Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 934
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε

Ποσα λεπτά χρειάζεται για μηδενίσει το queue για να έρθει η σειρά μου ; Γιατί με το που βλέπω 200K + κάθε φορά που μπαίνω παταω κατευθείαν quit game

ΜΙΣΗ ΩΡΑ

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Μου ήρθε κωδικός αλλά έχω ήδη. Ο πρώτος τον παίρνει. 

IMG_3849.png

Τον έβαλα μόλις εγώ,

Ευχαριστώ πολύ! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να λεμε και λιγο σε τι  specs παιζουμε fps , FG , fps

να εχουμε μια εικονα όλοι

παίζω σε DLAA

εχει βαλει κανεις DLSS quality και εχει δει διαφορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ με 7800xt σε 3440x1440p έχω βάλει dynamic resolution μέχρι και FSR 3 balanced και έχω αυτά τα settings (τα υπόλοιπα ότι τα έχει το ultra preset):

image.jpeg.f66258fcc6a168168a7d433df3f707b6.jpeg

Με τα ultra είμαι στα 92 fps με native TAA, και με τα settings που έβαλα πάω 110 fps. Μετά dynamic resolution FSR 3 για να φτάνω το refresh rate όσο γίνεται. Βέβαια ο 5800x3d όλο λέει 90-100% στο Radeon software, τον διαλύει το παιχνίδι και όταν υπάρχουν πολλά άτομα δεν δίνει πάνω από ~120 fps με ultra mesh quality και high fidelity objects.

Πάντως τα νούμερα που κάνει είναι τρελά. Τριπλάσιοι παίκτες από το open beta του 2042 στο Steam και 700 χιλιάδες στο twitch. Και αυτό υποτίθεται είναι το "early access".

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, sstav said:

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ?

Σε εμένα δεν το έχει κάνει. Το πιο περίεργο μέχρι τώρα ήταν που έπεσα μέσα στον χάρτη μια φορά, και μια άλλη δεν με άφηνε να βγω από το server.

Το sweetspot ήδη μου την δίνει στα νεύρα. Βλέπω bodyshot 100 damage και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Το defibrillator δεν έχει αρκετά μεγάλο hitbox, δυσκολεύομαι αρκετά να τους πετυχαίνω. Το M4 όταν βάλεις attachment έχει ελάχιστο recoil, σε σημείο που παίζω με 3x scope (ενώ συνήθως μόνο με 1x για visibility και μικρότερο perceived recoil) και κοντά κάνω μόνο hipfire με το laser, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από John_on_PC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά τα fps που τα βλέπεις;

Επίσης τι είναι τα πάνω δεξιά cpu

Gpu 

Sim

Και mp/s που δείχνει. Δεν έχω καταλάβει που βλέπεις τα fps

Επεξ/σία από πανηλειακός
Δημοσ.
1 minute ago, πανηλειακός said:

Ρε παιδιά τα fps που τα βλέπεις;

Επίσης τι είναι τα πάνω δεξιά cpu

Gpu 

Sim

Και mp/s που δείχνει. Δεν έχω καταλάβει που βλέπεις τα fps

Το CPU είναι τα τωρινά fps σου, το gpu είναι πόσα frames μπορεί να παράγει η gpu νομίζω. Το sim δεν ξέρω, αγνόησέ το, κάτι με το server πρέπει να είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης πόσο τραγικό να μην μπορείς να μπεις στα settings όσο είσαι στο Firing Range, όπως επίσης να μην έχεις όλα τα attachment διαθέσιμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες παρακολουθώ τον Shroud και κωδικό δεν πήρα. Ή είμαι γκαντέμης ή τα έχουν σταματήσει για να πάρουν ανάσα οι σέρβερ τους. Τα skin για το weapon και το soldier τα πήρα κανονικά άρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέσω twitch.

Edit: Το πήρα τελικα!

Επεξ/σία από psof

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...