SabotazNic Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εγώ αυτό βρήκα (λύση comments). Όντως, πάνω και σε εμένα λέει setup και πρεπει να το αλλάξω πρώτα σε user. Θα το δοκιμάσω αργότερα. Να είμαστε έτοιμοι για την Beta Οκ τελικα το εφτιαξα μεσω αυτου του comment, αλλαξε σε user και πλεον το εχω ενεργο. @Psycho_Warheadτο kernel dma protection ομως μου παραμενει off. Που λεει στα requirements οτι πρεπει να ειναι και αυτο ενεργο? (το συνεχίζω λίγο το οφφτοπικ γτ φαντάζομαι θα ενδιαφέρει και άλλους, αλλά τελικά προχωρήσουν με secure boot κτλ) Επεξ/σία 1 Αυγούστου από SabotazNic 1
gildo Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ηρθε μηνυμα για τις 7 του μηνα beta. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από gildo
gildo Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Πόσο να είναι το download?Στις 4 του μήνα γραφει για το preload.
SabotazNic Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Εγω δεν εχω κατι για 7 Αυγουστου. Μαλλον επειδη δεν πηρα μερος στο Playtest 😭 Αρα στις 9-10 ειναι για ολους ή πρεπει να το αγορασω?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μην βιαστείς για αγορά..Το πιο πιθανό είναι ότι θα αγοράσουμε αλλά καλό είναι να μην βλέπουν τρελά pre-orders.. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από Psycho_Warhead
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μην βιαστείς για αγορά..Το πιο πιθανό είναι ότι θα αγοράσουμε αλλά καλό είναι να μην βλέπουν τρελά pre-orders.. Προφανως και δεν θελω για pre order, αλλα αναφερομαι στην beta. Θα εχω προσβαση ή ειναι μονο για οσους αγορασουν? Θα μπορουσα και να αγορασω και να κανω refund μετα τις beta αν ισχυει το 2ο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Προφανως και δεν θελω για pre order, αλλα αναφερομαι στην beta. Θα εχω προσβαση ή ειναι μονο για οσους αγορασουν? Θα μπορουσα και να αγορασω και να κανω refund μετα τις beta αν ισχυει το 2ο Open Beta είναι, δεν χρειάζεται προαγορά. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Είτε θα σου στείλουν invite, είτε πρέπει να κάνεις pre-order για να παίξεις στις 7 Αυγούστου που είναι 2 μέρες early access για την Open Beta. Επεξ/σία 2 Αυγούστου από Psycho_Warhead
John_on_PC Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Εμένα δεν με στείλανε email Αν δεν μου έρθει πριν τις 4, θα βάλω το twitch code
7nisiotis Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 2 hours ago, Πέτρος said: Εκεί θα είμαστε όλοι...κανονίστε. Τι θα κάνουμε με τις παπαριτσες που πρέπει να είναι ανοιχτές; Μπορεί να κάνει ένας το καλό με 2-3 βήματα να είμαστε σίγουροι γιατί ψιλομπερδευτηκα 2 hours ago, SabotazNic said: Εγω δεν εχω κατι για 7 Αυγουστου. Μαλλον επειδη δεν πηρα μερος στο Playtest 😭 Αρα στις 9-10 ειναι για ολους ή πρεπει να το αγορασω? Και στα 3 acc που έκανα εγγραφή για BF labs ήρθε ειδοποίηση για early access beta παρά το γεγονός πως δεν πήρα μέρος σε αυτή την περίοδο καθόλου.
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 41 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Και στα 3 acc που έκανα εγγραφή για BF labs ήρθε ειδοποίηση για early access beta παρά το γεγονός πως δεν πήρα μέρος σε αυτή την περίοδο καθόλου. Ε ενταξει, τι να πω. Θελω να ελπιζω οτι ιιιιιισως δεν εχουν ερθει ακομα σε ολους? Σε εμενα δεν εχει ερθει σε κανενα απο τα 2 mail που δηλωσα, και στο ενα μαλιστα πηρα και Invite....
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έφυγε το GTA 6 από τη μέση και το Q1 2026 έγινε 10 Οκτωβρίου 2025.. Να δούμε τι bugs θα έχει βέβαια, λέτε να επιστρέψει το 100% health bug του BF3 ? 😬 Επεξ/σία 2 Αυγούστου από Psycho_Warhead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα