πανηλειακός Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 μμ Εμένα πριν γενικά στα low σε 1080p με ryzen 5 5600 7700xt πιάνει μ.ο 90. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά περιορίζει
Πέτρος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 μμ Τάνα όλα τώρα που ξαναδοκίμασα, πρέπει να πλάκωσαν και τα αμερικανά σιγά-σιγά και να γίνεται μπάχαλο. Πολλά κολλήματα, δεν ξεκινούσε καθόλου μάχη, δεν προχωρούσε κι έμπαινε σε λούπα η οθόνη που φορτώνει χάρτη, κάποια στιγμή πάγωσε εντελώς. Το ελικόπτερο εντελώς τούβλο, είναι και η πίστα διάδρομος πρακτικά, ιπτάμενο φέρετρο.
wargasm Δημοσ. Πέμπτη στις 09:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:11 μμ Από το μεσημέρι έχω παίξει πάνω από 10 γεμάτα παιχνίδια. Ολα conquest και ένα breakthrough. τρέχει απροβλημάτιστα στα πάντα, μη το ματιάσω. Κάποια μικροκολληματα εδώ και εκεί αλλά σε λογικά πλαίσια για beta. Σταθερά με 150 fps, με 4080 και dlss quality. Τα bugs που έχουν αναφερθεί παραπάνω δεν τα έχω συναντήσει. Το έχω κατα ευχαριστηθεί. Μαλλον πάει για αγορά όταν έρθει η ώρα του.
just getting started Δημοσ. Πέμπτη στις 09:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:27 μμ Με ένα παιχνίδι που έπαιξα, φαίνεται ότι όντως έχει κάποιο recoil, καμιά σχέση με αυτό που είδαμε από τα πρώτα gameplay. Επίσης ευτυχώς είναι πολύ πιο αργό από το 2042. Αρκετά τίμιο μέχρι στιγμής, βγάζει μια "φυσικότητα" στο gameplay που ακόμα δεν μου δίνει το 2042 και ας έχω αισθητά περισσότερες ώρες.
John_on_PC Δημοσ. Πέμπτη στις 09:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:35 μμ Πέταξα ελικόπτερο για 10 δευτερόλεπτα με χειριστήριο και δεν έστριβε. Πολύ αργά είναι τα ελικόπτερα. Ενώ ακόμα και στο 2042 δεν ήταν τόσο αργά. Σαν να στρίβεις νταλίκα ένα πράγμα. Εντωμεταξύ πέρασε στο Twitch όλα τα COD σε peak viewers, εκτός από το Warzone. Και ενώ λογικά οι περισσότεροι έχουν πάρει ήδη κωδικό για το early access, ακόμα έχει 800 χιλιάδες viewers.
7nisiotis Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:43 μμ Battlefield 6 — “Εισβολή” από Bots στα Multiplayer Lobbies… αν δεν είναι γεμάτα από αληθινούς παίκτες Σχίσμα 2.0 (;) μετά το Locked vs Unlocked playlist στα όπλα. Προσωπικά είμαι κατά αυτής της επιλογής. Θα αναφέρω σε άλλο ποστ, αργότερα το γιατί δεν μου αρέσει. Λύνεται εύκολα με την προσθήκη server browser πάντως, το πρόβλημα των μισογεμάτων lobby. ℹ️ 1 hour ago, John_on_PC said: Πέταξα ελικόπτερο για 10 δευτερόλεπτα με χειριστήριο και δεν έστριβε. Πολύ αργά είναι τα ελικόπτερα. Ενώ ακόμα και στο 2042 δεν ήταν τόσο αργά. Σαν να στρίβεις νταλίκα ένα πράγμα. Εντωμεταξύ πέρασε στο Twitch όλα τα COD σε peak viewers, εκτός από το Warzone. Και ενώ λογικά οι περισσότεροι έχουν πάρει ήδη κωδικό για το early access, ακόμα έχει 800 χιλιάδες viewers. Μπορούν να το αλλάξουν όπως τότε στο 4 Αρκεί να " νιώσουν " ότι αυτό θέλουμε release vs cte 2
ultraex2003 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:08 μμ επειδη παιζω με intel xess αντικατεστησα τα 4 αρχεια του μονο με το τελευταιο Xess 2.1 sdk https://github.com/intel/xess 1
John_on_PC Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 μμ 5 minutes ago, ultraex2003 said: επειδη παιζω με intel xess αντικατεστησα τα 4 αρχεια του μονο με το τελευταιο Xess 2.1 sdk https://github.com/intel/xess Σε άφησε το anticheat? 1 hour ago, 7nisiotis said: Battlefield 6 — “Εισβολή” από Bots στα Multiplayer Lobbies… αν δεν είναι γεμάτα από αληθινούς παίκτες Σχίσμα 2.0 (;) μετά το Locked vs Unlocked playlist στα όπλα. Προσωπικά είμαι κατά αυτής της επιλογής. Θα αναφέρω σε άλλο ποστ, αργότερα το γιατί δεν μου αρέσει. Λύνεται εύκολα με την προσθήκη server browser πάντως, το πρόβλημα των μισογεμάτων lobby. ℹ️ Μπορούν να το αλλάξουν όπως τότε στο 4 Αρκεί να " νιώσουν " ότι αυτό θέλουμε release vs cte Μακάρι, πάντως πολύ αργά είναι, δλδ δεν μπορούσα να το γυρίσω με τίποτα.
ultraex2003 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 μμ 11 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Σε άφησε το anticheat? Μακάρι, πάντως πολύ αργά είναι, δλδ δεν μπορούσα να το γυρίσω με τίποτα. Παίζω κανονικά δεν έχω θεμα 1
John_on_PC Δημοσ. Παρασκευή στις 12:05 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:05 πμ Εδώ optimized quality settings: Και εδώ optimized performance settings: Το shadow filtering είναι πιο προσωπική επιλογή, εγώ προτιμώ τα sharp αντί για τα soft shadows.
cos_dr2 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:25 πμ Moυ γράφει ότι είμαι στο queue και μετά με πετάει στην αρχική οθόνη. Τι κάνω? Περιμένω?
SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 12:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:32 πμ 6 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε Moυ γράφει ότι είμαι στο queue και μετά με πετάει στην αρχική οθόνη. Τι κάνω? Περιμένω? Μετα.....εισαι μεσα. Κανεις scroll down για τα modes
ultraex2003 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:34 πμ 26 λεπτά πριν, John_on_PC είπε Εδώ optimized quality settings: Και εδώ optimized performance settings: Το shadow filtering είναι πιο προσωπική επιλογή, εγώ προτιμώ τα sharp αντί για τα soft shadows. λενε για κολληματα σε 5-10 λεπτα με το "Screen Space AO & GI" ανοικτο αλλα καλου κακου το κλεισα
John_on_PC Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 πμ 1 minute ago, ultraex2003 said: λενε για κολληματα σε 5-10 λεπτα με το "Screen Space AO & GI" ανοικτο αλλα καλου κακου το κλεισα Ναι, το είδα. Εμένα δεν κρασάρει ευτυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα