Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Αυγούστου Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Θα έχουμε όμως μεγάλες καταστροφές όπως το φράγμα στο BF 4 ή ο ουρανοξύστης;; Ωραία τα Levolutions αλλά δεν έδειξαν κάτι τέτοιο για το 6. Δεν πειράζει πάντως, γιατί στην Siege of Sanghai, είχαμε θέμα όπως και στο BF2142 με τα Titans όταν κουνιόντουσαν: Desync ο server. 1 1
darkman Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Siege of Sanghai τι μου θυμησες τωρα παντα ειχα θεμα με τους snipers εκει
whiteman7 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Ηρεμαααααααααα !!!!! Είναι κλειστό το μαγαζί ακόμα 😁 1
7nisiotis Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Για πάμε να μαζευτούμε. Συνεχίζω πάνω στο πρόσφατο σχόλιο του @Πέτρος λίγες σελίδες πιο πριν. [είδα το πρωί σε έχω Πέτρο στο EA app] Να ανταλλάξουμε username/id να μπουκάρουμε την Πέμπτη ως insomniacs. — steam: eptanisios — ea: (το ίδιο^) Κάντε reply από πάνω για να είναι κάπως μαζεμένα. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από 7nisiotis 1
RPDrummer Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου EA: rpdrummer 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Για πάμε να μαζευτούμε. Συνεχίζω πάνω στο πρόσφατο σχόλιο του @Πέτρος λίγες σελίδες πιο πριν. [είδα το πρωί σε έχω Πέτρο στο EA app] Να ανταλλάξουμε username/id να μπουκάρουμε την Πέμπτη ως insomniacs. — steam: eptanisios — ea: (το ίδιο^) Κάντε reply από πάνω για να είναι κάπως μαζεμένα. EA: rpdrummer 2
Grisos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Gr1s0s btw η πυξίδα για κάποιον χαζό λόγο είναι OFF by default. Ανοίγει από τα settings: Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Grisos 5
Πέτρος Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Έχει βρει κανείς ρυθμίσεις HDR? Το παιγνίδι έχει κανονικά FSR4, btw, υπάρχει κάπου θαμμένο το σχετικό εδάφιο μέσα στο φάκελό του. Δεν ξέρουμε αν έχει ενεργοποιηθεί κιόλας με τον οδηγό που βγήκε και η ΑΜΔ δεν έκανε τον κόπο να το αναφέρει.
Πέτρος Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν έχει HDR η BETA. Οκ, αλλά σε άλλα παιγνίδια που δεν έχουν τα win μου προτείνουν να ενεργοποιηθεί το autoHDR. Εδώ τίποτα, σα να βλέπουν ότι λειτουργεί.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου xtrmsnpr παντού, αλλά κάντε με add μόνοι όσοι ξέρετε να παίζετε bf , οι υπόλοιποι παίξτε sims ή bf 2042 😅! 1
Spartan117 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 hours ago, Psycho_Warhead said: Δεν έχει HDR η BETA. Έχει, απλά ακούει τι βάζεις στα windows. Screenshots σε JXR βγάζει χωρίς Auto HDR. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου Καλά ''έχει'', ούτε calibration ούτε τίποτα..Ή αλλιώς, του πώλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα