο φίλος στο party έβλεπε κανονικά τους πόντους και των δύο ομάδων. Α για αυτό δεν έπεφταν καντήλια στο chat ;; Μόνο εγώ το έβλεπα μάλλον, ίσως και κάποιοι άλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα