Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 917
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τάνα όλα τώρα που ξαναδοκίμασα, πρέπει να πλάκωσαν και τα αμερικανά σιγά-σιγά και να γίνεται μπάχαλο. Πολλά κολλήματα, δεν ξεκινούσε καθόλου μάχη, δεν προχωρούσε κι έμπαινε σε λούπα η οθόνη που φορτώνει χάρτη, κάποια στιγμή πάγωσε εντελώς.

Το ελικόπτερο εντελώς τούβλο, είναι και η πίστα διάδρομος πρακτικά, ιπτάμενο φέρετρο.

Δημοσ.

Από το μεσημέρι έχω παίξει πάνω από 10 γεμάτα παιχνίδια. 
Ολα conquest και ένα breakthrough. 

τρέχει απροβλημάτιστα στα πάντα, μη το ματιάσω. 
Κάποια μικροκολληματα εδώ και εκεί αλλά σε λογικά πλαίσια για beta. 
Σταθερά με 150 fps, με 4080 και dlss quality. 
Τα bugs που έχουν αναφερθεί παραπάνω δεν τα έχω συναντήσει. 

Το έχω κατα ευχαριστηθεί. 
Μαλλον πάει για αγορά όταν έρθει η ώρα του. 

Δημοσ.

Με ένα παιχνίδι που έπαιξα, φαίνεται ότι όντως έχει κάποιο recoil, καμιά σχέση με αυτό που είδαμε από τα πρώτα gameplay.

Επίσης ευτυχώς είναι πολύ πιο αργό από το 2042.

Αρκετά τίμιο μέχρι στιγμής, βγάζει μια "φυσικότητα" στο gameplay που ακόμα δεν μου δίνει το 2042 και ας έχω αισθητά περισσότερες ώρες.

Δημοσ.

Πέταξα ελικόπτερο για 10 δευτερόλεπτα με χειριστήριο και δεν έστριβε. Πολύ αργά είναι τα ελικόπτερα. Ενώ ακόμα και στο 2042 δεν ήταν τόσο αργά. Σαν να στρίβεις νταλίκα ένα πράγμα.

Εντωμεταξύ πέρασε στο Twitch όλα τα COD σε peak viewers, εκτός από το Warzone. Και ενώ λογικά οι περισσότεροι έχουν πάρει ήδη κωδικό για το early access, ακόμα έχει 800 χιλιάδες viewers.

Δημοσ.

Battlefield 6 — “Εισβολή” από Bots στα Multiplayer Lobbies… αν δεν είναι γεμάτα από αληθινούς παίκτες

Σχίσμα 2.0 (;) μετά το Locked vs Unlocked playlist στα όπλα. Προσωπικά είμαι κατά αυτής της επιλογής. Θα αναφέρω σε άλλο ποστ, αργότερα το γιατί δεν μου αρέσει. Λύνεται εύκολα με την προσθήκη server browser πάντως, το πρόβλημα των μισογεμάτων lobby.

ℹ️

1 hour ago, John_on_PC said:

Πέταξα ελικόπτερο για 10 δευτερόλεπτα με χειριστήριο και δεν έστριβε. Πολύ αργά είναι τα ελικόπτερα. Ενώ ακόμα και στο 2042 δεν ήταν τόσο αργά. Σαν να στρίβεις νταλίκα ένα πράγμα.

Εντωμεταξύ πέρασε στο Twitch όλα τα COD σε peak viewers, εκτός από το Warzone. Και ενώ λογικά οι περισσότεροι έχουν πάρει ήδη κωδικό για το early access, ακόμα έχει 800 χιλιάδες viewers.

Μπορούν να το αλλάξουν όπως τότε στο 4

Αρκεί να " νιώσουν " ότι αυτό θέλουμε 

release vs cte 

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, ultraex2003 said:

επειδη παιζω με intel xess  αντικατεστησα τα 4 αρχεια του μονο με το τελευταιο Xess 2.1 sdk

https://github.com/intel/xess

image.jpeg.51e24ec927e89e271a18296d99993173.jpeg

Σε άφησε το anticheat?

1 hour ago, 7nisiotis said:

Battlefield 6 — “Εισβολή” από Bots στα Multiplayer Lobbies… αν δεν είναι γεμάτα από αληθινούς παίκτες

Σχίσμα 2.0 (;) μετά το Locked vs Unlocked playlist στα όπλα. Προσωπικά είμαι κατά αυτής της επιλογής. Θα αναφέρω σε άλλο ποστ, αργότερα το γιατί δεν μου αρέσει. Λύνεται εύκολα με την προσθήκη server browser πάντως, το πρόβλημα των μισογεμάτων lobby.

ℹ️

Μπορούν να το αλλάξουν όπως τότε στο 4

Αρκεί να " νιώσουν " ότι αυτό θέλουμε 

release vs cte 

Μακάρι, πάντως πολύ αργά είναι, δλδ δεν μπορούσα να το γυρίσω με τίποτα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Σε άφησε το anticheat?

Μακάρι, πάντως πολύ αργά είναι, δλδ δεν μπορούσα να το γυρίσω με τίποτα.

Παίζω κανονικά δεν έχω θεμα

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Εδώ optimized quality settings:

Screenshot2025-08-07235109.jpg.f5839ce2067fc8916d784aaa1ca05a04.jpg

Και εδώ optimized performance settings:Screenshot2025-08-07235132.jpg.f9f5174837fa54ef0544906a76df978b.jpg

Το shadow filtering είναι πιο προσωπική επιλογή, εγώ προτιμώ τα sharp αντί για τα soft shadows.

λενε  για κολληματα σε 5-10 λεπτα  με το  "Screen Space AO & GI" ανοικτο  αλλα καλου κακου το κλεισα

Δημοσ.
1 minute ago, ultraex2003 said:

λενε  για κολληματα σε 5-10 λεπτα  με το  "Screen Space AO & GI" ανοικτο  αλλα καλου κακου το κλεισα

Ναι, το είδα. Εμένα δεν κρασάρει ευτυχώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...