sstav Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) τα οποια θέματα παρουσιάζονται έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις του καθενος είτε για το slide (να περιοριστεί) είτε για το sweet spot (να αφαιρεθεί) είτε για το ttk (να αυξηθει καπως), είτε για τις εμφανίσεις των classes που δεν ξεχωρίζουν, ειτε για το spread / recoil των οπλων (να δώσουν έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στον έλεγχό τους) είνα θέματα επιλογών των developers και διορθώνονται - αλλάζουν εύκολα.... Οι δέκα χάρτες που θα δοθούν αρχικά υπαρχει χρονοδιάγραμμα για να δοθούν και άλλοι; πότε ; ή βλέπουμε πως πάει στο λανσάρισμα ... δεν βλέπω να πέφτει η τιμή του στα κλειδάδικα σύντομα... Επεξ/σία 4 Αυγούστου από sstav
_Theo_ Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στο κύριο μενού δεν έχουν βάλει την κλασσική μουσική του Battlefield. Σαν soundtrack του Counter strike μοιάζει. Λαμακία αυτό... Επεξ/σία 4 Αυγούστου από _Theo_ 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) @Πέτρος Αδερφέ, θυμάσαι αν στο build της BFlabs έκδοσης είχε την δυνατότητα με κάποιο command να παίξεις ΧΩΡΙΣ το Hud? ___________________________________ Δε θα σας το εμφανίσει στο library. Search 'battlefield' και θα το δείτε Επεξ/σία 4 Αυγούστου από 7nisiotis
Πέτρος Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε @Πέτρος Αδερφέ, θυμάσαι αν στο build της BFlabs έκδοσης είχε την δυνατότητα με κάποιο command να παίξεις ΧΩΡΙΣ το Hud? Αυτό ήταν feature...κάποιες φορές έμπαινες και στο 1ο spawn δεν υπήρχε κανένα hud element, εσύ και ο κόσμος γύρω σου μόνο. Όταν πέθαινες, μετά ήσουν οκ. Αν ακόμα σηκώνεται το labs (νομίζω κλείδωσε πλέον), θα δω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 10 minutes ago, Πέτρος said: Αυτό ήταν feature...κάποιες φορές έμπαινες και στο 1ο spawn δεν υπήρχε κανένα hud element, εσύ και ο κόσμος γύρω σου μόνο. Όταν πέθαινες, μετά ήσουν οκ. Αν ακόμα σηκώνεται το labs (νομίζω κλείδωσε πλέον), θα δω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Θα αναστηθεί το Λαμπ, σύντομα θα δοκιμάσετε το BF-warzone BR
Πέτρος Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Θα αναστηθεί το Λαμπ, σύντομα θα δοκιμάσετε το BF-warzone BR Δεν έχω παίξει ποτέ κάποιο BR, θα δούμε. Λοιπόν, για το hud έχει κοντά 50 διαφορετικές επιλογές για εμφάνιση/συμπεριφορά, μεταξύ των οποίων και διακόπτης off/on, οπότε υπήρχε πρόβλεψη από ένα σημείο και μετά. Είναι λίγο χαοτικό το menu στη labs έκδοση, κάτι σαν το μπάχαλο στα win11. 1
enable_your_mind Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Το κατεβαζω και εγω να δοκιμασω.. το προηγουμενο δεν μου αρεσε καθολου.. και κατι για το EA application , το μοναδικο που μου επιτρεπει ολο to bandwidth για το download της ταχυτητας μου 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 minute ago, enable_your_mind said: Το κατεβαζω και εγω να δοκιμασω.. το προηγουμενο δεν μου αρεσε καθολου.. και κατι για το EA application , το μοναδικο που μου επιτρεπει ολο to bandwidth για το download της ταχυτητας μου 2GBps ?? 1
whiteman7 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Απλά κλαίω... https://vm.tiktok.com/ZNd9WFD7V/ Επεξ/σία 4 Αυγούστου από whiteman7 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου Δεν το άνοιγαν από σήμερα..Το κατεβάσαμε και το κοιτάμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα