Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Τετάρτη στις 03:33 μμ Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 03:33 μμ 45 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Αν είναι καλό bf, θα φτιάξουμε clan να κατατροπώσουμε όλες τις υπόλοιπες ελληνικές και μετά θα βγούμε Ευρώπη να μας τρέμουν? Και θα τρέχουμε σε τουρνουά και άλλα τέτοια? Να βρεις κάποιον μεγάλο αρχηγό με όνομα γνωστού Ελληνικού όρους. 2
Grisos Δημοσ. Τετάρτη στις 03:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:45 μμ 10 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Να βρεις κάποιον μεγάλο αρχηγό με όνομα γνωστού Ελληνικού όρους. Τώρα εσύ μας ταξίδεψες ακόμα πιο πίσω στα GROF μεγαλεία.
7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 06:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:40 μμ (επεξεργασμένο) ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ INSOMNIACS ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ / USERNAMES το δικό μου -- eptanisios (EA/STEAM) @Πέτρος -- (EA) Dekaohtoura @RPDrummer -- (EA) rpdrummer @Grisos -- (EA) Gr1s0s @xtrmsnpr -- (EA/STEAM) xtrmsnpr @aetos1988 -- (EA) Psycho_Eagle_88 / (STEAM) Anestis88 @MrGalaxy -- (EA) Jtrgam3r @whiteman7 -- (EA) StamAspros / (STEAM) StamAs @SabotazNic -- (EA) SabotazNi @Tzimaras -- (EA) Nobody Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:14 πμ από 7nisiotis 5 2
SabotazNic Δημοσ. Τετάρτη στις 06:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:50 μμ 8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ INSOMNIACS ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ / USERNAMES το δικό μου -- eptanisios (EA/STEAM) @Πέτρος -- (EA) Dekaohtoura @RPDrummer -- (EA) rpdrummer @Grisos -- (EA) Gr1s0s @xtrmsnpr -- (EA/STEAM) xtrmsnpr @aetos1988 -- (EA) Psycho_Eagle_88 / (STEAM) Anestis88 @MrGalaxy -- (EA) Jtrgam3r @whiteman7 -- (EA) StamAspros / (STEAM) StamAs SabotazNi, μέσω ea app θα μπω. Δεν ξέρω, δεν ψήνομαι μέσω steam. Τι λένε οι μύστες? 11 το πρωί ανοίγει η early?
MrGalaxy Δημοσ. Τετάρτη στις 07:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:05 μμ 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε SabotazNi, μέσω ea app θα μπω. Δεν ξέρω, δεν ψήνομαι μέσω steam. Τι λένε οι μύστες? 11 το πρωί ανοίγει η early? Ναι στις 11πμ άυριο 1
whiteman7 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:29 μμ (επεξεργασμένο) Settings : DLAA όλα full Με φούμο θα σκάσω πρωινιατικα και cornflakes 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε SabotazNi, μέσω ea app θα μπω. Δεν ξέρω, δεν ψήνομαι μέσω steam. Τι λένε οι μύστες? 11 το πρωί ανοίγει η early? Μέσω ea app και εγώ Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:06 μμ από whiteman7
7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 07:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:53 μμ ΠΦΦΦ θα 'σκάσουν' 😶🌫️ οι σέρβερ. Κι ακόμα δεν έχει ανοίξει ΚΑΝ ετσι:! Τετοιο χαμό και ενδιαφέρον του κόσμου είχα να δω χρόνια. Παραμένω επιφυλακτικός όμως - φυσάω και το γιαούρτι που λέμε. Ομως, ΕΑ κανόνισε, τόσο ευνοϊκές συνθήκες ΔΕΝ θα έχεις ξανά. Ολα τα βλέμματα πάνω σου. Κανόνισε!
SabotazNic Δημοσ. Τετάρτη στις 07:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:57 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε ΠΦΦΦ θα 'σκάσουν' 😶🌫️ οι σέρβερ. Κι ακόμα δεν έχει ανοίξει ΚΑΝ ετσι:! Ισως για αυτο να εχει queue, επειδη ακριβως δεν εχει ανοιξει ακομα. Γιατι να καταναλωνουν πορους απο σημερα? Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:57 μμ από SabotazNic
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 08:26 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:26 μμ Αύριο πάνω στο Mafia θα σκάσει κι' αυτό..
7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 08:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:29 μμ Ενα βιολάκι θέλει σε ορισμένες στιγμές, μια πιο αργή επανάληψη ενός σημείου και θα ήταν πιο επικ!
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:44 μμ Τρώει τόσο σπρώξιμο που το έδωσαν native στο Steam..Απλά η EA τους έχει πει ''Φροντίστε να πάει άψογα σε πωλήσεις αλλιώς σας κλείνουμε''.
xtrmsnpr Δημοσ. Τετάρτη στις 08:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:46 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Να βρεις κάποιον μεγάλο αρχηγό με όνομα γνωστού Ελληνικού όρους. ΑΠΑΠΑΑΠΑ😝😝😝! Δεν είσαι με τα καλά σου, μόνο εδώ μεταξύ μας ότι κάνουμε. Χωρίς εθνικές και εθνικούς ύμνους και χωρίς να βγάζουμε καπνούς όταν παίζουμε με τούρκικες ομάδες. Και εννοείται και χωρίς να λέμε ότι είμαστε οτκ υπάρχει στον γαλαξία! ---- Μη περιμένετε να παίξετε αύριο, την Κυριακή και αν😝. Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:48 μμ από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα