John_on_PC Δημοσ. Πέμπτη στις 12:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:26 μμ 1 hour ago, whiteman7 said: αδιανοητο ... ειχες καθολου lag spikes Εμένα τώρα έχει rubberbanding
gildo Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Καινουργιο studio.Ακομα μαθαινουν τα παιδια😅
whiteman7 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:41 μμ (επεξεργασμένο) 5090 - i9 14900k - 3440 * 1440 DLAA , FULL 212 FPS Ειναι σε άλλο επίπεδο παιδιά ... ξεχάστε τα όλα Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:44 μμ από whiteman7 2
sstav Δημοσ. Πέμπτη στις 12:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:51 μμ μπας να μπεις cairo...κολλημένο στην αρχική οθόνη...πρέπει να τερματίσεις να βγεις να ξαναμπείς στην ουρα δεν εχω καταφερει να μπω
Grisos Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:12 μμ Ντάξει βλέπω Stodeh, κλασικός sniper class, και επειδή μπαγκαρουν τα γκάτζετ δοκίμασε assault class με sniper + shotgun + secondary. A b s o l u t e l y broken. 2
John_on_PC Δημοσ. Πέμπτη στις 01:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:18 μμ 6 minutes ago, Grisos said: Ντάξει βλέπω Stodeh, κλασικός sniper class, και επειδή μπαγκαρουν τα γκάτζετ δοκίμασε assault class με sniper + shotgun + secondary. A b s o l u t e l y broken. Κανείς δεν μπορούσε να το προβλέψει αυτό
Grisos Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:21 μμ Κοίτα γενικά θέλει balance πινελιές. Κατά τα άλλα δείχνει εξαιρετικά promising.
Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:24 μμ 2 λεπτά πριν, Grisos είπε Κοίτα γενικά θέλει balance πινελιές. Αυτό είναι το μόνο εύκολο, αν όντως το θέλουν και ενδιαφέρονται. Θα υπάρξει massive feedback με τόσο λαό τις επόμενες ημέρες.
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 01:26 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:26 μμ Το destruction είναι περιορισμένο, δεν καταστρέφονται όλα τα κτίρια. Επίσης το V-Sync από NVCP τουλάχιστον δημιουργεί τρελό judder.
Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:27 μμ 3 λεπτά πριν, Grisos είπε Κατά τα άλλα δείχνει εξαιρετικά promising. Αυτό που δεν φτιάχνει εύκολα είναι η ταχύτητα (όσο είδα κάποια live είναι ένα 25% πιο πάνω από ότι είχαμε στις labs εκδόσεις και στην open playtest day), σε συνδυασμό με την έλλειψη stamina bar (τεράστια έλλειψη, κατά τη γνώμη μου, δρα ως εξισορροπιστής το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό όταν υλοποιείται σωστά) και δευτερευόντως suppression της προκοπής. 1
bill_viper Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 μμ Μου ήρθε κωδικός αλλά έχω ήδη. Ο πρώτος τον παίρνει.
sstav Δημοσ. Πέμπτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:38 μμ (επεξεργασμένο) σε ασχετη φαση και στα 3 games που κατάφερα να παίξω μετά από respawn το οπλο εξαφανίζεται από οθόνη και φαινεται μονο το χερι...ουτε ads ουτε τίποτα...μονο βγαίνοντας από το game... Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:39 μμ από sstav
MrGalaxy Δημοσ. Πέμπτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:39 μμ (επεξεργασμένο) Ποσα λεπτά χρειάζεται για μηδενίσει το queue για να έρθει η σειρά μου ; Γιατί με το που βλέπω 200K + κάθε φορά που μπαίνω παταω κατευθείαν quit game Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:39 μμ από MrGalaxy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα