7nisiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Το θετικό με το Steam είναι το αξιόπιστο support. Αν τελικά το αγοράσω πάντως, θα είναι μέσω EA App — αν και το λέω με μια κάποια επιφύλαξη. Έχω μια προκατάληψη από παλιότερη εμπειρία, λόγω της μετρήσιμα χαμηλότερης απόδοσης που παρατηρείται σε ορισμένα παιχνίδια όταν τρέχουν μέσω "third-party launcher" (Steam) αντί του "original" που είναι το σπίτι τους (π.χ. το CoD Warzone μέσω Battle.net έναντι Steam App). Δείτε το παρακάτω βίντεο — αυτό ακριβώς το θέμα είχα παρατηρήσει και πέρσι με το MW3! Δεν έχει διορθωθεί. Ισως έχει σχέση το steam overlay/api ή κάποιο έξτρα layer προστασίας του ίδιου του steam. Δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Leaked Battlefield 6 Trailer Confirms October 10 Release Date Είναι επίσημο το 10 Οκτωβρίου.. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Psycho_Warhead
Virus200 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο και με αυτό που έπαιξα στο playtest κρατάω μικρό καλάθι για και το trailer του 2042 ήταν γαματο 😂
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου Εφόσον έχουμε παίξει playtest ξέρουμε που περίπου κυμαίνεται και είναι σε καλό δρόμο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου Το βλέπω με την ομάδα και γελάγαμε όποτε βλέπαμε να ρίχνουν ελικόπτερο. 1
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Έλα ρε το θηρίο...είναι παλιός...το 2142 έπαιξε πρώτο! Ουστ, κανάγιες! Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Πέτρος 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Πέτρος είπε Έλα ρε το θηρίο...είναι παλιός...το 2142 έπαιξε πρώτο! Το 2142 ήταν μετά το 2 με τα titans και τα mechs. Καλό ήταν και ήταν ακόμα στην μηχανή που είχε το 2. Αν έλεγε 2042, τότε θα ήταν πρόβλημα. 2
John_on_PC Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Δεν το πιστεύω πως βάλανε map editor στο portal Επεξ/σία 31 Ιουλίου από John_on_PC
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε Το 2142 ήταν μετά το 2 με τα titans και τα mechs. Καλό ήταν και ήταν ακόμα στην μηχανή που είχε το 2. Αν έλεγε 2042, τότε θα ήταν πρόβλημα. 1942/R2R, Vietnam (αν δεν υπήρχε το 2 θα ήταν εύκολα το αγαπημένο μου), 2... Το 2142 πρέπει να ήταν το λιγότερο επιτυχημένο της σειράς. Όχι το χειρότερο, αλλά το λιγότερο επιτυχημένο. Το έκαναν πιο γρήγορο, γμτ.
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Πέτρος said: 1942/R2R, Vietnam (αν δεν υπήρχε το 2 θα ήταν εύκολα το αγαπημένο μου), 2... Το 2142 πρέπει να ήταν το λιγότερο επιτυχημένο της σειράς. Όχι το χειρότερο, αλλά το λιγότερο επιτυχημένο. Είχε και έχει κοινό που το αγαπούσε. Συχνά πυκνά εντοπίζω σχόλια τέτοια στο Reddit. Σίγουρα ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ σε σχέση με το Ε Κ Τ Ρ Ω Μ Α 2042 Επεξ/σία 31 Ιουλίου από 7nisiotis 1
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Είχε και έχει κοινό που το αγαπούσε. Συχνά πυκνά εντοπίζω σχόλια τέτοια στο Reddit. Σίγουρα ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ σε σχέση με το Ε Κ Τ Ρ Ω Μ Α 2042 Ναι, συμφωνούμε προφανώς. Ρε βλήμα τις φωτοβολίδες αφού εκτοξεύσει τον πύραυλο, όχι στο 1ο lock.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 22 λεπτά πριν, Πέτρος είπε 1942/R2R, Vietnam (αν δεν υπήρχε το 2 θα ήταν εύκολα το αγαπημένο μου), 2... Το 2142 πρέπει να ήταν το λιγότερο επιτυχημένο της σειράς. Όχι το χειρότερο, αλλά το λιγότερο επιτυχημένο. Θυμάμαι, από το 1942 έπαιζα κι εγώ. Vietnam δεν είχα παίξει, γιατί ήταν την εποχή που ό,τι παιχνίδι έβγαινε ήταν στο Βιετνάμ και μου την είχε σπάσει. 2142 δεν είχαν παίξει οι δικοί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα