wargasm Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1,5 ώρα game play και όλα πάνε κομπλέ γενικά. εκτός από, 1) στο custom search ότι φίλτρο και να βάλεις στους χάρτες, δεν έχει κανένα νόημα, θα σε βάλει οπουδήποτε. και 2) με 4080s σε 2k uw, η vram γεμίζει στο overkill. Το hdr αν το ρυθμίσεις in game είναι μια χαρά. Παράλληλα αύξησα το menu brightness και μείωσα στο 40 το άλλο brightness. όσους χάρτες έπαιξα τους βρήκα κάπως μικρούς σε σύγκριση με χάρτες του παρελθόντος πράγμα που το έκανε λίγο «χαοτικό» για τα γούστα μου, αλλά είναι και νωρίς κι δεν τους ξέρω ακόμα. ολα καλά!
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, starmanwarz είπε Spoiler Τι πατριωτης ρε φιλε? Επειδη εγραψα οτι μου αρεσε το παιχνιδι? Σορυ κιολας που μοιραστηκα την γνωμη μου σε ενα δημοσιο φορουμ, θα σε συμβουλευομαι απο εδω και στο εξης στο τι πρεπει να γραψω και πως πρεπει να αισθανθω. Spoiler Επειδή φαίνεται εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι αρκετά να κατανοήσεις τα γραφόμενα. Ξανα διάβασε όσες φορές χρειαστεί τι έχω γράψει και στα δύο ποστς μου μέχρι να καταβάλεις τί ακριβώς έχω γράψει, θα το πετύχεις κάποια στιγμή! Κάνεις και πουθενά δεν στην είπε επειδή σου άρεσε το παιχνίδι ή σου απαγόρευσε να εκφέρεις άποψη! Αυτά τα φαντάζεσαι και τα γράφεις εσύ από μόνος σου απομονώνοντας λέξεις, για να πυροδοτήσεις το κλίμα. Καλή σου συνέχεια, καλά πιστολίδια και καλή σου διασκέδαση. ------- Εγώ πάντως παιδιά δε περίμενα ότι θα υπήρχαν προβλήματα 🤡, δε ξέρω γιατί ξενερωνετε. Γι'αυτό το πήρατε και day 1 άλλωστε τί όχι? 2 ώρες πριν, cos_dr2 είπε Σε εμένα πάντως δε δούλεψε ποτέ έτσι. Τα τελευταία Battlefield, ιδιαίτερα μετά το 4 που το είχα κάνει pre-order τότε και πέρασα τα πάνδεινα, τα πήρα Χριστούγεννα, δηλαδή 2-3 μήνες μετά την κυκλοφορία τους, φθηνότερα, πιο στρωμένα, λειτουργικότερα, η μηχανική των παιχνιδιών αυτών είναι τέτοια που μαθαίνονται γρήγορα και ούτως η άλλως είμαι casual player με μέτριο k/d ratio, μια στο τόσο κάνω ένα καλό round και μια χαρά. Καλά παιχνίδια σας εύχομαι ειλικρινά, εγώ τώρα παίζω το V αυτή τη στιγμή και θα χαζεύω κανά βιντεάκι κλπ. Μέχρι να το πάρω. Δικηγόρε μου, άφησε τους να ψηθούν να μάθουν το παιχνίδι, αφού θα μας περιμένουν! Εμείς παρέα θα το πάρουμε από τη νέα χρονιά και θα πάμε να τους βρούμε ή το Πάσχα. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από xtrmsnpr 1
Spartan117 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Αυτό με το EA App πρέπει να είναι οκ τώρα, αν όχι στα επόμενα μερικά λεπτά. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 2 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 2 ώρες 9 λεπτά πριν, Spartan117 είπε Αυτό με το EA App πρέπει να είναι οκ τώρα, αν όχι στα επόμενα μερικά λεπτά. Ισχύει, επιτέλους καταφέραμε να παίξουμε κανονικά. 2
7nisiotis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 hours ago, xtrmsnpr said: γέμισε πράκτορες της ΕΑ το φόρουμ 😛 @7nisiotis μόνο εσένα πιστεύω! ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ! Τώρα γύρισα, αργά - είμαι και κάπως σήμερα (με κρύωμα). Ίσως μπω σε λιγάκι να φτιάξω settings, εστω κάνα round να το δω. Δεν έχω τσεκαρει τίποτα ακόμη, ούτε pre-load εκανα.
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τώρα γύρισα, αργά - είμαι και κάπως σήμερα (με κρύωμα). Ίσως μπω σε λιγάκι να φτιάξω settings, εστω κάνα round να το δω. Δεν έχω τσεκαρει τίποτα ακόμη, ούτε pre-load εκανα. Απαράδεκτος θα πω!
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Επιτέλους παίζουμε.. Εάν θέλετε συχνά alt+tabs αφήστε το σε borderless, σε fullscreen ρίχνει DirectX errors. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από Psycho_Warhead 3
Sakm Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Έχει λαό πάντως μπράβο στη dice .. κατάφερα να μπω και να παίξω κάνα 2ωρακι.. έρχομαι από cod και το περίμενα πως και πως γιατί αυτό είναι πιο κοντά στα γούστα μου από το black ops 6 καλά για το 7 δεν θα αναφέρω καν. Απλά εμετός ... Είναι πιο tactical και όχι τόσο arcade όπως τα call , αλλά συνήθεια είναι που θα πάει θα τον βρω τον Ρυθμό του. Το καλύτερο για μένα είναι ότι με κρατάει και δεν θέλω να το αφήσω οπότε η συνταγή πέτυχε .
Manoleros95 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Steam πάντως κανονικά από το 1ο λεπτό, χωρίς θέματα. Το μόνο πρόβλημα για μένα όπως ειπώθηκε ήδη, μόλις έκανα alt-tab το game έφυγε άκλαφτο μέσα σε 5 λεπτά με directx error το γνωστό. Σε γενικές γραμμές μετά από ένα 3ωρακι βρωμόξυλου θα έλεγα that we are fucking back finally. Από πλευράς performance το game είναι άρτιο μέχρι τώρα. Η 5090 με τον 9800 φτύνουν ωμά frames. 4k overkill με dlss q κάτω από 150 fps δεν θυμάμαι αν είδα, όχι ότι κοίτουσα συνέχεια, όταν τρέχει smooth ένα game καταλαβαίνεις και χωρίς να βλέπεις τα fps. 4k overkill με dlss p 200 fps. Διαφορά μεταξύ native,dlss q και p πραγματικά ακόμα δεν μπόρεσα να βρω και δύσκολα θα βρεί κάποιος σε normal gameplay καταστάσεις. Θεωρητικά με κάποιες ελάχιστες αλλαγές στα settings θα το τερματίσω το oled στα 240hz. Αυτά προς το παρών, Σάββατο-Κυριακή έχω ακυρώσει τα πάντα, θα πέσει παραδοσιακό λιώσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα