xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δε ξέρω πόσοι ασχολήθηκαν με το bo7 demo, αλλά είναι σκέτη απογοήτευση. Αν και με αυτόν τον τίτλο απέναντι το bf δε μαζέψει και κρατήσει τον κόσμο, δε ξέρω πότε θα τα καταφέρει. 2
Sakm Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 26 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δε ξέρω πόσοι ασχολήθηκαν με το bo7 demo, αλλά είναι σκέτη απογοήτευση. Εντελώς όμως..
forgotten Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από forgotten
gildo Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) update 3,6 giga Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από gildo 1
whiteman7 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, gildo είπε update 3,6 giga εχει και άλλα ... συνεχιζει Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από whiteman7 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες 81/100 https://www.metacritic.com/game/battlefield-6/critic-reviews/?platform=pc
Fulgore Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) χαμηλότερη κριτική Ign Και άλλο παράδειγμα, Gamespot Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Fulgore
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 6 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 6 ώρες 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μάπα campaign, Battlefield is back. 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 6 ώρες Το IGN τσούχτηκε επειδή δεν έχει woke στοιχεία, ξυδάκι.. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 6 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 6 ώρες Και στο BF subreddit έγραψε ένας ότι η campaign είναι χάλια. Βέβαια αποδείξεις 0, θα μπορούσα κι εγώ να έγραφα ένα μεγάλο κατεβατό και να πω "μα ναι, το έχω ήδη στην κονσόλα", αλλά και πάλι, δεν εκπλήσσομαι αν βγει αλήθεια.
john2gr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Σε σχεση με τα τελευταια COD, το campaign στο BF6 ειναι χιλιομετρα καλυτερο . Τωρα αν ξαφνικα μερικοι περιμεναν campaign τυπου MW2 2009 (που ουτε καν οι devs του COD μπορουν να πλησιασουν), τοτε απλα ΛΟΛ. 1
lebron15 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Με 6800xt και 5700x το τρέχουμε ικανοποιητικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα