Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 904
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cos_dr2 είπε

Χρειάζεται early access για να παίξεις την beta αυτού του Σαββατοκύριακου? Γι αυτό δεν μπορώ να μπω τώρα και είναι κλειδωμένα? 

Όχι. Τώρα έδωσαν πρόσβαση σε εμάς όλους πού δε παίζαμε το 2042 πρόσβαση και είπαν άστον αυτόν εκεί στο 2042 πού είναι το αγαπημένο του, θα τον φωνάξουμε το ΣΚ να παίξει το 6 😋.  Κάτσε δες μισή ώρα stream στο twitch, να σου δώσει κλειδί για την beta ή κοίτα μέσα εδώ που έδωσε ο Κερκυραίος γέροντας ένα κλειδί χθες για να αποκτήσεις early access πρόσβαση.

2 ώρες πριν, wargasm είπε

Τι μου θύμησες τώρα…

Ανυπομονώ να ξαπλώσω στη γωνία… 🤣

Ατατατατατατατατατα

• Haha 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, wargasm είπε

αν το όποιο progression και σεταρισμα  γίνεται στη beta θα παραμείνει και στο final release? 

Οχι, δυστυχως το progress δεν θα μεταφερθει.

1 ώρα πριν, whiteman7 είπε

Επιμένω ότι έχουν αναβαθμισει πλήρως το BREAKTHROUGH

Χάρτες που κρατανε περιπου 40 λεπτά σε αντιθεση με CONQUEST

Εχω αντιθετη αποψη. το bt ειναι σημαντικα υποβαθμισμενο, μικρα maps με το πολυ 4  sectors, και οι attackers παιρνουν ευκολα tickets. Ελπιζω να δουμε κανα επιπλεον μαπ στις beta να κανει rotate

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οχι, δυστυχως το progress δεν θα μεταφερθει.

Εχω αντιθετη αποψη. το bt ειναι σημαντικα υποβαθμισμενο, μικρα maps με το πολυ 4  sectors, και οι attackers παιρνουν ευκολα tickets. Ελπιζω να δουμε κανα επιπλεον μαπ στις beta να κανει rotate

Συμφωνώ , ειδικά στο κομμάτι maps. Καλύτερα δουλεμένα σε σχέση με το 2042, αλλα πολύ μικρά. 
Γενικά δεν είναι αυτό που υποσχόταν...ελπίζω να δούμε καλύτερα maps γιατί κατα την γνώμη μου τα καλα και σωστά maps ειναι το μισό παιχνίδι, η μισή εμπειρία, το 50%. Και προσωπικά μπάζει φουλ, μάπα οι χάρτες.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, SabotazNic said:

Εγώ σήμερα παραδόξως έχω καλύτερα fps. Χθες σε εκείνα τα cpu/gpu έβλεπα νούμερα τύπου 40-70 και κόκκινα, σήμερα ήμουν 90+. Αρκετά high settings, dlss quality 

3070;

Δώσε settings. Είμαι εκτός "έδρας"🏡αλλά έχω πρόσβαση σε μια 3070 γνωστού και εκεί έπαιξα σήμερα. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Και μιας και επιασα και tank...

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.156d83719fb76a241caaa3bea7d8dedb.png

Ωραιος!Πως βγαζεις picture γιατι δεν θυμαμαι?Ρε, το spot ας το βγαλουν τελειως.Δεν κανει spot κανεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, gildo said:

Ωραιος!Πως βγαζεις picture γιατι δεν θυμαμαι?Ρε, το spot ας το βγαλουν τελειως.Δεν κανει spot κανεις.

Το έχουν αλλάξει. Μοιάζει (περίπου) με το COD-type spotting. Q εκεί που κοιτάς και βγάζει ένα μαρκ. Α δεις εχθρό και το πατήσεις τον μαρκάρει. Όπως και αν είσαι down και περιμένεις να σε σηκώσουν.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στον τεχνικό τομέα. Είτε βάλω DLSS Quality και High, είτε DLSS Quality και Ultra πάντα έχω κατά Μ.Ο. 90-100 fps. Θα μου πεις είναι BETA και δεν υπάρχουν επίσημοι drivers αλλά και πάλι...

Αυτά με i5-14500, 32 GB RAM και RTX 4070 Super.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αν κρατήσεις τα textures στο max, το filtering και λίγο τον φωτισμό και τα άλλα στο Low έχεις το 85% της ποιότητας των γραφικών με πολύ καλύτερο frame-rate.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
28 minutes ago, _Theo_ said:

Πάντως έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στον τεχνικό τομέα. Είτε βάλω DLSS Quality και High, είτε DLSS Quality και Ultra πάντα έχω κατά Μ.Ο. 90-100 fps. Θα μου πεις είναι BETA και δεν υπάρχουν επίσημοι drivers αλλά και πάλι...

Αυτά με i5-14500, 32 GB RAM και RTX 4070 Super.

CPU bottleneck μάλλον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

beta ή κοίτα μέσα εδώ που έδωσε ο Κερκυραίος γέροντας ένα κλειδί

ευχαριστώ αλλα ελπίζω να μην το ρίξω και επειδή το έριξαν πολλοί να φάω κανά ban στο account μου., 

Επεξ/σία από cos_dr2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...