Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 06:27 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:27 μμ Στους φίλους γράφει ακόμα ''In Unreleased game'' lol.
ultraex2003 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:28 μμ 13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Όσοι είστε με ΑΜΔ κάρτες, βαρέστε λίγο f5, θα εμφανιστεί σε λίγο ο οδηγός (όχι ότι θα κάνει τίποτα συγκλονιστικό). https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-25-10-1-BATTLEFIELD-6-PREVIEW.html Θα τον βάλω μπας και δίνει τίποτε!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Παρασκευή στις 06:28 μμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 06:28 μμ Κι εμένα μου έγραψε να κάνω install το multiplayer και έδειχνε όλα ότι δεν είναι αγορασμένα από in-game. Τρέλανε μας για άλλη μια φορά με launch, DICE! 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 06:30 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 06:30 μμ @Spartan117δεν ξεκινάμε καλά. 1
gildo Δημοσ. Παρασκευή στις 06:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:36 μμ repair τιποτα.Με refund μπορει να δουλεψει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Παρασκευή στις 06:38 μμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 06:38 μμ Απ' ότι φαίνεται, αν μπήκατε νωρίς, χωρίς ea app restart, θα σας έχει σαν "in Unreleased Game" στους φίλους σας, αν είστε "In Battlefield 6" θα πρέπει να δουλέψει (κάνω τον σταυρό μου ). Άκυρο, φαίνεται πως το θέμα είναι γενικά σε αγορές του EA App και περιμένουμε κάποιο fix. EA Play Pro και Steam εκδόσεις λένε ότι παίζουν...
ultraex2003 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:09 μμ (επεξεργασμένο) τι ειναι αυτα ρεεεεεεεεει refund τωρα !!! edit 1 : ξεκολησε ακυρο παμε ξανα edit 2 : ξανακολλησε με το ιδιο μυνημα αι σιχτιρ Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:18 μμ από ultraex2003
zampONakiaskiou Δημοσ. Παρασκευή στις 07:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:14 μμ Δεν έχω καταφέρει να ξεπεράσω καν το server queue χωρίς να φαω error 🤣
Sakm Δημοσ. Παρασκευή στις 07:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:17 μμ error και εδω... αγορα απο steam ..
whiteman7 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:21 μμ αγορα απο ΕΑ , όλα οκ μεχρι στιγμής
starmanwarz Δημοσ. Παρασκευή στις 07:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:28 μμ Μπορω να πω με σιγουρια WE ARE BACK 1
ultraex2003 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:34 μμ 5 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Μπορω να πω με σιγουρια WE ARE BACK Μπα το error συνεχίζει για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα