whiteman7 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:41 μμ 2 λεπτά πριν, Tzimaras είπε EA : Nobody, σφυριχτε.. εισαι σιγουρος? κατι δε βγαζει καλα
red232 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:42 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα ήθελα ρωτήσω αν πειράξω την ασφαλεις εκκίνηση στων υπολογιστή για να παίξω το παιχνίδι θα έχει θέμα ρωτάω γιατί είμαι άσχετος με το βαιος και επειδή δεν ξέρω Αγγλικά γι'αυτό να μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας η μητρική είναι αυτή ASUS TUF GAMING B550-PLUS RETAIL Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:43 μμ από red232
xtrmsnpr Δημοσ. Τετάρτη στις 10:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:18 μμ 35 λεπτά πριν, red232 είπε Καλησπέρα θα ήθελα ρωτήσω αν πειράξω την ασφαλεις εκκίνηση στων υπολογιστή για να παίξω το παιχνίδι θα έχει θέμα ρωτάω γιατί είμαι άσχετος με το βαιος και επειδή δεν ξέρω Αγγλικά γι'αυτό να μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας η μητρική είναι αυτή ASUS TUF GAMING B550-PLUS RETAIL Δε ξέρω τι θες να κάνεις ή τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά άστα όπως είναι.
whiteman7 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:20 μμ (επεξεργασμένο) 45.000 queue και οι servers ανοίγουν σε 13 ώρες 🤪 The Queue is more entertaining than Cod 👹 Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:22 μμ από whiteman7
Πέτρος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:30 μμ (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, red232 είπε Καλησπέρα θα ήθελα ρωτήσω αν πειράξω την ασφαλεις εκκίνηση στων υπολογιστή για να παίξω το παιχνίδι θα έχει θέμα ρωτάω γιατί είμαι άσχετος με το βαιος και επειδή δεν ξέρω Αγγλικά γι'αυτό να μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας η μητρική είναι αυτή ASUS TUF GAMING B550-PLUS RETAIL Χρειάζεσαι κάποιον με asus μητρική να σε καθοδηγήσει εικόνα-εικόνα. Σαν πρώτη προσπάθεια, πάντως, μέσα στα windows πάτα το win key του πληκτρολογίου σου μαζί με το R και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί γράψε msinfo32, πάτα enter και μετά δείξε μας εικόνα από αυτό που θα βγάλει, σε πλήρη οθόνη. 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Δε ξέρω τι θες να κάνεις ή τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά άστα όπως είναι. Το secure boot εννοεί. Αύριο θα πέσει το γέλιο της αρκούδας με τα προβλήματα στη λειτουργία και ενεργοποίησή του. 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε ΠΦΦΦ θα 'σκάσουν' 😶🌫️ οι σέρβερ. Κι ακόμα δεν έχει ανοίξει ΚΑΝ ετσι:! Τετοιο χαμό και ενδιαφέρον του κόσμου είχα να δω χρόνια. Παραμένω επιφυλακτικός όμως - φυσάω και το γιαούρτι που λέμε. Ομως, ΕΑ κανόνισε, τόσο ευνοϊκές συνθήκες ΔΕΝ θα έχεις ξανά. Ολα τα βλέμματα πάνω σου. Κανόνισε! Έχω μπει τρεις φορές σήμερα, είτε για ρυθμίσεις είτε για να δω τί άλλαξε από το patch, ποτέ δεν το είδα αυτό το μήνυμα. Μόλις τώρα που δοκίμασα, πάλι χαλαρά. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:34 μμ από Πέτρος 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 10:40 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:40 μμ Και το Black Ops 7 θα θέλει Secure Boot και TPM 2.0 για να τρέξει..Μπαίνουμε σε νέα εποχή. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 11:06 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:06 μμ Κατάλαβα..Εσύ θα τ' ακους.. 1 1
7nisiotis Δημοσ. Πέμπτη στις 12:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:16 πμ 1 hour ago, Spartan117 said: Καλό λιώσιμο αύριο Spartan, τώρα legit είσαι στην ομάδα ?
xtrmsnpr Δημοσ. Πέμπτη στις 12:42 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:42 πμ 19 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Χρειάζεσαι κάποιον με asus μητρική να σε καθοδηγήσει εικόνα-εικόνα. Σαν πρώτη προσπάθεια, πάντως, μέσα στα windows πάτα το win key του πληκτρολογίου σου μαζί με το R και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί γράψε msinfo32, πάτα enter και μετά δείξε μας εικόνα από αυτό που θα βγάλει, σε πλήρη οθόνη. Το secure boot εννοεί. Αύριο θα πέσει το γέλιο της αρκούδας με τα προβλήματα στη λειτουργία και ενεργοποίησή του. Έχω μπει τρεις φορές σήμερα, είτε για ρυθμίσεις είτε για να δω τί άλλαξε από το patch, ποτέ δεν το είδα αυτό το μήνυμα. Μόλις τώρα που δοκίμασα, πάλι χαλαρά. Ααααα! Συγνώμη ποιος χρησιμοποιεί pc το 2025 και πόσο μάλλον με win11 πού πρέπει να είναι ενεργοποιημένο χωρίς να το έχει ενεργοποιημένο ήδη?
Sakm Δημοσ. Πέμπτη στις 12:43 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:43 πμ Αντε να κάνει τα μαγικά της η ea μπας και φύγουμε από το cod.
Manoleros95 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:06 πμ Η razer δίνει 50 χιλιάδες early access codes, οποιος ενδιαφέρεται να λιώσει την beta από σήμερα μπαίνει στο twitter της razer και κάνει redeem πριν τελειώσουν. Εγώ έκανα το redeem μου και είμαι έτοιμος να ορμηξω μόλις ανοίξουν οι πύλες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα