Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 906
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα ρωτήσω αν πειράξω την ασφαλεις εκκίνηση στων υπολογιστή για να παίξω το παιχνίδι θα έχει θέμα ρωτάω γιατί είμαι  άσχετος με το βαιος και επειδή δεν ξέρω Αγγλικά γι'αυτό να μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας η μητρική είναι αυτή ASUS TUF GAMING B550-PLUS RETAIL

Επεξ/σία από red232
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, red232 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα ρωτήσω αν πειράξω την ασφαλεις εκκίνηση στων υπολογιστή για να παίξω το παιχνίδι θα έχει θέμα ρωτάω γιατί είμαι  άσχετος με το βαιος και επειδή δεν ξέρω Αγγλικά γι'αυτό να μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας η μητρική είναι αυτή ASUS TUF GAMING B550-PLUS RETAIL

Δε ξέρω τι θες να κάνεις ή τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά άστα όπως είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, red232 είπε

Χρειάζεσαι κάποιον με asus μητρική να σε καθοδηγήσει εικόνα-εικόνα. 

Σαν πρώτη προσπάθεια, πάντως, μέσα στα windows πάτα το win key του πληκτρολογίου σου μαζί με το R και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί γράψε msinfo32, πάτα enter και μετά δείξε μας εικόνα από αυτό που θα βγάλει, σε πλήρη οθόνη. 

11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Δε ξέρω τι θες να κάνεις ή τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά άστα όπως είναι. 

Το secure boot εννοεί.

Αύριο θα πέσει το γέλιο της αρκούδας με τα προβλήματα στη λειτουργία και ενεργοποίησή του. 

2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

ΠΦΦΦ θα 'σκάσουν' 😶‍🌫️ οι σέρβερ. Κι ακόμα δεν έχει ανοίξει ΚΑΝ ετσι:! Τετοιο χαμό και ενδιαφέρον του κόσμου είχα να δω χρόνια. Παραμένω επιφυλακτικός όμως - φυσάω και το γιαούρτι που λέμε. Ομως, ΕΑ κανόνισε, τόσο ευνοϊκές συνθήκες ΔΕΝ θα έχεις ξανά. Ολα τα βλέμματα πάνω σου. Κανόνισε!Image

Έχω μπει τρεις φορές σήμερα, είτε για ρυθμίσεις είτε για να δω τί άλλαξε από το patch, ποτέ δεν το είδα αυτό το μήνυμα.

Μόλις τώρα που δοκίμασα, πάλι χαλαρά.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Χρειάζεσαι κάποιον με asus μητρική να σε καθοδηγήσει εικόνα-εικόνα. 

Σαν πρώτη προσπάθεια, πάντως, μέσα στα windows πάτα το win key του πληκτρολογίου σου μαζί με το R και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί γράψε msinfo32, πάτα enter και μετά δείξε μας εικόνα από αυτό που θα βγάλει, σε πλήρη οθόνη. 

Το secure boot εννοεί.

Αύριο θα πέσει το γέλιο της αρκούδας με τα προβλήματα στη λειτουργία και ενεργοποίησή του. 

Έχω μπει τρεις φορές σήμερα, είτε για ρυθμίσεις είτε για να δω τί άλλαξε από το patch, ποτέ δεν το είδα αυτό το μήνυμα.

Μόλις τώρα που δοκίμασα, πάλι χαλαρά.

Ααααα!

Συγνώμη ποιος χρησιμοποιεί pc το 2025 και πόσο μάλλον με win11 πού πρέπει να είναι ενεργοποιημένο χωρίς να το έχει ενεργοποιημένο ήδη? 

Δημοσ.

Η razer δίνει 50 χιλιάδες early access codes, οποιος ενδιαφέρεται να λιώσει την beta από σήμερα μπαίνει στο twitter της razer και κάνει redeem πριν τελειώσουν. Εγώ έκανα το redeem μου και είμαι έτοιμος να ορμηξω μόλις ανοίξουν οι πύλες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...