vassilis018 Δημοσ. Σάββατο στις 10:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:17 μμ (επεξεργασμένο) το ποιο φθηνό που βρήκα στο Allkeyshop ήταν στα 63 ευρώ. Χωρίς account. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:17 μμ από vassilis018
filipprin Δημοσ. Κυριακή στις 12:20 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:20 πμ με τούς στεαμ ακαουντ τι προβλημα υπαρχει.
7nisiotis Δημοσ. Κυριακή στις 07:54 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:54 πμ Μία από τις καλύτερες λεπτομέρειες του BF1 επέστρεψε! Δείτε το αίμα και την λάσπη στο όπλο από την χρήση. Αλλά αυτο το ρημαδιασμένο το AK δεν έχει σχεδόν καθόλου ανάκρουση. Μοιάζει με ακτίνα λέιζερ λες και βγήκε από το Independence Day αυτή τη στιγμή. @Πέτρος Σχόλια περί recoil έχουν αφήσει; Και στη ΒΕΤΑ έτσι έμοιαζε. 2
cpttony Δημοσ. Κυριακή στις 10:46 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:46 πμ 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Αλλά αυτο το ρημαδιασμένο το AK δεν έχει σχεδόν καθόλου ανάκρουση. Μοιάζει με ακτίνα λέιζερ λες και βγήκε από το Independence Day αυτή τη στιγμή. Στο BF2042 (δε νομίζω να άλλαξε κάτι στο BF6) τα controllers έχουν 25% λιγότερο recoil, με gunplay σα CoD ή Delta Force, δεν είναι δύσκολο. 2
Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 11:35 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:35 πμ 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε @Πέτρος Σχόλια περί recoil έχουν αφήσει; Και στη ΒΕΤΑ έτσι έμοιαζε. Με ότι όπλο έχω παίξει εγώ στις κλειστές, μια χαρά recoil έχει, ειδικά χωρίς προσαρτήματα.
Grisos Δημοσ. Κυριακή στις 04:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:15 μμ 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε "but you have portal if you need original experiences" 1
Grisos Δημοσ. Κυριακή στις 06:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:21 μμ Άσχετο σχετικό, αλλά τι απίστευτο σκουπίδι το BF2042. Είναι ντροπή αυτό το πράμα να έχει την λέξη "Battlefield" στον τίτλο. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. χθες στις 03:35 μμ Moderators Δημοσ. χθες στις 03:35 μμ 10 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Κανονικά το Su-57 μπορεί να κάνει οριζόντιο thrust vectoring, αλλά το F-22 δεν μπορεί, μόνο κάθετο. Αλλά οκ, Battlefield είναι, όπου τα tanks πετάνε.
Πέτρος Δημοσ. χθες στις 06:57 μμ Δημοσ. χθες στις 06:57 μμ Ένα αρκετά μεγάλο (τεράστιο, βασικά, κοντά 40γιγα) update στη λαμπς έκδοση αυτή τη στιγμή, χωρίς ενημέρωση για τεστ. Τη Παρασκευή έχει εθνική, βέβαια. 3
7nisiotis Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Πότε θα μπει το Battle Royale να παίξετε να μας τα ξεράσεις όλα Πέτρο Αυτό έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα υλοποιηθεί απέναντι σε ένα κορεσμένο και τραυματισμένο από την ίδια του την εταιρεία Warzone. Υπάρχει μεγάλη ευκαιρία εδώ και η ΕΑ καλά θα κάνει να την αρπάξει.
cpttony Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 8 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πότε θα μπει το Battle Royale να παίξετε να μας τα ξεράσεις όλα Πέτρο Αυτό έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα υλοποιηθεί απέναντι σε ένα κορεσμένο και τραυματισμένο από την ίδια του την εταιρεία Warzone. Υπάρχει μεγάλη ευκαιρία εδώ και η ΕΑ καλά θα κάνει να την αρπάξει. 12 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ένα αρκετά μεγάλο (τεράστιο, βασικά, κοντά 40γιγα) update στη λαμπς έκδοση αυτή τη στιγμή, χωρίς ενημέρωση για τεστ. Τη Παρασκευή έχει εθνική, βέβαια. https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/community-update-battle-royale-testing 2
Πέτρος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πότε θα μπει το Battle Royale να παίξετε να μας τα ξεράσεις όλα Πέτρο Βρήκες άνθρωπο τώρα, που δεν έχει παίξει ποτέ του BR. Άλλαξε η εισαγωγική οθόνη και κάποια πράγματα που έβλεπες με το χτεσινό update...σε συνδυασμό με το μέγεθος του update είπα μπας και μας βάλουν λίγο στο SP (το οποίο αναφέρεται κι έχει επιλογές εδώ και δύο εκδόσεις ήδη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα