Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Για γραφικά δεν push-αραν πάντως όπως στα προηγούμενα BF παιχνίδια. Και κάντε χάρη στον εαυτό σας να βάλετε το sharpness στο 0.

Απορώ γιατί έχουν αυτό το sharpness enabled στο default ενώ χαλάει όλο το visual. 
και έλεγα τι με χάλαγε τόσο στα γραφικά του ρε γαμωτο. 
Τεράστια διαφορά με το sharpness 0. 

Επεξ/σία από wargasm
  • Απαντ. 911
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Επαιξα λιγο ,, και μπορω να πω οτι πλεον μεγαλωσα για αυτου του ειδους τα παιχνιδια.. ωραιο φανηκε και μου εκανε θετικη εντυπωση για beta  ποσο καλα τρεχει.. Αλλα δεν μπορω να παιζω πλεον online competitive... 

Η beta χωρις τα unlock χανει το 50% της διασκεδασης. Τα BF δειχνουν την αξια τους οταν εχουμε ξεκλειδωσει τα παντα. Και εχουμε πολους τροπους να διασκεδασουμε και να ειμαστε χρησιμοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εν τω μεταξυ μλκ που δεν εχει αεροπλανα στο breakthrough. Θα μπω κανα conquest να τα δοκιμασω

• Ναι αλλα κρατάνε πολύ περισσότερο και μη σου πω ότι πλέον είναι καλύτερα και από Conquest, δε το περίμενα
  • Εχουμε βέβαια τα tanks αλλά  το respawn δεν είναι τρελό και δεν είναι game changer
  • Κάτι μου λέει ότι το BATTLE ROYALE κάτω από αυτές τις συνθηκες θα είναι απλα ΑΠΟΘΕΩΣΗ
  • To Sharpness στο 0% με χάλασε λίγο, βγάζει μία μική θαμπάδα, 30-35% το θεωρώ ιδανικό για εμένα προσωπικά

Info RTX 5090 - Monitor Refresh Rate 175Hz (Alienware Aw3423Dw) - DLAA (ultra settings)

Vsync 1/2 : 243 W - 88 fps

Vsync 1/3 : 192 W - 58 fps

Vsync 1/4 : 165 W - 44 fps

Vsync ON : 400 W - 171 fps

Vsync OFF : 509 W - 219 fps

KING is BACK for sure ... επιτέλους !!!

Επεξ/σία από whiteman7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εγώ χάνω συνέχεια το health bar μου; Πρέπει να πάει πίσω εκεί που ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή στο UI widget με το όπλο.

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Grisos said:

Τώρα το έβλεπα και εγώ χαχά. Εδώ το user.cfg file για να δείχνει τα fps σαν τα προηγούμενα παιχνίδια, χωρίς cpu, gpu, sim, etc:

perfoverlay.drawfps 1
perfoverlay.drawgpu 0
perfoverlay.drawpixelthroughput 0
perfoverlay.drawsim 0
perfoverlay.fpsdisplayformat 3
perfoverlay.fpsdisplayoffsetx 2365
perfoverlay.fpsdisplayoffsety -50
perfoverlay.fpsdisplayscale 3

Αλλάξτε το perfoverlay.fpsdisplayoffsetx ώστε να μην χάνεται το fps counter. Όσο το μεγαλώνεις, τόσο πιο αριστερά πάει. Το μηδέν είναι φουλ δεξιά.

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 2
Δημοσ.

Τέλος 

Έτσι θα παίξω εγώ. 

NO HUD.MOFOS

Για το "milsim" immersion. 

Κανα benchmark με τις περισσότερες κάρτες της αγοράς συγκεντρωτικό αν βρείτε ποσταρετε πχ 5070 v 9070 v 5070 Ti v 9070XT

Αλλά να είναι στο ίδιο σεταπ δίπλα δίπλα 

Μακάρι να τρέξει ο hardwareunboxed

Δημοσ.

Έπαιξα χθες κι έφτασα level 9. Παίζω από το 2002 Battlefield 2. Έχει ξεκάθαρα και πάλι feeling Battlefield.

Αλλά...τα maps που πρόσθεσαν στη beta είναι χάλια!! Δε θέλουμε μόνο closed quarters battles λες και παίζουμε CoD, ας ελπίσουμε στη τελική έκδοση του παιχνιδιού να έχουν βάλει και κανά μεγάλο map που να μην είναι τόσο linear και να χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο να πας από σημαία σε σημαία.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Τέλος 

Έτσι θα παίξω εγώ. 

NO HUD.MOFOS

Για το "milsim" immersion. 

Κανα benchmark με τις περισσότερες κάρτες της αγοράς συγκεντρωτικό αν βρείτε ποσταρετε πχ 5070 v 9070 v 5070 Ti v 9070XT

Αλλά να είναι στο ίδιο σεταπ δίπλα δίπλα 

Μακάρι να τρέξει ο hardwareunboxed

Πέρα από αυτο:

δεν νομίζω να βγάλει κάτι άλλο. Ασχολίαστο το max settings λες και παίζουμε single σε οθόνη LCD του 100ρικου

• Haha 1
Δημοσ.

Ευτυχως οντως το recoil και η ταχυτητα ειναι καλυτερα απο αυτα που εβλεπα στα βιντεο . Ωστοσο υπαρχει θεμα με τους χαρτες , προφανως οτι εχουν  δειξει μεχρι στιγμης. Ειναι πολλοι μικροι για battlefield. Επικρατει ενα χαος χωρις ιχνος στρατηγικης . Ισως εγω εχω αλλαξει αλλα εχω ενα αισθημα οτι κατι δεν παει καλα ,χωρις να μπορω να προσδιορίσω τι ακριβως . Τα συναισθηματα που μου εβγαλε π.χ το BF1 οταν πρωτοεπαιξα breakthrough δεν τα πλησιαζει επ ουδενί  το 6.

Ελπιζω οταν βγει το full game να νιωσω το ''κλικ''...

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Ευτυχως οντως το recoil και η ταχυτητα ειναι καλυτερα απο αυτα που εβλεπα στα βιντεο . Ωστοσο υπαρχει θεμα με τους χαρτες , προφανως οτι εχουν  δειξει μεχρι στιγμης. Ειναι πολλοι μικροι για battlefield. Επικρατει ενα χαος χωρις ιχνος στρατηγικης . Ισως εγω εχω αλλαξει αλλα εχω ενα αισθημα οτι κατι δεν παει καλα ,χωρις να μπορω να προσδιορίσω τι ακριβως . Τα συναισθηματα που μου εβγαλε π.χ το BF1 οταν πρωτοεπαιξα breakthrough δεν τα πλησιαζει επ ουδενί  το 6.

Ελπιζω οταν βγει το full game να νιωσω το ''κλικ''...

νομιζω ότι θα ομαλοποιηθεί αυτό

Για παραδειγμα σήμερα σε ένα χαρτη (αυτό με το βουνό) ξεκινησαν όλοι , το ενοιωθες, ότι επαιζαν με στρατηγική

Τώρα γίνονται δοκιμες απο όλους , όπλα , settings κλπ

Το γενικότερο όμως feeling που σου αφήνει είναι ότι ίσως μιλήσουμε για παιχνίδι σταθμό στα BF's

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...