John_on_PC Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) PC specs: Επεξ/σία 31 Ιουλίου από John_on_PC 4
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Θυμάμαι, από το 1942 έπαιζα κι εγώ. Vietnam δεν είχα παίξει, γιατί ήταν την εποχή που ό,τι παιχνίδι έβγαινε ήταν στο Βιετνάμ και μου την είχε σπάσει. 2142 δεν είχαν παίξει οι δικοί μου. Το Vietnam ήταν πραγματικά εξαιρετικό, με απίστευτους χάρτες και πανέξυπνα οχήματα. Επιπλέον είχαν και τα τραγούδια της "εποχής" στο φόρτωμα και σε κάποια οχήματα, για extra points. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου Θέλει δηλαδή, SecureBoot, VBS(Core Isolation) και TPM 2.0 ανοιχτά για να παίξει ; Sure..
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θέλει δηλαδή, SecureBoot, VBS(Core Isolation) και TPM 2.0 ανοιχτά για να παίξει ; Sure.. Άμα είναι να γλιτώσουμε από τα μπστρδα, να το δεχτώ το penalty.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πάντα θα βρίσκουν τρόπους παράκαμψης τα ''μπστρδα''. Για όσους αναρωτιούνται πως βλέπουμε αν είναι ενεργοποιημένα αυτά. Γράφουμε ''Msinfo'' στο search bar και κοιτάμε τα ''Secure Boot State'', ''BIOS mode'' και ''Kernel DMA Protection''. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Psycho_Warhead 4
7nisiotis Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 🤣Θέλει και τίποτα γενικές αναλύσεις αίματος ?! τι μλκιες 4
Arkin Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Εδω παιζει τωρα Livestream το παιχνιδι για οποιον θελει να το τσεκαρει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου Αυτό με τα lens flares ποτέ δεν το κατάλαβα, υποτίθεται κοιτάς μέσα από τα μάτια του στρατιώτη και όχι από κάμερα με γυαλί.
kti23 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Bλεποντας τα streams που παιζουν ολοι στο twitch και χωρις να θελω να υπερβαλλω αλλα ρε παιδια τι διαφορες εχει πλεον με το CoD? Oχηματα,classes και destructible περιβαλλον? Επεξ/σία 1 Αυγούστου από kti23
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου Καμία σχέση με COD, αλλά το slide τι το ήθελαν..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου Έβλεπα κάμποσα από τα streams. Πλακίτσα έχει. Οι 1-hit σιγασμένες καραμπίνες δεν μου άρεσαν, όπως και το αλεξίπτωτο που δουλεύει σαν wingsuit (αυτό σίγουρα πρέπει να το φτιάξουν). Περιμένω να πιάσω jet από πρώτο χέρι στην beta.
SabotazNic Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Θα ανοιξω μαλλον τοπικ, αλλα καμια ιδεα που σκαλωνει το δικο μου secure boot? csm disabled, boot σκληρος gpt, secure boot το εχω enabled αλλα δεν το βγαζει not active στο bios. Επισης bios mode = uefi, amd ftpm enabled. Μου διαφευγει κατι? Φταιει το hyper-v που εχω? Βασικα μου βγαζει το μηνυμα "secure boot can be enabled when system in user mode" και κατι για kp keys? δεν θυμαμαι το υπολοιπο. Βρηκα κατι σχετικο, εκανα updated τα keys και κατεληξα σε black screen που ενιωσε μονο μετα απο reflash bios Επεξ/σία 1 Αυγούστου από SabotazNic
_Theo_ Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό με τα lens flares ποτέ δεν το κατάλαβα, υποτίθεται κοιτάς μέσα από τα μάτια του στρατιώτη και όχι από κάμερα με γυαλί. Υποτίθεται ότι ο στρατιώτης φοράει ειδικά γυαλιά στην μάχη. Εγώ το ενεργοποιώ καμία φορά ειδικά σε single player games για περισσότερο ρεαλισμό. 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Θα ανοιξω μαλλον τοπικ, αλλα καμια ιδεα που σκαλωνει το δικο μου secure boot? csm disabled, boot σκληρος gpt, secure boot το εχω enabled αλλα δεν το βγαζει not active στο bios. Επισης bios mode = uefi, amd ftpm enabled. Μου διαφευγει κατι? Φταιει το hyper-v που εχω? Βασικα μου βγαζει το μηνυμα "secure boot can be enabled when system in user mode" και κατι για kp keys? δεν θυμαμαι το υπολοιπο. Βρηκα κατι σχετικο, εκανα updated τα keys και κατεληξα σε black screen που ενιωσε μονο μετα απο reflash bios Το ίδιο θέμα, τα ίδια μηνύματα έχω κι εγώ σε Asrock μητρική. Κυκλοφορεί αυτό, να δούμε αν θα λειτουργήσει (δεν το έχω δει ακόμα, @ultraex2003 ευχαριστώ). Επεξ/σία 1 Αυγούστου από Πέτρος
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 12 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Ωραία τα δείχνουν, το τελικό αποτέλεσμα μένει να δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα