Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, Xristaras12 said:

Επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα, στο 2ο κύμα θα έχει και νέα πίστα η πάλι τις ίδιες;

Ναι, μία νέα, αυτή στη Νεα Υόρκη

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νέο map είναι κυριολεκτικά βγαλμένο από call of duty .  Εχώ μια ελάχιστη ελπίδα ότι με την beta θέλανε να κλεψουνε κόσμο από αυτό και θα εμφανίσουν τα καλά maps στο launch .  Αλλά κάθε μέρα το καλάθι όλο και μικραίνει . 

• Like 6
Δημοσ.

Σήμερα νιώθω τα πράγματα καλύτερα. Είμαι χαρούμενος με την απόδοση του PC μου στο παιχνίδι, το gameplay με τραβάει περισσότερο, είμαι και πιο ξεκούραστος σήμερα. Ο ήχος εξακολουθεί να μου αρέσει, οι πίστες είναι κλειστές, μου δίνει την αίσθηση του COD αλλά τα στοιχεία Battlefield είναι ενεργά παρόντα. Τα γραφικά είναι πάρα πολύ καλά και έχει ανάλογη απόδοση το παιχνίδι με το BF2042, θέλω να το δω και σε μεγαλύτερες πίστες. Το βάζω γραμμή για αγορά... τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ😝

Δημοσ.

Για πείτε, με τί ακούτε και πώς βρίσκετε τον ήχο?

Σήμερα έπαιξα ένα 2ωρο όπως και το προηγούμενο 3ωρο, με τα ηχεία του υπολογιστή (5.1), και πάλι ο ήχος ήταν από μέτριος έως απογοητευτικός.

Τώρα πριν λίγο έβαλα ακουστικά και ήταν εντελώς διαφορετική κατάσταση. Τα όπλα ήταν εξαιρετικά (και όχι νεροπίστολα με πορδίτσες), εκρήξεις κλπ γεμάτες, τα διάφορα οχήματα επίσης άλλαξαν εντελώς χαρακτήρα.

Μελανό σημείο στα ακουστικά το positional, που από μέτριο στα ηχεία εδώ ήταν αλλού για αλλού.

• Moderators
Δημοσ.

Headphones με War Tapes V.A.L. παίζω εγώ. Όσο πιο δυνατά τα ντάπα ντούπα.
Έχω θέμα όμως με τον ήχο που κάνει το jet σαν πεζός και αλλού ακούω ότι πετάει και αλλού το βλέπω.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Headphones με War Tapes V.A.L. παίζω εγώ. Όσο πιο δυνατά τα ντάπα ντούπα.
Έχω θέμα όμως με τον ήχο που κάνει το jet σαν πεζός και αλλού ακούω ότι πετάει και αλλού το βλέπω.

Ναι, πάντα war tapes.

Εχω την εντύπωση ότι δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι το setup μου, στα ηχεία. 

Δημοσ.
2 hours ago, Πέτρος said:

Για πείτε, με τί ακούτε και πώς βρίσκετε τον ήχο?

Σήμερα έπαιξα ένα 2ωρο όπως και το προηγούμενο 3ωρο, με τα ηχεία του υπολογιστή (5.1), και πάλι ο ήχος ήταν από μέτριος έως απογοητευτικός.

Τώρα πριν λίγο έβαλα ακουστικά και ήταν εντελώς διαφορετική κατάσταση. Τα όπλα ήταν εξαιρετικά (και όχι νεροπίστολα με πορδίτσες), εκρήξεις κλπ γεμάτες, τα διάφορα οχήματα επίσης άλλαξαν εντελώς χαρακτήρα.

Μελανό σημείο στα ακουστικά το positional, που από μέτριο στα ηχεία εδώ ήταν αλλού για αλλού.

Είναι λιγουλάκι υποκειμενικό το τι θέλει να ακούει ο καθένας και τι "μπορεί να ακούσει", αλλά σε γενικές γραμμές
όποιος έχει καλά ακουστικά (studio monitor) καλό θα ήταν να προτιμήσει τo High Dynamics, σε κάθε άλλη περίπτωση το Default Mix είναι decent. (Καμιά φορά το Night Mode σε μερικά παιχνίδια είναι καλύτερο απο το Default.)

Και ενώ καταλαβαίνω γιατί τo War Tapes έχει απήχηση, στα δικά μου αυτιά είναι hard nope σε ποιότητα όπλων και directional step sounds.

Σχετικά με το νεο map, δεν μου πολυαρέσει. Έρχονται απο παντουυυυυυυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...