RPDrummer Δημοσ. Πέμπτη στις 05:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:17 μμ Από streams των youtuber. Τα εμφανίζουν σε τυχαίο χρόνο στην οθόνη τους 1
ultraex2003 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ 1440p high preset/FG ON με 6700xt 3
whiteman7 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:36 μμ To Breakthrough είναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ στο BF6
toxotis70 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:48 μμ to demo ειναι μονο online multiiplayer?
Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 05:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:59 μμ CQ locked weapons, ξεκίνησα άμεσα, έπαιξα περίπου μιάμιση ώρα. Μία φορά λάστιχο, μία φορά έκανε λίγο παραπάνω να βρει επόμενο παιγνίδι, 3-4 φορές πέταξε προειδοποιήσεις για θέματα δικτύου, κάποια στιγμιαία κολλήματα (σπάνια), μια φορά artifacts/πρασινίλες, όλα αδιάφορα πρακτικά. Υπάρχει το γνωστό θέμα όταν κάποιος με πολύ χαμηλότερο ping σκάει μπροστά/κοντά σου (είτε πάγωμα είτε ταρακουνημα αλύπητο), έχει προφανώς μπόλικες κουλαμάρες για διορθωμα, υπάρχει ζήτημα με το πόσο/πώς φαίνονται οι οχτροί (τέρμα τα πάντα από γραφικά, fsr3-q), έχει πολύ κακό ήχο (δεν ξέρω γιατί, σε κάποια από τα δοκιμαστικά ήταν σαφώς καλύτερος), είναι beta προφανώς. Είναι BF. Είναι ξεκάθαρο BF, αλλά θέλει/έχει δουλειά ακόμα, όπως ήθελε το V ας πούμε. Δεν ξέρω σε τί στάδιο είναι το "release" αυτή τη στιγμή, πόσο μπροστά από τη beta, αλλά χρειάζεται κόπος. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο φάνηκε στο event, πολύ θετικό αυτό. Το ui σε ρυθμίσεις, διαμόρφωση όπλου κλπ είναι τραγικό, δεν καταλαβαίνω γιατί. Θα αγοραστεί, αλλά όχι ακόμα. 2
Grisos Δημοσ. Πέμπτη στις 06:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:14 μμ 13 λεπτά πριν, Πέτρος είπε CQ locked weapons, ξεκίνησα άμεσα, έπαιξα περίπου μιάμιση ώρα. Μία φορά λάστιχο, μία φορά έκανε λίγο παραπάνω να βρει επόμενο παιγνίδι, 3-4 φορές πέταξε προειδοποιήσεις για θέματα δικτύου, κάποια στιγμιαία κολλήματα (σπάνια), μια φορά artifacts/πρασινίλες, όλα αδιάφορα πρακτικά. Υπάρχει το γνωστό θέμα όταν κάποιος με πολύ χαμηλότερο ping σκάει μπροστά/κοντά σου (είτε πάγωμα είτε ταρακουνημα αλύπητο), έχει προφανώς μπόλικες κουλαμάρες για διορθωμα, υπάρχει ζήτημα με το πόσο/πώς φαίνονται οι οχτροί (τέρμα τα πάντα από γραφικά, fsr3-q), έχει πολύ κακό ήχο (δεν ξέρω γιατί, σε κάποια από τα δοκιμαστικά ήταν σαφώς καλύτερος), είναι beta προφανώς. Είναι BF. Είναι ξεκάθαρο BF, αλλά θέλει/έχει δουλειά ακόμα, όπως ήθελε το V ας πούμε. Δεν ξέρω σε τί στάδιο είναι το "release" αυτή τη στιγμή, πόσο μπροστά από τη beta, αλλά χρειάζεται κόπος. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο φάνηκε στο event, πολύ θετικό αυτό. Το ui σε ρυθμίσεις, διαμόρφωση όπλου κλπ είναι τραγικό, δεν καταλαβαίνω γιατί. Θα αγοραστεί, αλλά όχι ακόμα. Θα αγοραστεί και απο δω, αρκεί να δείξουν όρεξη για διορθώσεις και ξεκάθαρο update/release schedule. Ούτε pre-orders ούτε τπτ. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Πέμπτη στις 07:23 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:23 μμ (επεξεργασμένο) Για γραφικά δεν push-αραν πάντως όπως στα προηγούμενα BF παιχνίδια. Και κάντε χάρη στον εαυτό σας να βάλετε το sharpness στο 0. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:23 μμ από Psycho_Warhead 3
xtrmsnpr Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 μμ (επεξεργασμένο) Αν και έδειχνε 7800 άτομα αναμονή, με έβαλε αμέσως, βρήκε και παιχνίδι αμέσως έπαιξα 5 λεπτά μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι και από τότε δε βρίσκει τίποτα, μένει στην εικόνα με τον στρατιώτη και το κουτάκι να κουνιέται κάτω, όσα βρισίδια και να του έχω ρίξει. Αύριο πάλι, γιατί έχουμε και δουλειές καλοκαιριατικο, από το να σπάω το κεφάλι μου γιατί δε παίζει ένα παιχνίδι. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:47 μμ από xtrmsnpr
πανηλειακός Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:00 μμ 14 minutes ago, xtrmsnpr said: Αν και έδειχνε 7800 άτομα αναμονή, με έβαλε αμέσως, βρήκε και παιχνίδι αμέσως έπαιξα 5 λεπτά μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι και από τότε δε βρίσκει τίποτα, μένει στην εικόνα με τον στρατιώτη και το κουτάκι να κουνιέται κάτω, όσα βρισίδια και να του έχω ρίξει. Αύριο πάλι, γιατί έχουμε και δουλειές καλοκαιριατικο, από το να σπάω το κεφάλι μου γιατί δε παίζει ένα παιχνίδι. Το ίδιο κάνει και σε μένα μόλις 1
enable_your_mind Δημοσ. Πέμπτη στις 08:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:11 μμ Επαιξα λιγο ,, και μπορω να πω οτι πλεον μεγαλωσα για αυτου του ειδους τα παιχνιδια.. ωραιο φανηκε και μου εκανε θετικη εντυπωση για beta ποσο καλα τρεχει.. Αλλα δεν μπορω να παιζω πλεον online competitive... 1
MrGalaxy Δημοσ. Πέμπτη στις 08:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:44 μμ Τελικά το PC μου από το 2020 που το έχω μια χαρά το παίζει το BF6. Σε 1080p / medium- high graphics settings Το PC μου: motherboard : MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD Ryzen 7 3700X, 3.6GHz Επεξεργαστής 8 Πυρήνων RAM: 2x16GB Corsair Vengeance 32GB DDR4-3200MHz GPU: Asus GeForce RTX 2070 Super 8GB ROG Strix Advanced Gaming 1
Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:46 μμ 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Για γραφικά δεν push-αραν πάντως όπως στα προηγούμενα BF παιχνίδια Είναι όντως αρκετά φτωχό, ακόμα και στο φουλ τα πάντα. Περίεργο, εκτός κι αν μπουν μεγάλα "πακέτα" στη release έκδοση. Διάφορες ρυθμίσεις φαίνεται να είναι λειψές, πάντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα