wargasm Δημοσ. Παρασκευή στις 12:48 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:48 πμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Για γραφικά δεν push-αραν πάντως όπως στα προηγούμενα BF παιχνίδια. Και κάντε χάρη στον εαυτό σας να βάλετε το sharpness στο 0. Απορώ γιατί έχουν αυτό το sharpness enabled στο default ενώ χαλάει όλο το visual. και έλεγα τι με χάλαγε τόσο στα γραφικά του ρε γαμωτο. Τεράστια διαφορά με το sharpness 0. 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:50 πμ από wargasm
XRISTOS.A Δημοσ. Παρασκευή στις 12:50 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:50 πμ 4 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Επαιξα λιγο ,, και μπορω να πω οτι πλεον μεγαλωσα για αυτου του ειδους τα παιχνιδια.. ωραιο φανηκε και μου εκανε θετικη εντυπωση για beta ποσο καλα τρεχει.. Αλλα δεν μπορω να παιζω πλεον online competitive... Η beta χωρις τα unlock χανει το 50% της διασκεδασης. Τα BF δειχνουν την αξια τους οταν εχουμε ξεκλειδωσει τα παντα. Και εχουμε πολους τροπους να διασκεδασουμε και να ειμαστε χρησιμοι.
SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 02:01 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:01 πμ Κατι ξεκινησα να κανω με το sniperακι Spoiler 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Παρασκευή στις 02:09 πμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 02:09 πμ Πλακίτσα έχει. Spoiler 4
SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 02:13 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:13 πμ Εν τω μεταξυ μλκ που δεν εχει αεροπλανα στο breakthrough. Θα μπω κανα conquest να τα δοκιμασω
whiteman7 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:06 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:06 πμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εν τω μεταξυ μλκ που δεν εχει αεροπλανα στο breakthrough. Θα μπω κανα conquest να τα δοκιμασω Ναι αλλα κρατάνε πολύ περισσότερο και μη σου πω ότι πλέον είναι καλύτερα και από Conquest, δε το περίμενα Εχουμε βέβαια τα tanks αλλά το respawn δεν είναι τρελό και δεν είναι game changer Κάτι μου λέει ότι το BATTLE ROYALE κάτω από αυτές τις συνθηκες θα είναι απλα ΑΠΟΘΕΩΣΗ To Sharpness στο 0% με χάλασε λίγο, βγάζει μία μική θαμπάδα, 30-35% το θεωρώ ιδανικό για εμένα προσωπικά Info : RTX 5090 - Monitor Refresh Rate 175Hz (Alienware Aw3423Dw) - DLAA (ultra settings) Vsync 1/2 : 243 W - 88 fps Vsync 1/3 : 192 W - 58 fps Vsync 1/4 : 165 W - 44 fps Vsync ON : 400 W - 171 fps Vsync OFF : 509 W - 219 fps KING is BACK for sure ... επιτέλους !!! Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:26 πμ από whiteman7
John_on_PC Δημοσ. Παρασκευή στις 08:33 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:33 πμ (επεξεργασμένο) Μόνο εγώ χάνω συνέχεια το health bar μου; Πρέπει να πάει πίσω εκεί που ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή στο UI widget με το όπλο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:40 πμ από John_on_PC 2
John_on_PC Δημοσ. Παρασκευή στις 08:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:59 πμ (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Grisos said: Τώρα το έβλεπα και εγώ χαχά. Εδώ το user.cfg file για να δείχνει τα fps σαν τα προηγούμενα παιχνίδια, χωρίς cpu, gpu, sim, etc: perfoverlay.drawfps 1 perfoverlay.drawgpu 0 perfoverlay.drawpixelthroughput 0 perfoverlay.drawsim 0 perfoverlay.fpsdisplayformat 3 perfoverlay.fpsdisplayoffsetx 2365 perfoverlay.fpsdisplayoffsety -50 perfoverlay.fpsdisplayscale 3 Αλλάξτε το perfoverlay.fpsdisplayoffsetx ώστε να μην χάνεται το fps counter. Όσο το μεγαλώνεις, τόσο πιο αριστερά πάει. Το μηδέν είναι φουλ δεξιά. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:59 πμ από John_on_PC 2
7nisiotis Δημοσ. Παρασκευή στις 09:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:22 πμ Τέλος Έτσι θα παίξω εγώ. NO HUD.MOFOS Για το "milsim" immersion. Κανα benchmark με τις περισσότερες κάρτες της αγοράς συγκεντρωτικό αν βρείτε ποσταρετε πχ 5070 v 9070 v 5070 Ti v 9070XT Αλλά να είναι στο ίδιο σεταπ δίπλα δίπλα Μακάρι να τρέξει ο hardwareunboxed
bill_viper Δημοσ. Παρασκευή στις 09:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:25 πμ Έπαιξα χθες κι έφτασα level 9. Παίζω από το 2002 Battlefield 2. Έχει ξεκάθαρα και πάλι feeling Battlefield. Αλλά...τα maps που πρόσθεσαν στη beta είναι χάλια!! Δε θέλουμε μόνο closed quarters battles λες και παίζουμε CoD, ας ελπίσουμε στη τελική έκδοση του παιχνιδιού να έχουν βάλει και κανά μεγάλο map που να μην είναι τόσο linear και να χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο να πας από σημαία σε σημαία. 2
Grisos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:26 πμ 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τέλος Έτσι θα παίξω εγώ. NO HUD.MOFOS Για το "milsim" immersion. Κανα benchmark με τις περισσότερες κάρτες της αγοράς συγκεντρωτικό αν βρείτε ποσταρετε πχ 5070 v 9070 v 5070 Ti v 9070XT Αλλά να είναι στο ίδιο σεταπ δίπλα δίπλα Μακάρι να τρέξει ο hardwareunboxed Πέρα από αυτο: δεν νομίζω να βγάλει κάτι άλλο. Ασχολίαστο το max settings λες και παίζουμε single σε οθόνη LCD του 100ρικου 1
noFEARgr Δημοσ. Παρασκευή στις 09:27 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:27 πμ Ευτυχως οντως το recoil και η ταχυτητα ειναι καλυτερα απο αυτα που εβλεπα στα βιντεο . Ωστοσο υπαρχει θεμα με τους χαρτες , προφανως οτι εχουν δειξει μεχρι στιγμης. Ειναι πολλοι μικροι για battlefield. Επικρατει ενα χαος χωρις ιχνος στρατηγικης . Ισως εγω εχω αλλαξει αλλα εχω ενα αισθημα οτι κατι δεν παει καλα ,χωρις να μπορω να προσδιορίσω τι ακριβως . Τα συναισθηματα που μου εβγαλε π.χ το BF1 οταν πρωτοεπαιξα breakthrough δεν τα πλησιαζει επ ουδενί το 6. Ελπιζω οταν βγει το full game να νιωσω το ''κλικ''... 2
whiteman7 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 πμ 17 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ευτυχως οντως το recoil και η ταχυτητα ειναι καλυτερα απο αυτα που εβλεπα στα βιντεο . Ωστοσο υπαρχει θεμα με τους χαρτες , προφανως οτι εχουν δειξει μεχρι στιγμης. Ειναι πολλοι μικροι για battlefield. Επικρατει ενα χαος χωρις ιχνος στρατηγικης . Ισως εγω εχω αλλαξει αλλα εχω ενα αισθημα οτι κατι δεν παει καλα ,χωρις να μπορω να προσδιορίσω τι ακριβως . Τα συναισθηματα που μου εβγαλε π.χ το BF1 οταν πρωτοεπαιξα breakthrough δεν τα πλησιαζει επ ουδενί το 6. Ελπιζω οταν βγει το full game να νιωσω το ''κλικ''... νομιζω ότι θα ομαλοποιηθεί αυτό Για παραδειγμα σήμερα σε ένα χαρτη (αυτό με το βουνό) ξεκινησαν όλοι , το ενοιωθες, ότι επαιζαν με στρατηγική Τώρα γίνονται δοκιμες απο όλους , όπλα , settings κλπ Το γενικότερο όμως feeling που σου αφήνει είναι ότι ίσως μιλήσουμε για παιχνίδι σταθμό στα BF's
Spartan117 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:05 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:05 πμ Temporary workaround για HDR calibration To default είναι 1000. Δεν ξέρω για ποιό λόγο δεν υπάρχει calibration στην beta. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα