Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

1) Συνήθως δεν είναι 1-hit kills τα sniper rifles στα Battlefield.
2) Υπάρχει sweet spot απόσταση που αν πετύχεις κάποιον στο στήθος τον σκοτώνεις με ένα χτύπημα.
3) Aν έχεις ξεκλειδώσει αρκετά στο path, ενώ παίζεις στον γύρο και έχει μειωμένο healing ο αντίπαλος και πιο μετά δεν γίνεται revived αν τον σκοτώσεις με headshot από sniper rifle.

1) Κακώς.
2) Έχω πετύχει από κοντινή απόσταση και δεν πέθανε.
3) Το ξέρω.

Επεξ/σία από theripper7
  • Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, theripper7 είπε

2) Έχω πετύχει από κοντινή απόσταση και δεν πεθαίνει.

Το sweet spot είναι κάπου στα 80-100 μέτρα. Δεν είναι καραμπίνα.
Δεν φτιάχνεται το game για snipers.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gildo είπε

Κανουν παρτυ τα κακιασμενα.Σιχαθηκα καθε φορα τα ιδια.

Είναι αστεία η κατάσταση ώρες ώρες. Με το που πλησιάζουν κάποιοι, αρχίζει και χοροπηδά η εικόνα, γεμίζει artifacts κλπ. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Ψιλο το ίδιο συναίσθημα και γω.

Επιστροφή στο Hell Let Loose 6 ώρες εχθές με τον κολλητό εκ των οποίων οι 5 ήτανε καθαρά τανκ.

Μια ώρα μετά BF RUSH / Breakthrough . Τι χάος ήταν αυτό. Δε κατάλαβα τίποτα. Spamfest. Καμία καλή ισορροπία. 

*HLL = ΔΕΝ είναι milsim btw με την βαρβάτη έννοια. Ίσως "μοιάζει" θα έλεγα με κάτι σαν τα παλιά Red Orchestra (2). Πιο 'hardcore' tactical fps. Γιατί χωρίς τακτική και καλή ομάδα (και commander φυσικά για διαχείριση resources = εύκολο RIP). Ένα πιο hardcore battlefield μου θυμίζει εμένα με roles (commander, enginner, medic, assault, support, recon class, tank crew, artillery crew κλπ)

Τώρα όσον αφορά το BF ίσως να ταίριαζε με τις συγκεκριμένες συνθήκες και μπερδεμένο συναισθηματικά το community μία ακόμα 4ημερη beta αρχές Σεπτεμβρίου. Αποκλειστικά εστιασμένη σε 1 μεγάλο map μόνο για να πάρουμε μια ιδέα. Ας βάλουν και κάνα δύο από τα τωρινά έτσι για ξεκαρφωμα.

HLL/Squad(αν και εχει στραβωσει κι αυτο) για τη δοση μας.
Κατα τα αλλα εδω νομιζα οτι εβλεπα Apex gameplay.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ok, αρκετές ώρες στην beta. Τα λέμε τον Οκτώβριο. :P 

Ήθελα 5 captures για το challenge του rush/bt, αφού το χαζόπραμα δεν έπιανε τις ανακαταλήψεις όταν ήσουν αμυνόμενος.

Μπήκα στις 10 το βράδυ, έβαλα τα φίλτρα μου, λέω σε 10-15' θα έχω τελειώσει.

Αμ δε...έπαιζα μέχρι τις 12.30, αφού με πήγαινε σερί αμυνόμενο (έβλεπα κι άλλους να ουρλιάζουν στο chat), μέχρι που εδέησε κάποια στιγμή.

Ο Οκτώβρης παραείναι κοντά, για αυτό που είδα στη beta. Οκ, είναι 2-3 "εκδόσεις" μπροστά αυτή που θα βγει, αλλά πόσο διορθωμένη?

Άμα πιάσουμε τα bugs που πετύχαμε, θα έρθει ο ΑγιοΒασίλης κι ακόμα θα γεμίζει η λίστα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kti23 είπε

HLL/Squad(αν και εχει στραβωσει κι αυτο) για τη δοση μας.
Κατα τα αλλα εδω νομιζα οτι εβλεπα Apex gameplay.

Πραγματικά όμως, σιχαμένοι streamers που γαμάνε το παιχνίδι με το bunny hoping και τα slides!! Στα διάλα, τραβάτε στο CoD!!! Αλλά πρωτίστως φταίνε οι devs που τους δίνουν τη δυνατότητα και το κάνουν!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...