Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε

Εγώ παίζω ακόμα battlefield 2042 και σήμερα μου τη βάρεσε και πήρα την 7800ΧΤ Nitro +

Θα το τρέξω το 6 καλά στα 1080p ή μπας και σέρνομαι? Αν και δε νομίζω. Πετάει στο 2042 που τη δοκιμάζω τώρα. 

Θα εξαρτηθεί από τι CPU έχεις. Αλλά αν πετάει το 2042 δεν θα έχεις λογικά θέμα καθώς πρόκειται για την ίδια μηχανή.

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Grisos είπε

Θα εξαρτηθεί από τι CPU έχεις. Αλλά αν πετάει το 2042 δεν θα έχεις λογικά θέμα καθώς πρόκειται για την ίδια μηχανή.

τον R9 5900X, δε νομίζω ότι έχω θέμα CPU, μάλιστα στο 2042 τον έχω στα 95W PBO, στο ECO δηλαδή mode και πάλι βλέπω την οδηγεί την 7800 ΧΤ τώρα που το βλέπω στο 100% και σε 128 players, πετάνε τα FPS. Άμα είναι η ίδια μηχανή, θα πετάει. Το καινούργιο θα έχει 128 παίκτες? Δεν το έχω ψάξει ακόμα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, cos_dr2 said:

Εγώ παίζω ακόμα battlefield 2042 και σήμερα μου τη βάρεσε και πήρα την 7800ΧΤ Nitro +

Θα το τρέξω το 6 καλά στα 1080p ή μπας και σέρνομαι? Αν και δε νομίζω. Πετάει στο 2042 που τη δοκιμάζω τώρα. 

Εγώ σε 3440x1440p με 5800x3d και 7800xt είχα ~90 fps στα max settings χωρίς upscaling. Με FSR 3 quality πήγαινα 105 fps και με optimized settings (χαμηλότερα ambient occlusion, volumetrics, και clouds), πήγαινα 130 fps. Οπότε γενικά δεν θα έχεις θέμα σε 1080p. Ούτως ή άλλως, το BF6 έχει μέχρι 64 παίκτες και το 2042 δεν είχε καν upscaling για AMD κάρτες, οπότε το BF6 θα τρέχει σίγουρα καλύτερα.

Εντωμεταξύ εγώ δεν έχω το core isolation ενεργοποιημένο, αλλά παρόλα αυτά με αφήνει να ανοίξω το open beta κανονικά με secure boot ενεργοποιημένο.

Έχουν κάνει το performance του XESS στην 7800xt να είναι απαίσιο. Με FSR 3 Quality δίνει 196 fps, και με XESS 2 Quality 163 fps, δηλαδή 20% παραπάνω με FSR. Ένα πολύ θετικό είναι πως το dynamic resolution δουλέυει με No AA, TAA, FSR, και ΧESS, αλλά δυστυχώς όχι με DLSS και DLAA:

Screenshot2025-08-05011852.jpg.d598418cc3a09ebc80b85e3ebfd44261.jpg

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1
Δημοσ.

με τα settings έχετε κατα νου πως παιζουν ...μια συγχυση την δημιουργούν...καποιος οδηγός βγήκε;

πχ δεν μπορώ να βάλω το Slide στο αριστερο πλαινό κουμπι του mouse (4 ή 5)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο OFFTOPIC ΑΛΛΑ μιας και ... περιμένουμε! Ο Νοτιοκορεάτης ίσως έχει το καλύτερο κανάλι με συγκριτικά αν θέλετε να δείτε πώς εξελίχθηκε η σειρά Battlefield τα τελευταία χρόνια. Τρομερό υλικό! Φυσικά κέρδισε sub και θα περιμένω να ανεβάσει και για το καινούριο.

Μερικά παραδείγματα για να ξέρουμε που βρισκόμαστε τώρα. Ηξερα αρκετά, όμως ο τύπος έχει εντοπίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Υ.Γ. Η παλιά DICE ΔΕΝ πιάνεται μάγκες. Είναι πραγματικά απίστευτο το τι δουλειά είχε πέσει στο 3. Τι μελέτη και προσοχή στις λεπτομέρειες ώστε το παιχνίδι να μην ξεχωρίζει από την 'πραγματικότητα'. Το βλέπεις και μετά κοιτάς το 2042 και καταλαβαίνεις πόσο τεμπέλικο ήταν!

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Υ.Γ. Η παλιά DICE ΔΕΝ πιάνεται μάγκες. Είναι πραγματικά απίστευτο το τι δουλειά είχε πέσει στο 3. Τι μελέτη και προσοχή στις λεπτομέρειες ώστε το παιχνίδι να μην ξεχωρίζει από την 'πραγματικότητα'.

Ισχύει, είχαμε και κάτι τέτοια τότε:

Spoiler

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Ισχύει, είχαμε και κάτι τέτοια τότε:

Hide contents

Spoiler

Yeah! I know. Ηχος για σεμινάρια και "PTSD" !

Τελικά κατάφερα και παίζουν ολα τα BF (μετά το σερί errors) και κάθομαι εδώ και μερικές μέρες και κουτσοπαίζω (αν και ο χρόνος το τελευταίο διάστημα είναι ελάχιστος και η ηρεμία ώστε να κάτσω να παίξω είδος... πολυτελείας).

Μου κάνει πολύ μεγαλύτερη εντύπωση τώρα το πόσο ολοκληρωμένο δείχνει το BF3 και πόσο καλά έχει αντέξει στον χρόνο, παρά τότε. Παρότι μου λείπει το lean ή κάποια πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά.

Πόσο μεράκι είχαν βάλει!

Θυμάμαι την καμπάνια προώθησης πριν κυκλοφορήσει (is it real, or is it battlefield) αλλά το νεαρό της ηλικίας μου - και το γεγονός πως ήμουν ελάχιστα χρόνια pc gamer και δεν είχα ακόμα δει πράγματα ή δεν είχα την εμπειρία να καταλάβω τι συμβαίνει γύρω από το game development - δεν μου είχε αφήσει περιθώρια να σκεφτώ βαθύτερα.

Δηλαδή, αν με ρωτούσες το 2011–12, όταν ήμουν 16/17 χρονών και προσπαθούσα να κλέψω χρόνο από τα μαθήματα (παίζοντας κρυφά το βράδυ με αποτέλεσμα να πηγαίνω σερί ή με ελάχιστες ώρες ύπνο στο σχολείο και στο φροντιστήριο), αν αυτό το παιχνίδι θα συζητιόταν ακόμα 13–14 χρόνια μετά και θα θεωρούταν η επιτομή της σειράς, δε θα σε πίστευα. 

ΝΑΙ — ακόμα και το περίφημο blue/green filter που πολλοί μισούσαν, εγώ το γούσταρα και το γουστάρω με όλη μου την ψυχή, γιατί εμπλουτίζει το cinematic/military ύφος του παιχνιδιού. Όπως για παράδειγμα είχαν κάποιες ταινίες πχ Black Hawk Down

Περί ήχου το παρατήρησα και την περασμένη εβδομάδα. Ελάχιστα παιχνίδια έχουν αφήσει πίσω τους τέτοιο ηχητικό αποτύπωμα. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το sound design είναι πολύ δυνατό και στο 6 απ' ότι λένε..Το campaign του 3 ήταν χάλι, το είχαν περιορίσει μέχρι αηδίας και έσπαγε νεύρα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Παίδες για πείτε μου.

το security boot απο bios που θέλει η beta είναι επικίνδυνο για το pc? κ όταν τελειώσει η beta το βάζουμε όπως ήταν ή όχι;

έχω κατεβάσει το παιχνίδι κ έχω κλειδί για early access δεν μου το έχει ζητήσει ακόμα...θα το ζητήσει μόλις ανοίξει;  πρέπει να κάνω κάτι;μέχρις στιγμής μπαίνει μόνο στα settings

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, pip1908 είπε

Παίδες για πείτε μου.

το security boot απο bios που θέλει η beta είναι επικίνδυνο για το pc? κ όταν τελειώσει η beta το βάζουμε όπως ήταν ή όχι;

έχω κατεβάσει το παιχνίδι κ έχω κλειδί για early access δεν μου το έχει ζητήσει ακόμα...θα το ζητήσει μόλις ανοίξει;  πρέπει να κάνω κάτι;μέχρις στιγμής μπαίνει μόνο στα settings

Όχι δεν είναι επικίνδυνο, είναι πρόσθετο μέτρο ασφάλειας, ούτε θα χάσεις επιδόσεις.

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Το sound design είναι πολύ δυνατό και στο 6 απ' ότι λένε..Το campaign του 3 ήταν χάλι, το είχαν περιορίσει μέχρι αηδίας και έσπαγε νεύρα.

Στο μενού μια βλακεία είναι πάντως.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...