RPDrummer Δημοσ. Σάββατο στις 12:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:53 μμ To εβαλα μηδεν. Κατι με τα antialiasing πρεπει να ειναι. DLAA ή ΤΑΑ.
_Theo_ Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 μμ (επεξεργασμένο) Με το Sharpness στο 0 δεν παλεύεται. Απλώς πρέπει να το μειώσεις κάπως, στο 30-40 από το 50 που είναι. Αν το κλείσεις τελείως δείχνει πολύ θολό. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:58 μμ από _Theo_ 2
Πέτρος Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:56 μμ 12 ώρες πριν, John_on_PC είπε Το έχεις μέσα στο "Steam\steamapps\common\Glacier Events"? Δοκίμασες να αλλάξεις τα offset μήπως το στέλνουν εκτός οθόνης; Επίσης ίσως θέλει στα advanced graphics settings να βάλεις το "simple" performance overlay. Για κάποιο λόγο το αρχείο ήταν κενό...το είχα φτιάξει στην επιφάνεια εργασίας και έκανα c/p στο φάκελο του παιχνιδιού (ΕΑ έκδοση)...και το νέο ήταν κενό...μηδέν λογική. Λειτουργεί, αλλά αν αλλάξει ρύθμιση γραφικών ingame χάνεται μέχρι τον επόμενο χάρτη. ΤΥ! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Σάββατο στις 02:27 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 02:27 μμ EA’s Javelin Has Blocked 330,000 Cheat Attempts in Battlefield 6 in Just Two Days
_Theo_ Δημοσ. Σάββατο στις 02:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:59 μμ 29 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε EA’s Javelin Has Blocked 330,000 Cheat Attempts in Battlefield 6 in Just Two Days Το Iron Dome κατά των cheats. Που θα πάει θα το "τρυπήσουν" και αυτό όμως.
Tzimaras Δημοσ. Σάββατο στις 06:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:42 μμ (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2025 στις 9:41 ΜΜ, whiteman7 είπε εισαι σιγουρος? κατι δε βγαζει καλα ναι έχεις δίκιο.. Nobodyiui Επεξ/σία Σάββατο στις 06:47 μμ από Tzimaras
kti23 Δημοσ. Σάββατο στις 06:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:49 μμ Νομιζω σωστα points, ειδικα με το suppression στα snipers ειναι σαν να μην υπαρχει 1
cos_dr2 Δημοσ. Σάββατο στις 06:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:52 μμ (επεξεργασμένο) Δοκίμασα σήμερα την open beta του Battlefield 6 και να μερικές πρώτες εντυπώσεις. Στην αρχή, σε full screen, το παιχνίδι μου εμφάνιζε συνεχώς όλα τα network indicators και κάθε 7 δευτερόλεπτα έκανε freeze. Μόλις το γύρισα σε borderless η κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά. Ίσως ήταν σύμπτωση και να έφταιγε το δίκτυο, αλλά έτσι όπως έγινε, εκεί στρώσε. Έχω ήδη τους τελευταίους AMD drivers, οπότε δεν το αποδίδω σε παλιό λογισμικό. Σαν γενική αίσθηση, η πρώτη εικόνα είναι καλή. Ο ήχος είναι ιδιαίτερα θετικός — καθαρός, γεμάτος και με προοπτικές να δώσει ακόμα περισσότερη ατμόσφαιρα. Το pacing φαίνεται πιο χαλαρό από το BF2042, δεν έχει αυτή τη συνεχή πίεση να τρέχεις ασταμάτητα. Έχω λίγο micro-stutter αλλά μάλλον είναι φυσιολογικό λόγω beta, τα fps μου είναι καλά στη νέα μου 7800 ΧΤ Νάιτρο πλας, η beta τρεχει καλά όπως βλέπω. Η χρήση της CPU είναι λίγο τσιμπημένη. Η κίνηση και το aiming μου θυμίζουν έναν συνδυασμό BF3 και BF2042, με τη μηχανή του 2042 να είναι παρούσα. Το tank επίσης δίνει μια ευχάριστη εμπειρία, με σωστή αίσθηση χειρισμού. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, αλλά η κατεύθυνση δείχνει θετική. Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή κυκλοφορία. Επεξ/σία Σάββατο στις 07:01 μμ από cos_dr2
aetos1988 Δημοσ. Σάββατο στις 08:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:25 μμ 7 ώρες πριν, RPDrummer είπε Το εβαλά 30. Καθαρισε! Ευχαριστω Την καλύτερη εικόνα για μένα την έχει με DLAA on! 1 ώρα πριν, cos_dr2 είπε Δοκίμασα σήμερα την open beta του Battlefield 6 και να μερικές πρώτες εντυπώσεις. Στην αρχή, σε full screen, το παιχνίδι μου εμφάνιζε συνεχώς όλα τα network indicators και κάθε 7 δευτερόλεπτα έκανε freeze. Μόλις το γύρισα σε borderless η κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά. Ίσως ήταν σύμπτωση και να έφταιγε το δίκτυο, αλλά έτσι όπως έγινε, εκεί στρώσε. Έχω ήδη τους τελευταίους AMD drivers, οπότε δεν το αποδίδω σε παλιό λογισμικό. Σαν γενική αίσθηση, η πρώτη εικόνα είναι καλή. Ο ήχος είναι ιδιαίτερα θετικός — καθαρός, γεμάτος και με προοπτικές να δώσει ακόμα περισσότερη ατμόσφαιρα. Το pacing φαίνεται πιο χαλαρό από το BF2042, δεν έχει αυτή τη συνεχή πίεση να τρέχεις ασταμάτητα. Έχω λίγο micro-stutter αλλά μάλλον είναι φυσιολογικό λόγω beta, τα fps μου είναι καλά στη νέα μου 7800 ΧΤ Νάιτρο πλας, η beta τρεχει καλά όπως βλέπω. Η χρήση της CPU είναι λίγο τσιμπημένη. Η κίνηση και το aiming μου θυμίζουν έναν συνδυασμό BF3 και BF2042, με τη μηχανή του 2042 να είναι παρούσα. Το tank επίσης δίνει μια ευχάριστη εμπειρία, με σωστή αίσθηση χειρισμού. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, αλλά η κατεύθυνση δείχνει θετική. Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ καλή κυκλοφορία. Micro-stutter δεν έχει καθόλου σε μένα! Και αυτό με κάνει εντύπωση για BF παιχνίδι!
just getting started Δημοσ. Σάββατο στις 08:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:56 μμ Εν τέλει έχω καταλάβει καλά ότι ο κόσμος θέλει πίσω το suppression? Εγώ θυμάμαι την εποχή του BF1 όλοι γκρίνιαζαν ότι είναι unfair και ότι δίνει πλεονέκτημα σε αυτόν που αστοχεί κλπ κλπ.
cos_dr2 Δημοσ. Σάββατο στις 09:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:03 μμ (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Micro-stutter δεν έχει καθόλου σε μένα! Και αυτό με κάνει εντύπωση για BF παιχνίδι! Και εμένα έστρωσε μετά από επανεκκίνηση. Δεν κάνει καθόλου. Έκανε λίγο. Μήπως ήταν για να τρέξει και η cache των shaders. Επίσης, τη χειροβομβίδα δεν την πετάει λίγο περίεργα ή μου φαίνεται? Επεξ/σία Σάββατο στις 09:23 μμ από cos_dr2
xtrmsnpr Δημοσ. Σάββατο στις 09:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:53 μμ 3 ώρες πριν, cos_dr2 είπε ε? Έγραψες κάτι εκτός λογικής τόπου και χρόνου, οπότε απόρησα με αυτό που διάβαζα.
whiteman7 Δημοσ. Σάββατο στις 09:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:54 μμ 1 ώρα πριν, aetos1988 είπε Την καλύτερη εικόνα για μένα την έχει με DLAA on! Micro-stutter δεν έχει καθόλου σε μένα! Και αυτό με κάνει εντύπωση για BF παιχνίδι! Συμφωνω, DLAA έχει την καλυτερη λεπτομέρεια και εικονα Ουτε εγω έχω μέχρι τωρα shutters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα