Πέτρος Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Στο θέμα των γραφικών, να πω ότι τώρα που χάζευα λίγο στην labs έκδοση (πήρε αναβάθμιση πριν κάποιες μέρες και δεν είχα τσεκάρει), εμφανίστηκαν περισσότερα επίπεδα σε κάποιες επιλογές (ειδικά στις βασικές για υφές κλπ), με τελευταίο επίπεδο το όβερκιλ (ρουφιάνοι παραμονεύουν). Ελπίζω να υπάρξει τώρα κοντά κάποιο τεστ, να μπορώ να πω με σιγουριά περισσότερα.
_Theo_ Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 44 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Στο θέμα των γραφικών, να πω ότι τώρα που χάζευα λίγο στην labs έκδοση (πήρε αναβάθμιση πριν κάποιες μέρες και δεν είχα τσεκάρει), εμφανίστηκαν περισσότερα επίπεδα σε κάποιες επιλογές (ειδικά στις βασικές για υφές κλπ), με τελευταίο επίπεδο το όβερκιλ (ρουφιάνοι παραμονεύουν). Ελπίζω να υπάρξει τώρα κοντά κάποιο τεστ, να μπορώ να πω με σιγουριά περισσότερα. Εγώ τα γραφικά τα καράγούσταρα πάντως, όμορφα και δεν χρειάζεται να έχεις πολύ καλό μηχάνημα για να τα τρέξεις. Η Frostbite είναι άψογη μηχανή αν σκεφτείς και τη φυσική των γραφικών και πόσο καλά τρέχει γενικά. Σίγουρα θα τρέχει πολύ καλύτερα ακόμα και στο launch. Απλώς δεν ξέρω ακόμα αυτό το ρημάδι το Frame Generation αν συνίσταται να το έχεις ενεργοποιημένο γιατί θεωρητικά προσθέτει καθυστέρηση αλλά στην πράξη δεν είδα διαφορά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 ώρα πριν, cpttony είπε Μόλις μου τον έβγαλε προτεινόμενο και ήρθα να τον ποσταρω! Βέρι ναης βίντεο αναλισις, βέρι ναης! 2
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 3 ώρες πριν, XRISTOS.A είπε Το χιούμορ των battlefield friends έχει χαθεί προ πολλού, μαζί με τη χαμένη δόξα του bf από το bf4. Όλα τα υπόλοιπα βίντεο τους είναι πολύ όμορφα πάντως. 1
sstav Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου η σύνδεση ενός steam account με το bf6 με το προφίλ που έχω στην ea πως γίνεται ; ή θα έχω νέο όνομα - ea account?
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 3 ώρες πριν, sstav είπε η σύνδεση ενός steam account με το bf6 με το προφίλ που έχω στην ea πως γίνεται ; ή θα έχω νέο όνομα - ea account? https://help.ea.com/en/articles/ea-account/ea-account-linking/ 35 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Σχεδόν 10 χρόνια μετά και είναι έτη φωτός μπροστά το bf1 απ' ότι έχει κυκλοφορήσει ως τώρα η dice! 1
aetos1988 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε https://help.ea.com/en/articles/ea-account/ea-account-linking/ Σχεδόν 10 χρόνια μετά και είναι έτη φωτός μπροστά το bf1 απ' ότι έχει κυκλοφορήσει ως τώρα η dice! Αυτό ακριβώς!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 3 ώρες πριν, aetos1988 είπε Τα άρματα στην beta ήταν πολύ 'ελαφριά' σίγουρα, αφού αν χτύπαγαν μύτη με μύτη, σηκώνονταν σαν καγκουρώ που παλεύουν. Ελπίζω να τους δώσουν σωστό βάρος στο full game. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου Στην καταστροφή κτιρίων είναι πολύ καλύτερο το 6, στο έδαφος είναι λάθος και τα δύο καθώς έπρεπε να ανοίγει γούρνα με τις εκρήξεις.
7nisiotis Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, xtrmsnpr said: https://help.ea.com/en/articles/ea-account/ea-account-linking/ Σχεδόν 10 χρόνια μετά και είναι έτη φωτός μπροστά το bf1 απ' ότι έχει κυκλοφορήσει ως τώρα η dice! Την pre match ατμόσφαιρα και τα warcries δεν τα πιάνει το νέο ούτε απέξω που λένε. Επίσης τα BF3 voice lines ακόμα αξεπέραστα. Btw το παιχνίδι βρίσκεται ήδη γύρω στα 38€ (45$) από reddit seller ΑΠΛΑ απαιτεί κάποιον επεξεργαστή, κάρτα γραφικών ή pre built που αναφέρονται στη λίστα της προσφοράς (πχ cpu 14600Κ) για να γίνει η ενεργοποίηση και να εξαργυρώσεις ένα token στο intel profile σου, όπου εκεί θα σου έρθει το κλειδακι μετέπειτα (στις 3 Οκτωβρίου) (!) Κάθε υποστηριζόμενο hardware μπορεί να κάνει register 1αν κωδικό. Δεν ξέρω αν εδώ εννοεί account Ή βλέπει κάποιο hardware id. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από 7nisiotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα