Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως τα πατε απο θεμα ping/packet loss? 
Με απλη γραμμη 50αρα που εχω 30 μου δίνει 80 ping και ειναι τοσο πολυ το packet loss που μου εμφανίζει ολο πανω τα σηματάκια και απλα δεν μπορω να παιξω. Παλι καλα που δεν το αγόρασα.. 
Αραγε με κανενα starlink να εχει καλυτερο ping?

• Απαντ. 897
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

3070;

Δώσε settings. Είμαι εκτός "έδρας"🏡αλλά έχω πρόσβαση σε μια 3070 γνωστού και εκεί έπαιξα σήμερα. 

Spoiler

image.png.ea15bd51c14d4cf9365a6420417d53ad.png

image.png.fe23b9e7154ff9571f60028940e49999.png

image.png.b4490bd16474a5486aa9d00d2fe30c1d.png

image.png.1797d45754c6dbfcb52972067c898c47.png

image.png.5346052720b4fba079116cf7c88a73d8.png

14 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Πως τα πατε απο θεμα ping/packet loss? 
Με απλη γραμμη 50αρα που εχω 30 μου δίνει 80 ping και ειναι τοσο πολυ το packet loss που μου εμφανίζει ολο πανω τα σηματάκια και απλα δεν μπορω να παιξω. Παλι καλα που δεν το αγόρασα.. 
Αραγε με κανενα starlink να εχει καλυτερο ping?

Καποιες φορες εχω και 300+ και 800 εχω δει με σοβαρο rubber banding

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, cos_dr2 said:

ευχαριστώ αλλα ελπίζω να μην το ρίξω και επειδή το έριξαν πολλοί να φάω κανά ban στο account μου., 

Όχι ρε δε τρως κανένα μπαν. Απλά ίσως το πήρε κανα αλεπουδακι και δεν είπε και ευχαριστώ να ξέρουμε ότι εξαργυρώθηκε. Δοκίμασε 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Όχι ρε δε τρως κανένα μπαν. Απλά ίσως το πήρε κανα αλεπουδακι και δεν είπε και ευχαριστώ να ξέρουμε ότι εξαρθρώθηκε. Δοκίμασε 

Το δοκίμασα πριν λίγο αλλά ενώ στην αρχή το δέχτηκε, αμέσως μετά μου πέταξε μύνημα το EA App ότι αυτό το redeem code έχει χρησιμοποιηθεί. Προφανώς, το έκοψαν λόγω μανιασμένα αλλεπάλληλης χρήσης από άλλους. 😆

Δημοσ.
14 ώρες πριν, John_on_PC είπε

Αλλάξτε το perfoverlay.fpsdisplayoffsetx ώστε να μην χάνεται το fps counter. Όσο το μεγαλώνεις, τόσο πιο αριστερά πάει. Το μηδέν είναι φουλ δεξιά.

Στο φάκελο του παιχνιδιού πάντα, ε? Ή πλέον θέλει στον αντίστοιχο που είναι τα config files?

Δημοσ.
37 minutes ago, cos_dr2 said:

Το δοκίμασα πριν λίγο αλλά ενώ στην αρχή το δέχτηκε, αμέσως μετά μου πέταξε μύνημα το EA App ότι αυτό το redeem code έχει χρησιμοποιηθεί. Προφανώς, το έκοψαν λόγω μανιασμένα αλλεπάλληλης χρήσης από άλλους. 😆

οχι απλα το πήρε καποιος του φορουμ

• Like 2
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε

Δοκίμασε το δικό μου και εγώ το έγραψα χθες αλλά δεν απάντησε κανείς, μήπως ισχύει ακόμη δοκίμασε.

Spoiler

image.png.e630e2d1ce16695f272e862f9ada93a0.png

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτά τα τανκς είναι πολύ δύσκολο να τα χτυπάς με RPG ; Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικές φορές ΔΕΝ ρίχνει κανένας..

Ο ίδιος λόγος που δεν κοιτάνε πολλοί με stingers για ΑΑ. Θέλουν infantry on infantry kills. -_- 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε

Ο ίδιος λόγος που δεν κοιτάνε πολλοί με stingers για ΑΑ. Θέλουν infantry on infantry kills. -_- 

Είναι απόλαυση όταν σκάει το tank και παίρνεις τα kill-άκια..

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, M4tR1x είπε

Δοκίμασε το δικό μου και εγώ το έγραψα χθες αλλά δεν απάντησε κανείς, μήπως ισχύει ακόμη δοκίμασε.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.e630e2d1ce16695f272e862f9ada93a0.png

Δυστυχώς, ούτε αυτός. Ευχαριστώ πάντως. Πάω για ύπνο εξάλλου. Αύριο θα μπορώ να παίξω, όπως είπατε. 

Σας ευχαριστώ όλους, καλά kill!!

Βλέπω τη leria που παίζει και ακούω σχόλια περι hit-reg και ότι γίνεται ότι να ναι. 

Κατάλαβα. Ε, σε 2 χρόνια με τα patch θα στρώσει, όπως το 2042😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως ναι μεν γυρισαν στα classes, αλλα τα εχουν κανει σκατα. c4 ο scout, resupply ο medicsupport, ενα χαζο gadget ο  assault και το rpg στον engineer. Ναι οκ, ειπαμε να κανετε τα squads να εχουν αναγκη ο ενας τον αλλο, αλλα οχι τοσο forced. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Πέτρος said:

Στο φάκελο του παιχνιδιού πάντα, ε? Ή πλέον θέλει στον αντίστοιχο που είναι τα config files?

Ναι, τουλάχιστον στο Steam. Όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...