starmanwarz Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 minutes ago, xtrmsnpr said: γέμισε πράκτορες της ΕΑ το φόρουμ 😛 @7nisiotis μόνο εσένα πιστεύω! ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ! Don't be sad, this is how it works sometimes. Αν δεν σου αρεσει, σε περιμενει το νεο COD, enjoy
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Και με reinstall το ίδιο, οπότε μην μπείτε στον κόπο όσοι έχετε το πρόβλημα. Το κοιτάνε λέει για να βρουν τι φταίει. Υπάρχει η εξής ''λύση'' για την ώρα. ''Community - browser servers - hover over a server - X to experience info - join server'' Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Psycho_Warhead
starmanwarz Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Γιατι μπλεκετε με EA app, ειναι γνωστα τα χαλια του. Steam και παλι Steam. 1 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες Αντί να είναι οκ στο EA App που είναι δικό τους, είναι στο Steam..
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Don't be sad, this is how it works sometimes. Αν δεν σου αρεσει, σε περιμενει το νεο COD, enjoy Αχ δε μπορώ, και δε πιάνεις τον χαβαλέ και ειρωνεύεσαι και από πάνω. Λες και σου θίξαμε το σπίτι! Δε νομίζω να έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο. Χαβαλέ σου έκανα που έγραψες ότι τόσες ώρες παίζεις smooth ενώ αναφέρονται σοβαρά προβλήματα που κρατάνε παίκτες εκτός. Μην είστε τόσο πατριώτες υπερ παιχνιδιών και εταιριών, δεν παίρνετε ποσοστά, καταναλωτές είστε. Επίσης ψάξε να δεις τι έχω γράψει για το νεο cod. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από xtrmsnpr 1
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cos_dr2 είπε Αντέ, GG να έχετε, εγώ θα το πάρω τα Χριστούγεννα με 29,99 😅 Ξέρεις ποιο ειναι το θεμα? Εχω πει αυτα τα games αν θελω να ασχοληθω θα τα παρω απο την αρχη να μπω μαζι με ολους . Να μάθω τις πίστες να φτιάξω εξοπλισμό όπλα κτλπ κτλπ, διότι όσες φορές τα πήρα μετα απο μήνες το αποτέλεσμα ήταν να τρέχω απο εδω και απο εκει σαν Νουμπας μη έχοντας την παραμικρή ιδέα για το τι κάνω και που παω και να τρώω το ξύλο της αρκούδας καισ το τέλος να ξενερωνω Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από chrisgewrgi
Sakm Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Η πλάκα είναι ότι από το legion go μπήκε κανονικά.. Από το pc μου αρνείται.. Άλλο και τούτο..
cos_dr2 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 7 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ξέρεις ποιο ειναι το θεμα? Εχω πει αυτα τα games αν θελω να ασχοληθω θα τα παρω απο την αρχη να μπω μαζι με ολους . Να μάθω τις πίστες να φτιάξω εξοπλισμό όπλα κτλπ κτλπ, διότι όσες φορές τα πήρα μετα απο μήνες το αποτέλεσμα ήταν να τρέχω απο εδω και απο εκει σαν Νουμπας μη έχοντας την παραμικρή ιδέα για το τι κάνω και που παω και να τρώω το ξύλο της αρκούδας καισ το τέλος να ξενερωνω Σε εμένα πάντως δε δούλεψε ποτέ έτσι. Τα τελευταία Battlefield, ιδιαίτερα μετά το 4 που το είχα κάνει pre-order τότε και πέρασα τα πάνδεινα, τα πήρα Χριστούγεννα, δηλαδή 2-3 μήνες μετά την κυκλοφορία τους, φθηνότερα, πιο στρωμένα, λειτουργικότερα, η μηχανική των παιχνιδιών αυτών είναι τέτοια που μαθαίνονται γρήγορα και ούτως η άλλως είμαι casual player με μέτριο k/d ratio, μια στο τόσο κάνω ένα καλό round και μια χαρά. Καλά παιχνίδια σας εύχομαι ειλικρινά, εγώ τώρα παίζω το V αυτή τη στιγμή και θα χαζεύω κανά βιντεάκι κλπ. Μέχρι να το πάρω.
starmanwarz Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, xtrmsnpr said: Αχ δε μπορώ, και δε πιάνεις τον χαβαλέ και ειρωνεύεσαι και από πάνω. Λες και σου θίξαμε το σπίτι! Δε νομίζω να έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο. Χαβαλέ σου έκανα που έγραψες ότι τόσες ώρες παίζεις smooth ενώ αναφέρονται σοβαρά προβλήματα που κρατάνε παίκτες εκτός. Μην είστε τόσο πατριώτες υπερ παιχνιδιών και εταιριών, δεν παίρνετε ποσοστά, καταναλωτές είστε. Επίσης ψάξε να δεις τι έχω γράψει για το νεο cod. Τι πατριωτης ρε φιλε? Επειδη εγραψα οτι μου αρεσε το παιχνιδι? Σορυ κιολας που μοιραστηκα την γνωμη μου σε ενα δημοσιο φορουμ, θα σε συμβουλευομαι απο εδω και στο εξης στο τι πρεπει να γραψω και πως πρεπει να αισθανθω. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από starmanwarz
gbak Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες πω τραγικη φαση , περιμεναμε σαν λαλακες , και τιποτα...μου αρεσει που σνομπαραμε το COD , ποτε στα χρονικα δεν ειχε συμβει κατι παρομοιο...
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ελα οταν το hype ειναι στο peak παντα γίνονται τετια με τους σερβερ σε online games. 2
RPDrummer Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 55 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε Σε εμένα πάντως δε δούλεψε ποτέ έτσι. Τα τελευταία Battlefield, ιδιαίτερα μετά το 4 που το είχα κάνει pre-order τότε και πέρασα τα πάνδεινα, τα πήρα Χριστούγεννα, δηλαδή 2-3 μήνες μετά την κυκλοφορία τους, φθηνότερα, πιο στρωμένα, λειτουργικότερα, η μηχανική των παιχνιδιών αυτών είναι τέτοια που μαθαίνονται γρήγορα και ούτως η άλλως είμαι casual player με μέτριο k/d ratio, μια στο τόσο κάνω ένα καλό round και μια χαρά. Καλά παιχνίδια σας εύχομαι ειλικρινά, εγώ τώρα παίζω το V αυτή τη στιγμή και θα χαζεύω κανά βιντεάκι κλπ. Μέχρι να το πάρω. 'Οποιος παίζει battlefied games πιστεύω προσαρμόζεται γρήγορα. Το gameplay το ίδιο είναι σχεδόν. Τα maps πρέπει να μάθεις αλλά κλάιν. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Άμα κάνεις alt+tabs συχνά πέφτει DirectX Error αβέρτα.. 1 1 1 2
Athanasios2104 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες black friday θα είναι αρκετά στρωμένο, ό,τι πρέπει
whiteman7 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Είναι λιγο washed out σε HDR ή εμένα μου φαινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα