7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 11:42 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:42 πμ 3 minutes ago, Πέτρος said: Βγάλτε ρε βλήματα χάρτες στυλ Gulf of Oman, Caspian Border και πάει λέγοντας, που το έχετε γεμίσει urban warfare ππριές για να χαίρονται τα παιδάκια. Όσο χάρηκα με τη Firestorm, τόσο φοβάμαι για το πώς θα την έχουν καταντήσει, βλέποντας το χάλι που έχει η Iwo-Jima στο 2042. Εχω ετοιμο το ΒF3 πάντως, στο νεότερο acc για να αναβιώσω το τότε lvl up experience. Ελα για squad up! 1
_Theo_ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:46 πμ 5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Βγάλτε ρε βλήματα χάρτες στυλ Gulf of Oman, Caspian Border και πάει λέγοντας, που το έχετε γεμίσει urban warfare ππριές για να χαίρονται τα παιδάκια. Όσο χάρηκα με τη Firestorm, τόσο φοβάμαι για το πώς θα την έχουν καταντήσει, βλέποντας το χάλι που έχει η Iwo-Jima στο 2042. Κάτι μου λέει πως δεν πρόκειται ή στην καλύτερη θα είναι λίγες. Και έπειτα πως θα αξιοποιηθεί το χαρακτηριστικό που σέρνεις τον πεσμένο συμπαίκτη προς την ασφάλεια σε ανοικτές πίστες; Μόνο σε αστικές μάχες έχει νόημα αυτό. Μου φαίνεται πως πάει κατά διαόλου το παιχνίδι. 1
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:47 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:47 πμ 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εχω ετοιμο το ΒF3 πάντως, στο νεότερο acc για να αναβιώσω το τότε lvl up experience. Ελα για squad up! Πριν 1-2 χρόνια το ξαναέβαλα, τερματισμένο σε 4Κ, έπαιξα 1-2 εβδομάδες αλλά έπηξα στα σκ.τά. Για να βρω server της προκοπής που να μη μαστίζεται από φουλ cheating ή να έχει τα φίλτρα μου (ουσιαστικά hc), έψαχνα κι έψαχνα, μέχρι που βαρέθηκα και το παράτησα. 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Κάτι μου λέει πως δεν πρόκειται ή στην καλύτερη θα είναι λίγες. Και έπειτα πως θα αξιοποιηθεί το χαρακτηριστικό που σέρνεις τον πεσμένο συμπαίκτη προς την ασφάλεια σε ανοικτές πίστες; Μόνο σε αστικές μάχες έχει νόημα αυτό. Μου φαίνεται πως πάει κατά διαόλου το παιχνίδι. Λίγες θα είναι σίγουρα...το πόσο λίγες με φοβίζει. Το σούρσιμο δεν είναι ανάγκη να γίνεται πάντα. Βάρα καπνό, στην τελική ή παίξε medic να έχεις και τα paddles (άλλο πρόβλημα εκεί, έτσι όπως βαράνε ακαριαία ξανά και ξανά...αφού τα έφτιαξαν για να παίρνουν kills κάποιοι αχαρακτήριστοι). 2
gildo Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:54 πμ (επεξεργασμένο) Μου εχει λειψει αυτο το εμβλημα!!! Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:55 πμ από gildo 2
_Theo_ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:57 πμ Πλάκα έχει πάντως που αν πέσεις από πολύ ψηλά και πατήσεις το C κάνει μια κωλοτουμπα ο παίκτης. Λες και κάνει παρκούρ.😆
vassilis018 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:09 μμ 1 hour ago, _Theo_ said: Πλάκα έχει πάντως που αν πέσεις από πολύ ψηλά και πατήσεις το C κάνει μια κωλοτουμπα ο παίκτης. Λες και κάνει παρκούρ.😆 ήταν και στο BFV αυτό 1
