Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 hours ago, Grisos said:

Κάνουν μεν, απλά σε κάποια δεν δείχνουν να αλλάζουν τακτική. Φτιάξανε και το heli btw. 

Έδωσαν πίσω στον gunner την δυνατότητα για guided missile;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Spartan117 είπε

Εγώ διαβάζω και εδώ :-D 

Γενικά αυτό που πρέπει να πετύχετε είναι μια συνταγή BF3/4. Αυτό ζητούσε ο κόσμος χρόνια τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, το έχουν βελτιώσει αρκετά. Είμαστε σε καλό επίπεδο, κάτι λίγα αλλά σημαντικά έμειναν.

Αυτά που μου φαίνονται εμένα κάπως είναι ότι λέγαμε πριν με το "autolock" (press Β) στο σνάιπερ πιο πίσω και το μέγεθος του HuD.

Χρειάζεται ένα πιο minimal HUD, ή τουλάχιστον να μπορείς να το παραμετροποιήσεις όσο περισσότερο γίνεται ως παίκτης.

Ας πούμε μια πρόχειρη ιδέα που μου άρεσε:

Τα tickets (flags) και οι αριθμοί τους να μπορούν να μετακινηθούν αριστερά πάνω από τον χάρτη.

Η πυξίδα ας μείνει πάνω κέντρο.

Τα ονόματα των παικτών/squadmates να μπορούν να τροποποιηθούν από τον χρήστη, να μοιάζουν σαν του 3 για όποιον θέλει. 

Για να ελαφρύνει στο μάτι ο όγκος πληροφοριών που εγκλωβίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης. 

r/Battlefield - Battlefield 6 fans on Reddit believe the game would look much better with a HUD like this — they say it would be amazing

Screenshot 2025-09-20 040032.png

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
9 hours ago, vassilis018 said:

ότι βάλανε τους medic signature weapons τα LMG, αυτό ότι να ναι είναι. 

Εδώ έχουμε λογική Open Weapons σε battlefield. ΑΥΤΟ είναι το μεγαλύτερο κακό αλλά να δούμε πώς θα καταλήξει το πείσμα τους και η πιστή προσκόλληση σε αυτή την επιλογή.

Δημοσ.
Στις 18/9/2025 στις 6:00 ΜΜ, cpttony είπε

Έχω παρατηρήσει 2 χάρτες έχουν συνεχώς θέμα, οι υπόλοιποι όχι πάντα.

Στον server που (νομίζω πως) είμαστε μαζί (αντίπαλοι) πριν λίγο (Κορέα), είχες θέμα?

Σε εμένα απαυτωνόταν ο Δίας. Πριν και μετά, όλα καλά.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Στον server που (νομίζω πως) είμαστε μαζί (αντίπαλοι) πριν λίγο (Κορέα), είχες θέμα?

Σε εμένα απαυτωνόταν ο Δίας. Πριν και μετά, όλα καλά.

Ναι (και δεν ήταν ο μόνος)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...