Πέτρος Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Στις 3/8/2025 στις 4:29 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Στο reddit είχα διαβάσει ότι κάποιος streamer είχε πει ότι υπάρχει επιλογή (ξέρω, ακούγεται "είπε ο θειος του ξαδέρφου μου") γι' αυτό. Ελπίζω να ισχύει, γιατί ναι, τα κουμπιά στο HUD και τα διάφορα "εδώ γύρω πρέπει να κάθεσαι για heal, κλπ" , μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικά για αρκετούς. Καλά τα είπε ο τύπος, τα πειράζεις όλα αυτά, πειράζεις outlines/highlights/etc. 2 ώρες πριν, _Theo_ είπε Στο κύριο μενού δεν έχουν βάλει την κλασσική μουσική του Battlefield. Σαν soundtrack του Counter strike μοιάζει. Λαμακία αυτό... Ναι, απαλεψιά. 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Είναι λίγο χαοτικό το menu στη labs έκδοση, κάτι σαν το μπάχαλο στα win11. Παραμένει τριμπάχαλο και στη beta, τί πράγμα είναι τούτο. 2
πανηλειακός Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Λίγο άκυρο αν και είμαι συνηθισμένος στο cod αλλα μου εχει τραβήξει το ενδιαφέρον το νεο bf και θα το δοκιμάσω υπάρχει ποτέ περίπτωση να προστεθεί στο bf Mode τύπου ressurgence όπως στο cod η μόνο κανά br και αυτό πολύ είναι;
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, xtrmsnpr said: μόνο steam τίποτα άλλο Το κακό με το Steam είναι είναι να σε πετάξει όταν είσαι in-game και πέσουν έτσι στο ξαφνικό, για λίγο, οι server - κάτι που είναι ενοχλητικό. Συνέβαινε όταν αναγκαστικά είχα εκεί το MWIII (2023) λόγω του review code key για το site. Mid-match είχα φάει disconnects γιατί επεσε το steam εκεινη την ωρα (ακόμα και για λόγους maintenance). Οπότε καλύτερα - για μένα - η αγορά στις 'μητρικές' πλατφόρμες τους (Battlenet / EA App) Επεξ/σία 4 Αυγούστου από 7nisiotis
filipprin Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Εγω πάντως τους τα εσκασα.Επειδή δεν θα ειμαι στις 9 του μηνα στο σπιτι με 0.70 πήρα απο κλειδαδικο ενα κλειδι για τις 7 του μηνα.Πιστευω να δουλεψει...
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 hour ago, whiteman7 said: Απλά κλαίω... https://vm.tiktok.com/ZNd9WFD7V/
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Το κακό με το Steam είναι είναι να σε πετάξει όταν είσαι in-game και πέσουν έτσι στο ξαφνικό, για λίγο, οι server - κάτι που είναι ενοχλητικό. Συνέβαινε όταν αναγκαστικά είχα εκεί το MWIII (2023) λόγω του review code key για το site. Mid-match είχα φάει disconnects γιατί επεσε το steam εκεινη την ωρα (ακόμα και για λόγους maintenance). Οπότε καλύτερα - για μένα - η αγορά στις 'μητρικές' πλατφόρμες τους (Battlenet / EA App) Αυτό θα γίνει μόνο αν το παιχνίδι χρησιμοποιεί το backend του steam για το online και κλείσει για maintenance κάθε Τρίτη προς Τετάρτη βράδυ, αλλά και να γίνει στα παλιά μου τα σταράκια! Δε με ενοχλά καθόλου, ούτε και παίζω competitive. Τα λεφτά μου θα τα πάρουν μόνο μέσω Ινδίας, 39,34€ που κοστίζει εκεί στο steam και πολύ τους είναι! Αν το πάρω. To bf πάντως έχει ή τουλάχιστον είχε τους δικούς του σερβερς. Χτυπάω ήδη το κεφάλι μου που έχω το d4 στο bnet (καλά όταν είχε βγεί, μόνο εκεί έβγαζε τα παιχνίδια της η blizzard) και τώρα στο steam έχει 28.60€ το base game+expansion ή 13€ μόνο το expansion. Τέρμα οι χάρες και τα έλα μωρέ στις εταιρίες, από όπου πιο φτηνά η αγορά. 11 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε τι υπεράτατη σαπίλα το 2042! Και δε ντράπηκαν ποτέ να το βγάλουν και να το κρατάνε και ζωντανό! Εγώ θα είχα μπει σε μια σπηλιά μέσα και θα είχα κρύψει ότι ήμουν από τους δημιουργούς του 2042! Θα είχα μασίσει το βιογραφικό μου, και θα το είχε φάει! Επεξ/σία 4 Αυγούστου από xtrmsnpr
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 14 minutes ago, xtrmsnpr said: Τα λεφτά μου θα τα πάρουν μόνο μέσω Ινδίας, 39,34€ που κοστίζει εκεί στο steam και πολύ τους είναι! Αν το πάρω. Εγώ αναλόγως το χρόνο και την όρεξη ΤΟΤΕ. Ε προφανώς και αν μαρέσει. Αν αναλάβω εγώ την review-κάλυψη. Σε διαφορετική περίπτωση, όταν θα το βρω - στα 35<.
Manoleros95 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Το κακό με το Steam είναι είναι να σε πετάξει όταν είσαι in-game και πέσουν έτσι στο ξαφνικό, για λίγο, οι server - κάτι που είναι ενοχλητικό. Συνέβαινε όταν αναγκαστικά είχα εκεί το MWIII (2023) λόγω του review code key για το site. Mid-match είχα φάει disconnects γιατί επεσε το steam εκεινη την ωρα (ακόμα και για λόγους maintenance). Οπότε καλύτερα - για μένα - η αγορά στις 'μητρικές' πλατφόρμες τους (Battlenet / EA App) Kλαιν μαιν, το steam κάνει μια φορά την βδομάδα maintenance, βράδυ κάθε τριτη αν θυμαμαι σωστα. Κατά τα άλλα το να πέσουν οι σέρβερ random έστω και για λίγο είναι κάτι υπερβολικά σπάνιο, έχω χιλιάδες ώρες σε Multiplayer games στο steam, ανάθεμα και αν θυμάμαι μια φορά που είχα θέμα. Προσωπικά θα το αγοράσω στο Steam, την phantom edition, τζάμπα θα με βγεί, θα πουλήσω μερικά skins και τέλος. 1
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 24 minutes ago, Manoleros95 said: υπερβολικά σπάνιο Spoiler Kι όμως συμβαίνει. Πέρσι είχε γ@μηθει πάντα όταν έπαιζα Warzone. ΑΣΕ και το performance degradation που είχε - και ψιλοέχει ακόμα. Uninstall και batllenet. Προσωπικά δεν με νοιάζει καν να έχω τα games σε ένα μερος. Οπου είναι φθηνότερα ή όπου τύχει.
cos_dr2 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Εγώ παίζω ακόμα battlefield 2042 και σήμερα μου τη βάρεσε και πήρα την 7800ΧΤ Nitro + Θα το τρέξω το 6 καλά στα 1080p ή μπας και σέρνομαι? Αν και δε νομίζω. Πετάει στο 2042 που τη δοκιμάζω τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα