xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ότι έμπαινα να γράψω πάνω-κάτω τα ιδια. Σε ελάχιστα διαφωνώ από αυτά που αναφέρεις, οπότε θα περάσω στη σούμα και σε κάποιες "σκέψεις". Θεωρώ πως δεν είναι αυτή η τελική μορφή, ούτε σαν αστείο. Μόνο και μόνο το ανέκδοτο με το menu ρυθμίσεων που είναι η αθλιότητα η ίδια και με το βλέμμα του στρατιώτη στην αναμονή, αρκεί. Δεν μπορεί να βγει έτσι, είναι πρωτόγονη η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Τα γραφικά είναι πάρα πολύ μέτρια για να βγει τόσο καιρό μετά ή μέσα στο 2025-2026 αν θέτε. Οριακά περνάει το DeltaForce, το V έχει σαφώς καλύτερα. Ο ήχος θυμίζει τα αντίστοιχα χάλια του BFV (όχι μόνο beta αλλά και αρκετό καιρό αφού βγήκε κανονικά), νεροπίστολα όπως ακριβώς αναφέρθηκε. Οι φωνές/ομιλίες των στρατιωτών, ούτε σε πακιστανοϊνδική softcore. Σε πολύ κοντινή απόσταση κάποιες φορές ακούς ωραία πράγματα από εκρήξεις-βολές αρμάτων ή πτήση αεροπλάνων, αλλά ότι είναι σε παραπάνω απόσταση από 15-20 μέτρα είναι πνιγμένο, σα να ακούς μέσα από μαξιλάρια. Στο 2042 το positional λειτουργούσε άψογα (από ένα σημείο και μετά, αλλά νωρίς σχετικά), περιμένω κάτι τέτοιο και εδώ. Το κομμάτι μάχες-όπλα/κλάσεις-συνεργασία, όπως πάντα εξαρτάται πού θα πέσεις. Σε κάποια στιγμή κάποιοι medics γκρίνιαζαν ότι δεν καθόταν κανείς να τον συνεφέρουν...όλοι πατούσαν ψόφο άμεσα. Εννοείται ότι υπάρχουν κι αυτοί που περιμένουν/ζητάνε βοήθεια μπροστά στην κάνη του άρματος που μόλις τους σκότωσε. Από ισορροπία είναι απλά για γέλια η κατάσταση, έφτυνα αίμα σαν medic, έπαιξα τώρα λίγο assault και ήταν τραγικό...σα να κατέβασα δύο βαθμούς τη δυσκολία. Οκ, η Σάρα και η Μάρα και το κακό συναπάντημα (κυρίως αυτό) μέσα αυτές τις μέρες, Αύγουστο μήνα σε beta και έπεφτε βρισίδι, μάνες κι όλη η σαπίλα που κουβαλάνε μαζί τους από όπου έρχονται. Γκρίνια επειδή έχει bugs το παιχνίδι αυτή τη στιγμή (έχει ατελείωτα), ανάθεμα κι αν έχουν καταλάβει ότι πέρα από promo είναι για feedback αυτή η ιστορία, όχι για review. Όλα τα παραπάνω αλλάζουν και βελτιώνονται εύκολα, υπάρχει ελπίδα. Εκεί που δεν βλέπω προκοπή, είναι στα παρακάτω: -Server browser. Καλύτερη η κατάσταση από το 2042, αλλά και πάλι για τ'ανάθεμα -Spawn on everyone/everything. Καλή η μλκία σας, αλλά κόφτε το πια. Μόνο στον SL και μόνο σε beacons (κι αυτό χαριστικά), κι αν ψοφήσει το έρπον που τον έβαλε να σκάει την ίδια στιγμή. Είναι αστείο σε ένα παιγνίδι που στις πόλεις είναι παντού σχεδόν ανοιχτό σε σκάλες/δωμάτια/ταράτσες να βάζεις beacon που δεν ακούγεται/φαίνεται σε όποια ξεχασμένη/ιδρωμένη κλτρπδα βρεθείς και να απαυτώνεις μέχρι θανάτου τη ροή του παιγνιδιού. -Τα γνωστά αστεία με τη θέση που μπορεί να πάει να χωθεί ο οποιοσδήποτε. Βράχια με έρποντα να είναι κάθετα σαν gecko σε οίστρο και να ρίχνουν, μια γελοιότητα χρόνια ατελείωτα πια. -Stamina. Απλά. Τελεία. -Suppression (δεν χρειάζεται επεξήγηση), penalty όταν χορεύεις...πάλι από ταράτσα πηδάει κόσμος και ρίχνει. -FF/HC mode. Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρχουν τελικά. Με την ελπίδα θα μείνω, λογικά. Τώρα για max 64 παίκτες και κάποια άλλα, έχουμε δρόμο. @Πέτρος τα λες πολύ σωστά και συμφωνώ και στα υπόλοιπα. Το γκέκο σε οίστρο μου άρεσε πολύ 😝. Τώρα για τα bugs οκ λογικό να υπάρχουν αφού μας δίνουν ένα beta build να παίξουμε. Μη περιμένετε τρελές αλλαγές στο core gameplay στη χρονική στιγμή που είμαστε με όταν κυκλοφορήσει. Το παιχνίδι ουσιαστικά demo είναι, σε κάνα μήνα θα πάει για gold, ότι φτιαχτεί θα είναι σε αυτό το διάστημα μετά την beta, και μετά 10/10 κυκλοφορεί. Εκτός και αν φάει delay. Ένα θέμα που είδα άλλο ήταν ότι έριξα ρουκέτα σε πεζικάριο βρήκε σε ένα χάλασμα μπροστά του και δε πέθανε. Μόνο με direct hit κατάφερα και σκότωσα κόσμο. 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μονο σε αυτο εχω να πω οτι στην αρχη του γυρου, μπορεις να πατησεις το "Y" και να αλλαξεις κλαση, ακομα και μετα απο redeploy. Στα αλλα, θα συμφωνησω. Επισης, το visibility ειναι απαραδεκτο. Ατομα κανουν crouch και δεν τους βλεπεις αν δεν πυροβολησουν. Μονο αν ειναι Pinged κατι γινεται (κυριως στο cairo το αντιμετωπισα αυτο). Και ως sniper στην 2η πιστα του bt, παλι, αν δεν ειχαν και οι αλλοι sniper να τους βλεπω απο το flare, δεν θα εβλεπα ευκολα στοχους. Διαφωνω. το 2042 για αυτο το αγορασαμε. Το scale των χαρτων ηταν οτι πρεπει για 128 σε bt. Μετα αλλαξε ο χαρτης (τους μικραιναν), ε και μετα αναγκαστικα εκαναν force περισσοτερους server με 64 ατομα. Γενικα, με το balance τελευταια δεν το εχουν και πολυ. Το τανκς και στους 2 χαρτες του bt το ευχαριστηθηκα. Ειχα και ατομα να με κανουν repair (λογω challenge? λογω οτι ηθελαν? μου αρκει) @SabotazNic ναι ναι, το είχα δει και το είχα πατήσει, αλλά έτσι μένεις πίσω χωρίς οχήματα και τρεεεεεχεις μετά. Λογικά θα το πάρουν χαμπάρι να το βάλουν να διαλέγεις κλάση στην αρχή με εύλογο χρόνο για να διαλέξεις. Χαίρομαι που δεν είμαι εγώ ο τυφλός και όντως είναι θέμα. Το επιθετικό arma το βρήκα να έχει κάπως αργό σπον, μπορεί να ήταν και η ιδέα μου. Επίσης όποιοι το έπαιζαν χθες σε ΒΤ δε βοηθούσαν καθόλου με το σημείο, ρε πουσαρετε φώναζα στα παλικάρια, τίποτα, καθόταν κάπου στο υπερπέραν και πυροβολούσε σε κάποιο άλλο υπερπέραν. Αυτό δεν είναι πρόβλημα του παιχνιδιού, αλλά των παικτών του 😋. Από repair όσο θες, είχε/έχει daily να πιάσεις κάτι πόντους, οπότε ναι με έφτιαχναν χθες, τους έφτιαχνα και γω. Ναι όπως λες είχε 128 άτομα άλλα το έβγαλε η dice, είπε παλικάρια τέλος γιατί οι χάρτες που φτιάξαμε είναι τέρμα προβληματικοι. Να μη ξαναβάλουν! Μετά τις betaZ πάμε για bf1 να χαρούμε! Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από xtrmsnpr 1
SabotazNic Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 18 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Το επιθετικό arma το βρήκα να έχει κάπως αργό σπον, μπορεί να ήταν και η ιδέα μου. Επίσης όποιοι το έπαιζαν χθες σε ΒΤ δε βοηθούσαν καθόλου με το σημείο, Μολις τωρα σε Καιρο. Εννοειτε win, εννοειτε ειχα tank και μεσα στο objective Spoiler
sstav Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες δεν γινεται σε μενα να παίξω 3-4γύρους στην σειρα χωρίς alf-f4...προβληματικό στο φόρτωμα νεων χαρτών....προβλημα με το οπλο που εξαφανίζεται καποια στιγμή στο game και δεν δουλευει το exit game...
RPDrummer Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Μου θύμησες την τεράστια μαλ@κια που εκανα και έδωσα 300€ παραπάνω για 5070 ti ενω θα μπορούσα να παω για 9070 xt Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από RPDrummer
Πέτρος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε 6 λεπτά πριν, RPDrummer είπε Μου θύμησες την τεράστια μαλ@κια που εκανα και έδωσα 300€ παραπάνω για 5070 ti ενω θα μπορούσα να παω για 9070 xt Ωραία νούμερα, αλλά χωρίς την παραμικρή αξία. Beta είναι, σίγουρα δεν προσφέρεται για τέτοιου τύπου συμπεράσματα. Αμιγώς για gaming, 300€ παραπάνω δεν αξίζει η 5070Τι με κανέναν τρόπο και για κανένα λόγο.
cos_dr2 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Πάντως, δεν πιστεύω να είναι διαφορετικά τα πράγματα τουλάχιστο όσο αφορά την αίσθηση, στο τελικο προϊόν. Δεν ξέρω, μπορεί να μου φαίνεται αλλά είναι λίγο βαρετά τα πράγματα. Μην πω ότι το 2042 με είχε ευχαριστήσει περισσότερο στην πρώτη επαφή, παρόλα τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ αρχικά προβλήματα. Δεν είναι δηλαδή ότι είδα κάτι και έπαθα την πλάκα μου που λέμε, αλλά ούτε και με απογοήτευσε. Αναμένω τη δεύτερη beta και το τελικό προϊόν ως λάτρης της σειράς από το 2003 )
RPDrummer Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δε θα είναι διαφορετικά τα πράγματα όντως. Όπως είναι η beta από θέμα mechanics, graphics κλπ εκτός από κάποια bugs που θα φτιαχτούν, έτσι θα είναι και το τελικό προϊόν. 1
_Theo_ Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Τότε θα μιλάμε για μεγάλη μπούρδα. Θα είναι άξιοι της μοίρας τους αν όντως γίνουν έτσι τα πράγματα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 13 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 13 ώρες Physics και Battlefield είναι καιρό αγαπημένα (not ). Spoiler 1
7nisiotis Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 6 hours ago, sstav said: δεν γινεται σε μενα να παίξω 3-4γύρους στην σειρα χωρίς alf-f4...προβληματικό στο φόρτωμα νεων χαρτών....προβλημα με το οπλο που εξαφανίζεται καποια στιγμή στο game και δεν δουλευει το exit game... Κάτι γίνεται με την κάρτα σου. Δοκίμασε DDU και πέρασε τους ξανά Κανένα πρόβλημα με τελευταίους (nvidia 3070)
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 48 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Physics και Battlefield είναι καιρό αγαπημένα (not ). Απόκρυψη περιεχομένων HAX!
virginkiller Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες επαξα καμια 10αρια maps και μπορω να πω οτι το διασκεδασα και μου θυμισε αρκετα οπως επαιζα bf4
7nisiotis Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) Φτιάχνω σιγά σιγά τα settings μου (key/s κλπ) και το απολαμβάνω περισσότερο ομολογώ - απλά σαν να ειναι λιγο "κριτσανιστή" η αίσθηση στα 90-100fps που παίζω max 1080p/3070. Θα κατεβάσω περισσότερο καποιες ρυθμίσεις γραφικών να φτάσω 144 χωρις να φαινεται χαλια ομως και θα δω Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από 7nisiotis
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ρε φραγκοkiller, πάρε νέα κάρτα και βάλε την OLED.. 1
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ρε φραγκοkiller, πάρε νέα κάρτα και βάλε την OLED.. Γέρο @7nisiotisτί σου λέει ρε? Τα μισά να μου έλεγε εμένα να ξες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα