Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Θα το πάρω το παιχνίδι, αν με ικανοποιήσει στο λανσάρισμα (EAplay pro). Αλλά όχι Day 1, πάντως, ούτε στα 70€.

Πρέπει να αισθάνονται πολύ σίγουροι ότι θα έχει επιτυχία για να το πουλάνε 70 ευρώ πάντως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω διακοπών δεν κατάφερα να παίξω. Λίγα πράγματα που με χαλάνε χωρίς να έχω αίσθηση του παιχνιδιού και μόνο από stream :

1) Autospot -  Δηλαδή σοβαρά τώρα; Δεν έφτανε το aim assist τώρα θα παίζουμε και μεθυσμένοι πιο εύκολα. Πρέπει να αφαιρεθεί χθες και να γίνει manual με cool down mechanic

2) Το αστείο με τον Assault με τα διπλά primaries όπως και με τα διπλά spam-tubes πρέπει να σταματήσει.

3) Παρόμοια ο Engineer με διπλά AV/ΑΑ weapons. Σοβαρά τώρα;

4) Να μπεί penalty στο movement while shooting. Είναι λίγο τραγικούλη όπως είναι τώρα.

5) Χάζεψα λίγο RUSH στα beta maps. Μου θύμισε Noshahr Canals σε κάτι 32vs32: Absolute chaos and randomness. 

6).... και σίγουρα και πολλά άλλα που έγιναν αντιληπτά σε όποιον έριξε ώρες.

Επεξ/σία από Grisos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Πρέπει να αισθάνονται πολύ σίγουροι ότι θα έχει επιτυχία για να το πουλάνε 70 ευρώ πάντως.

Ubisoft has entered the chat 

Spoiler

oh7rravkbghc1.png

:P

1 ώρα πριν, Grisos είπε

Λόγω διακοπών δεν κατάφερα να παίξω. Λίγα πράγματα που με χαλάνε χωρίς να έχω αίσθηση του παιχνιδιού και μόνο από :

1) Autospot -  Δηλαδή σοβαρά τώρα; Δεν έφτανε το aim assist τώρα θα παίζουμε και μεθυσμένοι πιο εύκολα. Πρέπει να αφαιρεθεί χθες και να γίνει manual με cool down mechanic

2) Το αστείο με τον Assault με τα διπλά primaries όπως και με τα διπλά spam-tubes πρέπει να σταματήσει.

3) Παρόμοια ο Engineer με διπλά AV/ΑΑ weapons. Σοβαρά τώρα;

4) Να μπεί penalty στο movement while shooting. Είναι λίγο τραγικούλη όπως είναι τώρα.

5) Χάζεψα λίγο RUSH στα beta maps. Μου θύμισε Noshahr Canals σε κάτι 32vs32: Absolute chaos and randomness. 

6).... και σίγουρα και πολλά άλλα που έγιναν αντιληπτά σε όποιον έριξε ώρες.

1. H μάζα πλέον πυροβολάει doritos όχι φιγούρες/μοντέλα. Το BF5 (και αρχές το BF2042) είχε ping/location spotting, έχοντας πρόβλημα με το visibility πρόσθεσαν το autospot για "κοντινές" αποστάσεις, αλλά στο BF6 είναι υπερβολικό (και το doritο φάνηκε μεγαλύτερο απο προηγούμενα BF).
2. Εδώ θα πάρει και το spawn beacon :P .
3. Κάπου είδα ότι δε θα έχει και τα δύο στο launch (απενταντίας με το Assault).
4. Όταν θες τον κόσμο απο CoD, Apex, Delta Force δεν γίνεται να μην έχεις τέτοια.
6. Αν παίζεις sniper, δε θα ευχαρiστηθείς (αργό ADS time, sprint to fire penalty (?) κλπ.) βάσει του netcode/TTK/TTD της Beta.

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

Το autospot δεν θα ειναι προβλημα γιατι θα το εχει μονο ο recon, και για το 99% των παικτων ισχυει recon=sniper. Στο BC2 ειχαμε ακραιο 3D spoting διαθεσιμο σε ολους, αλλα δεν υπηρχε προβλημα. Στο BF4 ειχαμε autospot σε καποια οπλα, διαθεσιμο σε ολους και δεν υπηρχε προβλημα.

Δημοσ.

και πως να μην ειναι ετσι όταν έχει καταντήσει αχρηστο class σε κλειστους χάρτες..αν δεν ειχε το sweetspot...καληνυχτα κεμαλ...

Δημοσ.

Πήγε καλά στα pre-order. 

Εγώ δε βιάζομαι. Έχω τα παλιά να παίξω που έχουν κόσμο και τα χριστούγεννα που θα το έχουν στρώσει, βλέπουμε. 

• Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sistah είπε

Απο support εγινα recon χωρις sniper στην beta και το αγαπησα το class, ειδικα λογω του UAV. Και για το c4. Και για το beacon. 😅

Το recon είναι καλό frontliner, το beacon θα πάει στον assault στο κανονικό game, αλλά motion sensor, c4, UAV είναι καλά για πολλές καταστάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Βγάλτε ρε βλήματα χάρτες στυλ Gulf of Oman, Caspian Border και πάει λέγοντας, που το έχετε γεμίσει urban warfare ππριές για να χαίρονται τα παιδάκια.

Όσο χάρηκα με τη Firestorm, τόσο φοβάμαι για το πώς θα την έχουν καταντήσει, βλέποντας το χάλι που έχει η Iwo-Jima στο 2042.

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...