Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 909
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το Sharpness στο 0 δεν παλεύεται. Απλώς πρέπει να το μειώσεις κάπως, στο 30-40 από το 50 που είναι. Αν το κλείσεις τελείως δείχνει πολύ θολό. 

Επεξ/σία από _Theo_
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, John_on_PC είπε

Το έχεις μέσα στο "Steam\steamapps\common\Glacier Events"?

Δοκίμασες να αλλάξεις τα offset μήπως το στέλνουν εκτός οθόνης; Επίσης ίσως θέλει στα advanced graphics settings να βάλεις το "simple" performance overlay.

Για κάποιο λόγο το αρχείο ήταν κενό...το είχα φτιάξει στην επιφάνεια εργασίας και έκανα c/p στο φάκελο του παιχνιδιού (ΕΑ έκδοση)...και το νέο ήταν κενό...μηδέν λογική.

Λειτουργεί, αλλά αν αλλάξει ρύθμιση γραφικών ingame χάνεται μέχρι τον επόμενο χάρτη.

ΤΥ! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/8/2025 στις 9:41 ΜΜ, whiteman7 είπε

εισαι σιγουρος? 

κατι δε βγαζει καλα

ναι έχεις δίκιο.. 

Nobodyiui

Επεξ/σία από Tzimaras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα σήμερα την open beta του Battlefield 6 και να μερικές πρώτες εντυπώσεις.

Στην αρχή, σε full screen, το παιχνίδι μου εμφάνιζε συνεχώς όλα τα network indicators και κάθε 7 δευτερόλεπτα έκανε freeze. Μόλις το γύρισα σε borderless η κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά. Ίσως ήταν σύμπτωση και να έφταιγε το δίκτυο, αλλά έτσι όπως έγινε, εκεί στρώσε.

Έχω ήδη τους τελευταίους AMD drivers, οπότε δεν το αποδίδω σε παλιό λογισμικό. Σαν γενική αίσθηση, η πρώτη εικόνα είναι καλή. Ο ήχος είναι ιδιαίτερα θετικός — καθαρός, γεμάτος και με προοπτικές να δώσει ακόμα περισσότερη ατμόσφαιρα. Το pacing φαίνεται πιο χαλαρό από το BF2042, δεν έχει αυτή τη συνεχή πίεση να τρέχεις ασταμάτητα. Έχω λίγο micro-stutter αλλά μάλλον είναι φυσιολογικό λόγω beta, τα fps μου είναι καλά στη νέα μου 7800 ΧΤ Νάιτρο πλας, η beta τρεχει καλά όπως βλέπω. Η χρήση της CPU είναι λίγο τσιμπημένη. 

Η κίνηση και το aiming μου θυμίζουν έναν συνδυασμό BF3 και BF2042, με τη μηχανή του 2042 να είναι παρούσα. Το tank επίσης δίνει μια ευχάριστη εμπειρία, με σωστή αίσθηση χειρισμού.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, αλλά η κατεύθυνση δείχνει θετική. Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή κυκλοφορία.

Επεξ/σία από cos_dr2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, RPDrummer είπε

Το εβαλά 30. Καθαρισε! Ευχαριστω

Την καλύτερη εικόνα για μένα την έχει με DLAA on! 

1 ώρα πριν, cos_dr2 είπε

Δοκίμασα σήμερα την open beta του Battlefield 6 και να μερικές πρώτες εντυπώσεις.

Στην αρχή, σε full screen, το παιχνίδι μου εμφάνιζε συνεχώς όλα τα network indicators και κάθε 7 δευτερόλεπτα έκανε freeze. Μόλις το γύρισα σε borderless η κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά. Ίσως ήταν σύμπτωση και να έφταιγε το δίκτυο, αλλά έτσι όπως έγινε, εκεί στρώσε.

Έχω ήδη τους τελευταίους AMD drivers, οπότε δεν το αποδίδω σε παλιό λογισμικό. Σαν γενική αίσθηση, η πρώτη εικόνα είναι καλή. Ο ήχος είναι ιδιαίτερα θετικός — καθαρός, γεμάτος και με προοπτικές να δώσει ακόμα περισσότερη ατμόσφαιρα. Το pacing φαίνεται πιο χαλαρό από το BF2042, δεν έχει αυτή τη συνεχή πίεση να τρέχεις ασταμάτητα. Έχω λίγο micro-stutter αλλά μάλλον είναι φυσιολογικό λόγω beta, τα fps μου είναι καλά στη νέα μου 7800 ΧΤ Νάιτρο πλας, η beta τρεχει καλά όπως βλέπω. Η χρήση της CPU είναι λίγο τσιμπημένη. 

Η κίνηση και το aiming μου θυμίζουν έναν συνδυασμό BF3 και BF2042, με τη μηχανή του 2042 να είναι παρούσα. Το tank επίσης δίνει μια ευχάριστη εμπειρία, με σωστή αίσθηση χειρισμού.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, αλλά η κατεύθυνση δείχνει θετική. Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή κυκλοφορία.

Micro-stutter δεν έχει καθόλου σε μένα! Και αυτό με κάνει εντύπωση για BF παιχνίδι! 

BF6.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, aetos1988 είπε

Micro-stutter δεν έχει καθόλου σε μένα! Και αυτό με κάνει εντύπωση για BF παιχνίδι! 

Και εμένα έστρωσε μετά από επανεκκίνηση. Δεν κάνει καθόλου. Έκανε λίγο. Μήπως ήταν για να τρέξει και η cache των shaders. 

Επίσης, τη χειροβομβίδα δεν την πετάει λίγο περίεργα ή μου φαίνεται?

Επεξ/σία από cos_dr2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aetos1988 είπε

Την καλύτερη εικόνα για μένα την έχει με DLAA on! 

BF6.png

• Συμφωνω, DLAA έχει την καλυτερη λεπτομέρεια και εικονα
  • Ουτε εγω έχω μέχρι τωρα shutters

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...