Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 916
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5090 - i9 14900k - 3440 * 1440

DLAA , FULL

212 FPS

Ειναι σε άλλο επίπεδο παιδιά ... ξεχάστε τα όλα

Επεξ/σία από whiteman7
  • Like 2
Δημοσ.

μπας να μπεις cairo...κολλημένο στην αρχική οθόνη...πρέπει να τερματίσεις να βγεις να ξαναμπείς στην ουρα

δεν εχω καταφερει να μπω

Δημοσ.

Ντάξει βλέπω Stodeh, κλασικός sniper class, και επειδή μπαγκαρουν τα γκάτζετ δοκίμασε assault class με sniper + shotgun + secondary.

A b s o l u t e l y  broken.

• Like 2
Δημοσ.
6 minutes ago, Grisos said:

Ντάξει βλέπω Stodeh, κλασικός sniper class, και επειδή μπαγκαρουν τα γκάτζετ δοκίμασε assault class με sniper + shotgun + secondary.

A b s o l u t e l y  broken.

Κανείς δεν μπορούσε να το προβλέψει αυτό

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Grisos είπε

Κοίτα γενικά θέλει balance πινελιές.

Αυτό είναι το μόνο εύκολο, αν όντως το θέλουν και ενδιαφέρονται. Θα υπάρξει massive feedback με τόσο λαό τις επόμενες ημέρες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Grisos είπε

Κατά τα άλλα δείχνει εξαιρετικά promising.

Αυτό που δεν φτιάχνει εύκολα είναι η ταχύτητα (όσο είδα κάποια live είναι ένα 25% πιο πάνω από ότι είχαμε στις labs εκδόσεις και στην open playtest day), σε συνδυασμό με την έλλειψη stamina bar (τεράστια έλλειψη, κατά τη γνώμη μου, δρα ως εξισορροπιστής το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό όταν υλοποιείται σωστά) και δευτερευόντως suppression της προκοπής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε ασχετη φαση και στα 3 games που κατάφερα να παίξω μετά από respawn το οπλο εξαφανίζεται από οθόνη και φαινεται μονο το χερι...ουτε ads ουτε τίποτα...μονο βγαίνοντας από το game...

Επεξ/σία από sstav
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσα λεπτά χρειάζεται για μηδενίσει το queue για να έρθει η σειρά μου ; Γιατί με το που βλέπω 200K + κάθε φορά που μπαίνω παταω κατευθείαν quit game

Επεξ/σία από MrGalaxy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...