Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, gildo είπε

Παει το glitch head συννεφο!H παιδικη χαρα του καμπερη ειναι.

Έχει ατελείωτα bugs (τα βάζω όλα στην ίδια κατηγορία) το παιγνίδι, τέτοια και τόσα που άμα βγει έτσι η day-1 του BF4 θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση.

Αρκετά από αυτά, πάντως, πρέπει να είναι θέμα netcode (με την ευρεία έννοια), αφού δεν συμβαίνουν πάντα (εκτός κι αν θέλει συνδυασμό περίεργων συνθηκών κάθε φορά).

Ειδικά αυτό που λέμε οι περισσότεροι για το πόσες σφαίρες θέλει κάποιος να πεθάνει, το πιθανότερο είναι ότι δεν βρίσκεται καν εκεί ο οχτρός ή ότι σε έχει σκοτώσει ήδη (για τον server) κι εσύ βλέπεις "φαντάσματα".

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θα δείξει όταν βγει το πλήρες πακέτο με όλα τα gadgets (θα πατάμε claymores στις πιο άκυρες γωνίες ;) ).
Reddit topics πάντως είναι ή του ύψους ή του βάθους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφέρθηκε και το exhaustion μετά απο κάθε session, κάτι που συμβαίνει και σε εμενα αλλα νομίζω ότι είναι πιο πολύ η boomerίαση.

Επίσης, με αφορμή το παρακάτω:

κάποιος στα σχόλια πόσταρε ενα βιντεο που αναφέρει το spread bug, κάνοντας και replicate:

Τέλος, να προσθέσω ότι στο weekend 2 έφτιαξα τα όπλα μου σωστά (grip με γρήγορο draw time και bullets που αυξάνουν το HS multiplier) και επιτέλους μπορώ να να σκοτώσω πολύ πιο γρήγορα τους cracked CoD zoomers.

Επεξ/σία από sistah
  • Like 2
Δημοσ.

Θέλω να βρίσω για το νέο camperfield αλλά δεν θα το κάνω γιατί θα φάω ban. Το μόνο που θέλω να πω είναι ποιος ηλίθιος αποφάσισε το sniper να μην είναι one shot kill όπως στα υπόλοιπα games.

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, theripper7 είπε

Θέλω να βρίσω για το νέο camperfield αλλά δεν θα το κάνω γιατί θα φάω ban. Το μόνο που θέλω να πω είναι ποιος ηλίθιος αποφάσισε το sniper να μην είναι one shot kill όπως στα υπόλοιπα games.

1) Συνήθως δεν είναι 1-hit kills τα sniper rifles στα Battlefield.
2) Υπάρχει sweet spot απόσταση που αν πετύχεις κάποιον στο στήθος τον σκοτώνεις με ένα χτύπημα.
3) Aν έχεις ξεκλειδώσει αρκετά στο path, ενώ παίζεις στον γύρο και έχει μειωμένο healing ο αντίπαλος και πιο μετά δεν γίνεται revived αν τον σκοτώσεις με headshot από sniper rifle.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, SabotazNic said:

Δεν μου εκανε κλικ το Game. Θα το δοκιμασω μεσω συνδρομης, αλλα νομιζω σταθερα πισω στο 1

Ψιλο το ίδιο συναίσθημα και γω.

Επιστροφή στο Hell Let Loose 6 ώρες εχθές με τον κολλητό εκ των οποίων οι 5 ήτανε καθαρά τανκ.

Μια ώρα μετά BF RUSH / Breakthrough . Τι χάος ήταν αυτό. Δε κατάλαβα τίποτα. Spamfest. Καμία καλή ισορροπία. 

*HLL = ΔΕΝ είναι milsim btw με την βαρβάτη έννοια. Ίσως "μοιάζει" θα έλεγα με κάτι σαν τα παλιά Red Orchestra (2). Πιο 'hardcore' tactical fps. Γιατί χωρίς τακτική και καλή ομάδα (και commander φυσικά για διαχείριση resources = εύκολο RIP). Ένα πιο hardcore battlefield μου θυμίζει εμένα με roles (commander, enginner, medic, assault, support, recon class, tank crew, artillery crew κλπ)

Τώρα όσον αφορά το BF ίσως να ταίριαζε με τις συγκεκριμένες συνθήκες και μπερδεμένο συναισθηματικά το community μία ακόμα 4ημερη beta αρχές Σεπτεμβρίου. Αποκλειστικά εστιασμένη σε 1 μεγάλο map μόνο για να πάρουμε μια ιδέα. Ας βάλουν και κάνα δύο από τα τωρινά έτσι για ξεκαρφωμα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μια ώρα μετά BF RUSH / Breakthrough . Τι χάος ήταν αυτό. Δε κατάλαβα τίποτα. Spamfest. Καμία καλή ισορροπία. 

Kάποια στιγμή παραλίγω να αρχίσω κάποιον στα καντήλια, αφού σε BT είχε πάρει το τανκ και καθόταν πίσω-πίσω και το έπαιζε sniper, ενώ μας θέριζαν.

Για να είμαι δίκαιος, μόλις τον έκραξα σχετικά κόσμια "ένιωσε" και μπήκε πολύ καλά στο χαμό.

Όχι τίποτε άλλο, πάλευα για combo επισκευή+capture για τα challenges.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...