Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 911
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα οποια θέματα παρουσιάζονται έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις του καθενος είτε για το slide (να περιοριστεί) είτε για το sweet spot (να αφαιρεθεί) είτε για το ttk (να αυξηθει καπως), είτε για τις εμφανίσεις των classes που δεν ξεχωρίζουν, ειτε για το spread / recoil των οπλων (να δώσουν έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στον έλεγχό τους) είνα θέματα επιλογών των developers και διορθώνονται - αλλάζουν εύκολα....

Οι δέκα χάρτες που θα δοθούν αρχικά υπαρχει χρονοδιάγραμμα για να δοθούν και άλλοι; πότε ; ή βλέπουμε πως πάει στο λανσάρισμα ... 

δεν βλέπω να πέφτει η τιμή του στα κλειδάδικα σύντομα...

Επεξ/σία από sstav
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο κύριο μενού δεν έχουν βάλει την κλασσική μουσική του Battlefield. Σαν soundtrack του Counter strike μοιάζει. Λαμακία αυτό...

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Πέτρος Αδερφέ, θυμάσαι αν στο  build της BFlabs έκδοσης είχε την δυνατότητα με κάποιο command να παίξεις ΧΩΡΙΣ το Hud?

Δε θα σας το εμφανίσει στο library. Search 'battlefield' και θα το δείτε

Screenshot 2025-08-04 192535.png

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

@Πέτρος Αδερφέ, θυμάσαι αν στο  build της BFlabs έκδοσης είχε την δυνατότητα με κάποιο command να παίξεις ΧΩΡΙΣ το Hud?

Αυτό ήταν feature...κάποιες φορές έμπαινες και στο 1ο spawn δεν υπήρχε κανένα hud element, εσύ και ο κόσμος γύρω σου μόνο.

Όταν πέθαινες, μετά ήσουν οκ.

Αν ακόμα σηκώνεται το labs (νομίζω κλείδωσε πλέον), θα δω αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, Πέτρος said:

Αυτό ήταν feature...κάποιες φορές έμπαινες και στο 1ο spawn δεν υπήρχε κανένα hud element, εσύ και ο κόσμος γύρω σου μόνο.

Όταν πέθαινες, μετά ήσουν οκ.

Αν ακόμα σηκώνεται το labs (νομίζω κλείδωσε πλέον), θα δω αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Θα αναστηθεί το Λαμπ, σύντομα θα δοκιμάσετε το BF-warzone BR

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Θα αναστηθεί το Λαμπ, σύντομα θα δοκιμάσετε το BF-warzone BR

Δεν έχω παίξει ποτέ κάποιο BR, θα δούμε.

Λοιπόν, για το hud έχει κοντά 50 διαφορετικές επιλογές για εμφάνιση/συμπεριφορά, μεταξύ των οποίων και διακόπτης off/on, οπότε υπήρχε πρόβλεψη από ένα σημείο και μετά.

Είναι λίγο χαοτικό το menu στη labs έκδοση, κάτι σαν το μπάχαλο στα win11.

• Like 1
Δημοσ.

Το κατεβαζω και εγω να δοκιμασω.. το προηγουμενο δεν μου αρεσε καθολου.. και κατι για το EA  application , το μοναδικο  που μου επιτρεπει  ολο to bandwidth  για το download της ταχυτητας μου image.png.1258733a6554144e9c5638c2533191eb.png

• Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, enable_your_mind said:

Το κατεβαζω και εγω να δοκιμασω.. το προηγουμενο δεν μου αρεσε καθολου.. και κατι για το EA  application , το μοναδικο  που μου επιτρεπει  ολο to bandwidth  για το download της ταχυτητας μου image.png.1258733a6554144e9c5638c2533191eb.png

2GBps ??

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...