kage Δημοσ. Τετάρτη στις 04:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:51 μμ νομιζω πλεον ολα τα game fps των γνωστων σειρων ειναι ιδια και δεν τραβαει το χαωδης gaming απο μια ηλικια κ μετα... πλεον βγαινουν οι συνεχειες απλα για να φαρμαρουν νεο χρημα απο νεες γενιες... δεν προκειται να ξαναγινεις 15-25 για να νομιζεις οτι θ σ αρεσουν ακομη επειδη επαιζες καποτε bf,cod,pubg πριν 15-20χρονια κτλ ..επιπλεον δεν υπηρχε τοσο aim assist απο κονσολες,cronus , κ cheating προγραμματα.. 1
starmanwarz Δημοσ. Τετάρτη στις 05:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:51 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kage said: νομιζω πλεον ολα τα game fps των γνωστων σειρων ειναι ιδια και δεν τραβαει το χαωδης gaming απο μια ηλικια κ μετα... πλεον βγαινουν οι συνεχειες απλα για να φαρμαρουν νεο χρημα απο νεες γενιες... δεν προκειται να ξαναγινεις 15-25 για να νομιζεις οτι θ σ αρεσουν ακομη επειδη επαιζες καποτε bf,cod,pubg πριν 15-20χρονια κτλ ..επιπλεον δεν υπηρχε τοσο aim assist απο κονσολες,cronus , κ cheating προγραμματα.. Ε οχι και δεν υπηρχε cheating, θυμαμαι στο πρωτο μου multiplayer fps (SWAT4) που επαιζα πριν 200 χρονια γινοταν χαμος απο cheaters. Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:52 μμ από starmanwarz 1
cos_dr2 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Δυναμικό καιρό και ακραία καιρικά φαινόμενα θα έχουμε στο Battlefield 6? O στρατιώτης θα μπορεί να κάνει μακροβούτι μέσα στο νερό? Naval μάχες θα έχουμε?
_Theo_ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:15 μμ 30 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε Δυναμικό καιρό και ακραία καιρικά φαινόμενα θα έχουμε στο Battlefield 6? O στρατιώτης θα μπορεί να κάνει μακροβούτι μέσα στο νερό? Naval μάχες θα έχουμε? Το δεύτερο και τρίτο ελπίζω να ισχύουν. Το πρώτο να μου λείπει. Αρκετά με τις μπούρδες του 2042.
cos_dr2 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:30 μμ 14 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Το δεύτερο και τρίτο ελπίζω να ισχύουν. Το πρώτο να μου λείπει. Αρκετά με τις μπούρδες του 2042. Εγώ τον ψιλογούσταρα τον καιρό. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 08:52 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:52 μμ Πίσω στο 2042 μέχρι να βγει το 6, μια χαρά περνάει η ώρα..
7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Psycho_Warhead said: Πίσω στο 2042 μέχρι να βγει το 6, μια χαρά περνάει η ώρα.. __________________________________ Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:29 πμ από 7nisiotis 1
cos_dr2 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:19 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:19 πμ Εγώ έπαιξα το 4 εχθές και το ευχαριστήθηκα. Στην beta του 6 ένιωθα όταν πεφτανε γύρω μου και πάνω μου τα χαλάσματα σας να έβλεπα ταινία, ενώ στο 4 ένιωθα ότι ήμουν μέσα στην μάχη. Remaster το 4 και το 3 έπρεπε να κάνουν και να τα έκαναν Combi και θα ήταν καλύτερα. Όλο αυτό το hype του 6 παρόλο πού είναι πιο προσεγμένο, μου φαίνεται ότι είναι μια φούσκα πού μέχρι τα Χριστούγεννα θα σκάσει.,😃
aetos1988 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:25 πμ 14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πίσω στο 2042 μέχρι να βγει το 6, μια χαρά περνάει η ώρα.. Με τα BF1 & BFV περνάει ακόμα καλύτερα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα