cpttony Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Έγινε edit το post : Δηλαδή, ό,τι balancer είχαν όλα τα τελευταία BF Επεξ/σία 3 Αυγούστου από cpttony
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Μόλις τώρα, cpttony είπε Θα γίνει της ανατολικής Ευρώπης το κάγκελο!!! 1
John_on_PC Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Tweet από lead producer: https://x.com/Lex_mate/status/1951863732260286563 Επεξ/σία 3 Αυγούστου από John_on_PC
noFEARgr Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξουν το combat , μηδενικο recoil απο τα οπλα , πιο πολυ lazer weapons θυμιζουν . Οπως και το αλεξίπτωτο , νομιζα οτι βλεπω fornite . Θελω να ειμαι αισιοδοξος αλλα βλεπω παρα πολυ μεγαλες επιρροές στο main game απο το battle royal που ετοιμαζουν και θα φαμε φολα. Δειτε εδω Επεξ/σία 3 Αυγούστου από noFEARgr 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου Είναι όλα τα attachments ξεκλείδωτα βέβαια, στην αρχή το όπλο θα απέχει πολύ από το "laser". Κατά τα άλλα μην περιμένετε καθαρό Battlefield combat, προφανώς θέλουν να πιάσουν και κοινό του COD.
John_on_PC Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, noFEARgr said: Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξουν το combat , μηδενικο recoil απο τα οπλα , πιο πολυ lazer weapons θυμιζουν . Οπως και το αλεξίπτωτο , νομιζα οτι βλεπω fornite . Θελω να ειμαι αισιοδοξος αλλα βλεπω παρα πολυ μεγαλες επιρροές στο main game απο το battle royal που ετοιμαζουν και θα φαμε φολα. Δειτε εδω 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Είναι όλα τα attachments ξεκλείδωτα βέβαια, στην αρχή το όπλο θα απέχει πολύ από το "laser". Κατά τα άλλα μην περιμένετε καθαρό Battlefield combat, προφανώς θέλουν να πιάσουν και κοινό του COD. Πάντως ούτε τα BF3, BF4, και BF1 είχαν σοβαρό recoil. Το πρόβλημα είναι πως το BF6 έχει ελάχιστο spread. Είναι ουσιαστικά το gunplay του BF3, χωρίς spread, suppression, και χωρίς το απαίσιο netcode. Πρέπει οπωσδήποτε να βάλουν spread σαν το BF3/4 ή/και έξτρα recoil, ή να αυξήσουν το TTK. Αλλιώς θα είναι σαν hardcore. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από John_on_PC 2
7nisiotis Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, noFEARgr said: Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξουν το combat , μηδενικο recoil απο τα οπλα , πιο πολυ lazer weapons θυμιζουν . Οπως και το αλεξίπτωτο , νομιζα οτι βλεπω fornite . Θελω να ειμαι αισιοδοξος αλλα βλεπω παρα πολυ μεγαλες επιρροές στο main game απο το battle royal που ετοιμαζουν και θα φαμε φολα. Δειτε εδω Το ανέφερα και γω. Αν και κάποιοι copeαρουν άγρια λέγοντας πως " έτσι ήταν και παλιά". Έχουν όμως εξαπατήσει τον εαυτό τους από το τρενάκι του hype. Η ανάκρουση (recoil) φαίνεται σχεδόν ανύπαρκτη. Το control των όπλων μοιάζει πολύ εύκολο, εντελώς arcade, τύπου « cod-laser beam». Δεν λέω ότι δείχνει χάλια — τουναντίον, σε σχέση με την alpha του Μαΐου, βλέπω ότι μέχρι τον Ιούλιο υπήρξε κάποια πρόοδος — αλλά για μένα θέλει ΑΚΟΜΑ το κάτι παραπάνω. Θα μου πεις, " εσύ δεν ήθελες cod στοιχεία;", "μπρο, arcade είναι, δεν θέλουμε tryhardιές" - γιατί είδα και σχόλια να λέει ο άλλος «φιλε έχουμε και δουλειές, δουλεύουμε αύριο, έχουμε να ξεσκατίζουμε και τα παιδιά μας, με κυνηγάει με τη παντόφλα η γυναίκα μου, δεν θέλουμε πολλά πολλά τώρα». Ομως δεν είναι εκεί το θέμα. Αν είναι να δανειστούμε στοιχεία από το CoD, ας δανειστούμε τα όποια καλά εισήγαγε ας πούμε το Modern Warfare 2019 σε σχέση με το στατικό παρελθόν του (κάποια gameplay interactions εφέ, gunsmith, ρεαλισμό στα reload animations, πιο φυσική κίνηση του στρατιώτη - το slide cancel ήταν bug που έγινε "feature" ΔΕΝ το υπολογίζω, φωτορεαλισμο στα γραφικά - IW8, βελτιωμένοι ήχοι, σχεδιασμός όπλων, κα). Εκείνα δηλαδή που μπορούν να φέρουν τον 'διπλα' κόσμο, εδώ (όπως φάνηκε ελκυστικό στα μάτια μου τότε ενώ ήμουν παντελώς αδιάφορος για οτιδήποτε είχε την στάμπα Call of Duty ΗΔΗ από το 13-14). Κάτι που θέλει και η ΕΑ, ΟΜΩΣ και να αφομοιωθούν αρμονικά στη συνταγή του Battlefield, εξελίσσοντας το franchise. Στα παλιά Battlefield — ειδικά στο 3 και το 4 — έπρεπε να μάθεις πώς να κοντρολάρεις την ανάκρουση, ακόμα και με attachments. Θυμάμαι τη διαφορά μεταξύ ενός AEK-971 και ενός M16. Ή το πώς έπαιζε ένα M4A1 σε σχέση με ένα A91. Και προχθές που επίτηδες έπαιξα το 3 με mentality cod spray beaming έφαγα τα μούτρα μου! Στον γάμο του Καραγκιόζη πηγαίνανε οι σφαίρες. Αυτό είναι βάθος στο gunplay. Να ρίξεις χρόνο στο να παίξεις με τα attachments και να διαλέξεις τα όπλα που σου ταιριάζουν καλύτερα. Ας πούμε ποτέ δεν συμπάθησα το G3A3 στο BF3 γιατί δεν μπορούσα να το συνηθίσω/κοντρολλαρω όπως ήθελα. Τώρα είναι απλώς point-and-click shooter, τύπου CoD. Αλλά αυτό είναι η ταυτότητα του Call of Duty — κυρίως στην εποχή Treyarch/Sledgehammer. Η Infinity Ward προσπαθεί έστω να πειραματιστεί λίγο, φάνηκε στο MW19/MW2 - μια πιο σοβαρή προσέγγιση - και για αυτό τα βαριεστημένα codkiddos τη σκυλοβρίζουν. Το Battlefield όμως δεν ήταν ποτέ αυτό. Ήταν πιο σοβαρό. Ας μην γίνει 'πιο ανοιχτό' μόνο και μόνο για να τραβήξει με το ζόρι τους φανατικούς codακηδες ως ένα "εναλλακτικό" παιχνίδι μιας και δίπλα έχουν ξενερώσει πολλοί. Φαντάσου ο Swagg (ένας γνωστός streamer) άκουσον άκουσον ζήτησε KILLSTREAΚS ο ιερόσυλος ως το ιδανικό feature που λείπει 🤣😅. Η αλήθεια είναι πως αυτό το φοβόμουν: ότι το gunplay δεν θα αλλάξει και πολύ. Ναι, δεν ζητάω milsim. Αλλά γιατί όχι να μην μπει έστω ένα κλικ περισσότερου "βάθους" στη συνταγή; Όχι κάτι 'βαρύ', αλλά κάτι που να σε κάνει να νιώσεις πως όντως παίζεις ένα νέο Battlefield ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα. Έναν τίτλο που θα θεωρείται groundbreaking για τα επόμενα χρόνια και θα μνημονεύεται γι'αυτό. Σαν το BF3, σαν το MW19 που ήταν μια αξιοσημείωτη ανανέωση της κλασικής συνταγής (όσοι εκτίμησαν το παιχνίδι αυτό ξέρουν σε τι αναφέρομαι). Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν έπαιξα 2042 ήταν ακριβώς αυτό: έμοιαζε ψεύτικο, βαρετό και χωρίς κανένα skill gap. Και δεν ήταν μόνο το gunplay — όλο το παιχνίδι έμοιαζε άδειο και άγευστο. Τουλάχιστον το 6 κάνει μεγάλα άλματα στο να ξεφύγει από τον προκάτοχό του στα υπόλοιπα σημεία και είναι αυτό που το σώζει. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ☝️ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ Hud. Η δώσε μας την επιλογή να το επεξεργαστούμε customια εμείς όπως θέλουμε. Είναι παραφουσκωμένο και έντονο. Επίσης δε θέλω αυτά τα ηλίθια περιγράμματα γύρω από αντικείμενα, συμπαίκτες και συναφή στοιχεία. Αυτά ας τα ενεργοποιούν οι καινούριοι για να μάθουν το game. Εμείς, οι παλιότεροι, τα ξέρουμε. Αλλά και πάλι, ούτε στο 3 τα είχαμε ανάγκη. Το έχουν κάνει για να τα έχεις όλα στο πιάτο σαν τεμπελακος; Αν δεν το φτιάξουν θα βρω λύση NO HUD να ηρεμήσει το μάτι μου Επεξ/σία 3 Αυγούστου από 7nisiotis 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Επίσης δε θέλω αυτά τα ηλίθια περιγράμματα γύρω από αντικείμενα, συμπαίκτες και συναφή στοιχεία. Αυτά ας τα ενεργοποιούν οι καινούριοι για να μάθουν το game. Στο reddit είχα διαβάσει ότι κάποιος streamer είχε πει ότι υπάρχει επιλογή (ξέρω, ακούγεται "είπε ο θειος του ξαδέρφου μου") γι' αυτό. Ελπίζω να ισχύει, γιατί ναι, τα κουμπιά στο HUD και τα διάφορα "εδώ γύρω πρέπει να κάθεσαι για heal, κλπ" , μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικά για αρκετούς. 1
MrGalaxy Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τι θέμα έχεις ρε τύπε @JakeKaufman και οτι και να γράψω μου πατάς γελάκι; Σταματα το όσο είναι καιρός γιατί θα σε κανω report και έτοιμασου για ban Επεξ/σία 3 Αυγούστου από MrGalaxy 2
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 14 ώρες πριν, John_on_PC είπε Tweet από lead producer: https://x.com/Lex_mate/status/1951863732260286563 Δώσε Αλεξία server browser και άσε τις ερωτήσεις! (Γω της είπα να μη βάλουν, δε τον θέλουμε και ότι μας είναι άχρηστος) 14 ώρες πριν, noFEARgr είπε Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξουν το combat , μηδενικο recoil απο τα οπλα , πιο πολυ lazer weapons θυμιζουν . Οπως και το αλεξίπτωτο , νομιζα οτι βλεπω fornite . Θελω να ειμαι αισιοδοξος αλλα βλεπω παρα πολυ μεγαλες επιρροές στο main game απο το battle royal που ετοιμαζουν και θα φαμε φολα. Δειτε εδω Αυτά είναι τα ωραία, δε ξες εσύ!
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν θα έχει γελοία skins είπαν. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από Psycho_Warhead 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) The nade situation Ως παίκτης ο οποίος παίζω συχνά με grenades (cooking and throw) παρατηρώ πώς το game ΔΕΝ έχει εισάγει cooking μηχανισμό (βέβαια ούτε το 3-4 είχανε). Επίσης πετάγεται η χειροβομβίδα σαν σφεντόνα, πολύ γρήγορα. MOVEMENT: πιο ομαλό και φυσικό Συνοπτικό explanation Επεξ/σία 4 Αυγούστου από 7nisiotis 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου Ξέρουμε τι ώρα ανοίγει το preload σήμερα ;
John_on_PC Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 9 minutes ago, Psycho_Warhead said: Ξέρουμε τι ώρα ανοίγει το preload σήμερα ; 18:00 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα