Xpresident Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Οκ τελικα το εφτιαξα μεσω αυτου του comment, αλλαξε σε user και πλεον το εχω ενεργο. @Psycho_Warheadτο kernel dma protection ομως μου παραμενει off. Που λεει στα requirements οτι πρεπει να ειναι και αυτο ενεργο? (το συνεχίζω λίγο το οφφτοπικ γτ φαντάζομαι θα ενδιαφέρει και άλλους, αλλά τελικά προχωρήσουν με secure boot κτλ) Se periptosi pou den aniksi to paixnidi apla kane to standar se custom kai pata restore factory keys kai apla pata okey se olles ti tabeles pou tha sou vgali meta tha kani epanekinisi to pc kai eise etimos. Ego afto ekana kai ime mia xara!
7nisiotis Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Οι παλιοί αναγνωρίζουν το ποιος είναι ο κύριος.Κι έχει δίκιο σε πολλά σημεία
Πέτρος Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Τι θα κάνουμε με τις παπαριτσες που πρέπει να είναι ανοιχτές; Μπορεί να κάνει ένας το καλό με 2-3 βήματα να είμαστε σίγουροι γιατί ψιλομπερδευτηκα Δεν ξέρω τί να σου πω. Εγώ τα άνοιξα τα τυπικά (ΤΡΜ2 κ secure boot), δείχνουν ενεργοποιημενα και στα win και ελπίζω ότι στις 7 δεν θα πηγαίνει το καντήλι σύννεφο (γλάρος σωτέ, με πουρέ από φύκι και βινεγκρετ αστερία Ειρηνικού ). Προς το παρόν core isolation/vbs παραμένουν κλειστά. Τα υπόλοιπα μόνο την ίδια στιγμή θα τα μάθουμε.
darkman Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έτοιμος 😊😊😊 Επεξ/σία 2 Αυγούστου από darkman 2
Πέτρος Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 34 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν ξέρω τί να σου πω. Εγώ τα άνοιξα τα τυπικά (ΤΡΜ2 κ secure boot), δείχνουν ενεργοποιημενα και στα win και ελπίζω ότι στις 7 δεν θα πηγαίνει το καντήλι σύννεφο (γλάρος σωτέ, με πουρέ από φύκι και βινεγκρετ αστερία Ειρηνικού ). Προς το παρόν core isolation/vbs παραμένουν κλειστά. Τα υπόλοιπα μόνο την ίδια στιγμή θα τα μάθουμε. Mε αυτά που αναφέρω μόνο (ΤΡΜ2+sb), φορτώνει κανονικά η έκδοση που έχω (η οποία τα ήθελε ενεργοποιημένα για τα δύο τελευταία events, στα οποία δεν είχα μπει καθόλου), χωρίς κάποιο μήνυμα για κάτι επιπλέον.
jeandoumpier Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Παίδες, η open beta της 9ης-10ης Αυγούστου ισχύει για όλους όσους όσους έχουμε ea account;
whiteman7 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ετοιμος 😎 Επεξ/σία 2 Αυγούστου από whiteman7 3
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μου ήρθε χθες email για playtest 2 μέρες πιο νωρίς και preload 4/8, γίναμε. Μα πώς μας έφτιαξε έτσι αυτή η ΕΑ, αχ μωρέ αχ! Ελπίζω να μου αρέσει . α σα τα από πάνω και μένα. Επεξ/σία 2 Αυγούστου από xtrmsnpr 2 1
Πέτρος Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Έλα για να οργανωθούμε λίγο Απ' αρχαιοτάτων, Dekaohtoura 3 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου Battlefield 6 to feature NVIDIA DLSS, Intel XeSS and AMD FSR upscaling and frame generation at launch
Πέτρος Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Battlefield 6 to feature NVIDIA DLSS, Intel XeSS and AMD FSR upscaling and frame generation at launch Διαθέσιμα ως επιλογές μήνες τώρα, στις διάφορες labs εκδόσεις. Σήμερα είδα ότι υπάρχει και ρύθμιση για τα διαφορετικά "perfoverlay.drawfps/graph/etc" μέσα στο μενού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα