Spartan117 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, 7nisiotis said: reddit διαβάζουν "μονο" λέει (1η τους επιλογή) Εγώ διαβάζω και εδώ 2 2
Πέτρος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Spartan117 είπε Εγώ διαβάζω και εδώ Έχω κάτι σεντόνια, αν ενδιαφέρεσαι...πες μου μόνο τον "τομέα" (εκτός από τα γραφικά, δηλαδή). 2
7nisiotis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, Grisos said: Κάνουν μεν, απλά σε κάποια δεν δείχνουν να αλλάζουν τακτική. Φτιάξανε και το heli btw. Έδωσαν πίσω στον gunner την δυνατότητα για guided missile;
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, Spartan117 είπε Εγώ διαβάζω και εδώ Γενικά αυτό που πρέπει να πετύχετε είναι μια συνταγή BF3/4. Αυτό ζητούσε ο κόσμος χρόνια τώρα.
7nisiotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πάντως, το έχουν βελτιώσει αρκετά. Είμαστε σε καλό επίπεδο, κάτι λίγα αλλά σημαντικά έμειναν. Αυτά που μου φαίνονται εμένα κάπως είναι ότι λέγαμε πριν με το "autolock" (press Β) στο σνάιπερ πιο πίσω και το μέγεθος του HuD. Χρειάζεται ένα πιο minimal HUD, ή τουλάχιστον να μπορείς να το παραμετροποιήσεις όσο περισσότερο γίνεται ως παίκτης. Ας πούμε μια πρόχειρη ιδέα που μου άρεσε: Τα tickets (flags) και οι αριθμοί τους να μπορούν να μετακινηθούν αριστερά πάνω από τον χάρτη. Η πυξίδα ας μείνει πάνω κέντρο. Τα ονόματα των παικτών/squadmates να μπορούν να τροποποιηθούν από τον χρήστη, να μοιάζουν σαν του 3 για όποιον θέλει. Για να ελαφρύνει στο μάτι ο όγκος πληροφοριών που εγκλωβίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από 7nisiotis 2
vassilis018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, 7nisiotis said: Επρεπε! ότι βάλανε τους medic signature weapons τα LMG, αυτό ότι να ναι είναι.
darkman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου εχθες ειχαμε και την warzone εκδοση του BF6 μπορω να πω οτι ειχε ενδιαφέρον
7nisiotis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 9 hours ago, vassilis018 said: ότι βάλανε τους medic signature weapons τα LMG, αυτό ότι να ναι είναι. Εδώ έχουμε λογική Open Weapons σε battlefield. ΑΥΤΟ είναι το μεγαλύτερο κακό αλλά να δούμε πώς θα καταλήξει το πείσμα τους και η πιστή προσκόλληση σε αυτή την επιλογή.
aetos1988 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου https://www.pcgamer.com/games/fps/however-many-nu-metal-songs-you-think-are-in-battlefield-6-i-promise-you-there-are-more/ Πολύ rock! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Edit: Κατέβασαν το BR video. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Εντελώς αντιγραφή του Warzone το BR.
Πέτρος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Στις 18/9/2025 στις 6:00 ΜΜ, cpttony είπε Έχω παρατηρήσει 2 χάρτες έχουν συνεχώς θέμα, οι υπόλοιποι όχι πάντα. Στον server που (νομίζω πως) είμαστε μαζί (αντίπαλοι) πριν λίγο (Κορέα), είχες θέμα? Σε εμένα απαυτωνόταν ο Δίας. Πριν και μετά, όλα καλά.
cpttony Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Στον server που (νομίζω πως) είμαστε μαζί (αντίπαλοι) πριν λίγο (Κορέα), είχες θέμα? Σε εμένα απαυτωνόταν ο Δίας. Πριν και μετά, όλα καλά. Ναι (και δεν ήταν ο μόνος) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα