sstav Δημοσ. χθες στις 02:56 μμ Δημοσ. χθες στις 02:56 μμ κλειδωσε σήμερα και ξανα στις 14...δεν νομίζω να μηδενίσουν τα παντα και ελπίζω να δουμε 2 νέες πίστες. κυρίως να λυθούν τα όποια θεματα αντιμετωπίζω
black66.gr Δημοσ. χθες στις 03:24 μμ Δημοσ. χθες στις 03:24 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο νήμα. Άντε να δούμε θα το ξαναπιάσω στα γέρικα χέρια μου το BF; Γιατί μετά την απογοήτευση του 2042 το είχα παρατήσει. Με R5 5600X και RTX 4070 στα 1440p, 144Hz θα το πάει το μηχανάκι μου αξιοπρεπώς;;; Επεξ/σία χθες στις 03:26 μμ από black66.gr
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. χθες στις 04:01 μμ Moderators Δημοσ. χθες στις 04:01 μμ 1 ώρα πριν, sstav είπε ελπίζω να δουμε 2 νέες πίστες. 1 νέα πίστα θα έχει (Empire State) και 2 νέα για την beta modes (Rush, Squad Deathmatch).
_Theo_ Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 ώρες πριν, black66.gr είπε Καλησπέρα στο νήμα. Άντε να δούμε θα το ξαναπιάσω στα γέρικα χέρια μου το BF; Γιατί μετά την απογοήτευση του 2042 το είχα παρατήσει. Με R5 5600X και RTX 4070 στα 1440p, 144Hz θα το πάει το μηχανάκι μου αξιοπρεπώς;;; Λογικά ναι, τα γραφικά στα High. 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε 1 νέα πίστα θα έχει (Empire State) και 2 νέα για την beta modes (Rush, Squad Deathmatch). Αντε πάλι με τις πίστες σε πόλεις... 1
NOODLE Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 23 ώρες πριν, RPDrummer είπε Μου θύμησες την τεράστια μαλ@κια που εκανα και έδωσα 300€ παραπάνω για 5070 ti ενω θα μπορούσα να παω για 9070 xt Έχω 2080 ti και είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα Αξίζει 5070 ti, 4080 η 9070xt;
whiteman7 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 33 λεπτά πριν, NOODLE είπε Έχω 2080 ti και είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα Αξίζει 5070 ti, 4080 η 9070xt; 5070ti Τόσο απλά...
7nisiotis Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Με το που σπαταλησα κανα 2ωρο να το φέρω στα "παικτικά"-μέτρα μου πέρασα καλά ομολογώ. Βέβαια κατέληξα να παίζω μόνιμα Domination για να συνηθίσω/δοκιμάσω πράγματα. Αυτά είναι τα κακά του να παίζεις CoD μόνιμα από το 19 (Warzone περισσότερο)! Conquest λίγο τζετ που μπήκα δεν είχα ρυθμίσει το sensitivity και έγινα χαλκομανία. Καλή αίσθηση είχε. Ελικόπτερο δεν μπήκα. Δεν πρόλαβα. Το τανκ δε με έπεισε. Πολύ πιο ωραία η αίσθηση στο 3. Δεν θυμάμαι πολύ το 4 βέβαια αλλά νομίζω ήταν παρόμοιας "γραμμής" (φιλοσοφίας-αισθησης απλά με περισσότερα gadgets και ψιψιψονια). υ.γ. Κράτησα High τα πρώτα 3 textures related πράγματα και τα κάτω εξ αυτών medium< και κατάφερα να έχω γύρω στα 130-110 καρέ ώστε να νιώθω πιο smooth τη ροή ΜΟΝΟ μην κάνουν reset τα πάντα. Μόνο αυτό γιατί έφαγα πολύ χρόνο. Btw ΚΑΝΕΝΑ θέμα απόδοσης στη beta. ΕΝΑ μόνο crash με driver error είχα αλλά αυτό παίζει να είναι επειδή δεν έχουν βγάλει "official" drivers. Κάτι σκαλιζα και στο steam εκείνη τη στιγμή και μπορεί να μουρλαθηκε. Κατά τ άλλα όλα μια χαρά. Κανένα bug όπως έχω δει σε άλλους που χανόταν το όπλο. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από 7nisiotis
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 19 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 19 ώρες 17 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Conquest λίγο τζετ που μπήκα δεν είχα ρυθμίσει το sensitivity και έγινα χαλκομανία Κι εγώ. Γι' αυτό έλεγα ότι τα ένιωθα βαριά όταν πρωτοπέταξα. Μετά έβαλα στο 100% sensitivity τα flying vehicles και πήγαιναν μια χαρά. 1
St4lker Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Στις 10/8/2025 στις 1:38 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε Πόσες φορές το λέμε: Μην βγαίνετε από τα οχήματα. Τί settings έχεις στο vehicle aim; φανηκε πολύ γρήγορη η κίνηση του πυργίσκου, εκτος και εαν εχεις τεράστιο mousepad μαζι με μεγάλο ευρος κινησης του mouse
SabotazNic Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε ΜΟΝΟ μην κάνουν reset τα πάντα. Μόνο αυτό γιατί έφαγα πολύ χρόνο. Στην επομενη beta μαλλον οχι, στο release σιγουρα. Το γραφουν και οι ιδιοι. Μονο τα cosmetics που θα εχεις ξεκλειδωσει απο τις beta 2 λεπτά πριν, St4lker είπε Τί settings έχεις στο vehicle aim; φανηκε πολύ γρήγορη η κίνηση του πυργίσκου, εκτος και εαν εχεις τεράστιο mousepad μαζι με μεγάλο ευρος κινησης του mouse Ειναι στην 2η θεση, οχι στο κανονι. Δεν αλλαζει η ταχυτητα που γυρναει παντως 1
7nisiotis Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, SabotazNic said: Στην επομενη beta μαλλον οχι, στο release σιγουρα. Το γραφουν και οι ιδιοι. Μονο τα cosmetics που θα εχεις ξεκλειδωσει απο τις beta Ειναι στην 2η θεση, οχι στο κανονι. Δεν αλλαζει η ταχυτητα που γυρναει παντως Ναι για την beta, Ε μετά λογικό να τα κάνουν reset. Αλλά όπως και να χει θέλω να κρατήσω σημειώσεις στα πιο σημαντικά ώστε να τα μεταφέρω αυτούσια όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από 7nisiotis
SabotazNic Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) Α και τώρα που το θυμήθηκα. Βρεθήκατε και εσείς να προσπαθείτε να ανεβείτε πεζούλι, που σε προηγούμενα games θα τα φτάνατε, αλλά όχι εδώ? Πχ στο Cairo, στο Β 1ο sector που είχε κάτι σανίδια, τα έφτανες αλλά οοοοοχι έπρεπε να πας "σκαλί σκαλί" τα σανίδια. Όπως και έξω που είχε το ξύλινο μπαλκόνι (που έβλεπε πίσω από το Α), μπορούσες να ανέβεις μόνο από τέρμα δεξιά. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από SabotazNic 1
Ntinaras Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Έπαιξα λίγο το σκ μου φάνηκε ούλτρα βαρετό. Ακριβώς ίδιο με όλα τα παιχνίδια τύπου bf,cod, battlefront.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες Απλά μεγάλωσες και δεν είναι για σένα το είδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα