Προς το περιεχόμενο

Battlefield 6 [PC][10 Οκτ 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κλειδωσε σήμερα και ξανα στις 14...δεν νομίζω να μηδενίσουν τα παντα και ελπίζω να δουμε 2 νέες πίστες.

κυρίως να λυθούν τα όποια θεματα  αντιμετωπίζω

• Απαντ. 916
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο νήμα. Άντε να δούμε θα το ξαναπιάσω στα γέρικα χέρια μου το BF; 

Γιατί μετά την απογοήτευση του 2042 το είχα παρατήσει.

Με R5 5600X και RTX 4070 στα 1440p, 144Hz θα το πάει το μηχανάκι μου αξιοπρεπώς;;;

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, black66.gr είπε

Καλησπέρα στο νήμα. Άντε να δούμε θα το ξαναπιάσω στα γέρικα χέρια μου το BF; 

Γιατί μετά την απογοήτευση του 2042 το είχα παρατήσει.

Με R5 5600X και RTX 4070 στα 1440p, 144Hz θα το πάει το μηχανάκι μου αξιοπρεπώς;;;

Λογικά ναι, τα γραφικά στα High.

2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αντε πάλι με τις πίστες σε πόλεις...

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, RPDrummer είπε

Μου θύμησες την τεράστια μαλ@κια που εκανα και έδωσα 300€ παραπάνω για 5070 ti ενω θα μπορούσα να παω για 9070 xt

Έχω 2080 ti και είμαι ακριβώς στο ίδιο δίλημμα 

Αξίζει 5070 ti, 4080 η 9070xt; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το που σπαταλησα κανα 2ωρο να το φέρω στα "παικτικά"-μέτρα μου πέρασα καλά ομολογώ.

Βέβαια κατέληξα να παίζω μόνιμα Domination για να συνηθίσω/δοκιμάσω πράγματα. Αυτά είναι τα κακά του να παίζεις CoD μόνιμα από το 19 (Warzone περισσότερο)!

Conquest λίγο τζετ που μπήκα δεν είχα ρυθμίσει το sensitivity και έγινα χαλκομανία. Καλή αίσθηση είχε. Ελικόπτερο δεν μπήκα. Δεν πρόλαβα.

Το τανκ δε με έπεισε. Πολύ πιο ωραία η αίσθηση στο 3. Δεν θυμάμαι πολύ το 4 βέβαια αλλά νομίζω ήταν παρόμοιας "γραμμής" (φιλοσοφίας-αισθησης απλά με περισσότερα gadgets και ψιψιψονια).

υ.γ. Κράτησα High τα πρώτα 3 textures related πράγματα και τα κάτω εξ αυτών medium< και κατάφερα να έχω γύρω στα 130-110 καρέ ώστε να νιώθω πιο smooth τη ροή 

ΜΟΝΟ μην κάνουν reset τα πάντα. Μόνο αυτό γιατί έφαγα πολύ χρόνο. 

Btw ΚΑΝΕΝΑ θέμα απόδοσης στη beta.

ΕΝΑ μόνο crash με driver error είχα αλλά αυτό παίζει να είναι επειδή δεν έχουν βγάλει "official" drivers. Κάτι σκαλιζα και στο steam εκείνη τη στιγμή και μπορεί να μουρλαθηκε. 

Κατά τ άλλα όλα μια χαρά.

Κανένα bug όπως έχω δει σε άλλους που χανόταν το όπλο.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Conquest λίγο τζετ που μπήκα δεν είχα ρυθμίσει το sensitivity και έγινα χαλκομανία

Κι εγώ. Γι' αυτό έλεγα ότι τα ένιωθα βαριά όταν πρωτοπέταξα. :P 
Μετά έβαλα στο 100% sensitivity τα flying vehicles και πήγαιναν μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/8/2025 στις 1:38 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε

Πόσες φορές το λέμε: Μην βγαίνετε από τα οχήματα. ^_^ 

Τί settings έχεις στο vehicle aim; φανηκε πολύ γρήγορη η κίνηση του πυργίσκου, εκτος και εαν εχεις τεράστιο mousepad μαζι με μεγάλο ευρος κινησης του mouse

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

ΜΟΝΟ μην κάνουν reset τα πάντα. Μόνο αυτό γιατί έφαγα πολύ χρόνο. 

Στην επομενη beta μαλλον οχι, στο release σιγουρα. Το γραφουν και οι ιδιοι. Μονο τα cosmetics που θα εχεις ξεκλειδωσει απο τις beta

2 λεπτά πριν, St4lker είπε

Τί settings έχεις στο vehicle aim; φανηκε πολύ γρήγορη η κίνηση του πυργίσκου, εκτος και εαν εχεις τεράστιο mousepad μαζι με μεγάλο ευρος κινησης του mouse

Ειναι στην 2η θεση, οχι στο κανονι. Δεν αλλαζει η ταχυτητα που γυρναει παντως

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, SabotazNic said:

Στην επομενη beta μαλλον οχι, στο release σιγουρα. Το γραφουν και οι ιδιοι. Μονο τα cosmetics που θα εχεις ξεκλειδωσει απο τις beta

Ειναι στην 2η θεση, οχι στο κανονι. Δεν αλλαζει η ταχυτητα που γυρναει παντως

Ναι για την beta, Ε μετά λογικό να τα κάνουν reset. Αλλά όπως και να χει θέλω να κρατήσω σημειώσεις στα πιο σημαντικά ώστε να τα μεταφέρω αυτούσια όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α και τώρα που το θυμήθηκα. Βρεθήκατε και εσείς να προσπαθείτε να ανεβείτε πεζούλι, που σε προηγούμενα games θα τα φτάνατε, αλλά όχι εδώ? Πχ στο Cairo, στο Β 1ο sector που είχε κάτι σανίδια, τα έφτανες αλλά οοοοοχι έπρεπε να πας "σκαλί σκαλί" τα σανίδια. Όπως και έξω που είχε το ξύλινο μπαλκόνι (που έβλεπε πίσω από το Α), μπορούσες να ανέβεις μόνο από τέρμα δεξιά. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...